החברים באו לבקר...סוף!../images/Emo66.gif
ישבתי על האסלה, הזין שלי היה רגיש ונעים, מאיה ליטפה אותו, מריה ליטפה את מאיה, אווירה מדהימה, מבחוץ הדהדו קולות החוגגים והמוסיקה הכבדה, הושבתי את מאיה על האסלה במקומי, פיסקתי את רגליה, רכנתי לעברה והתחלתי לנשק בין רגליה, מריה החליטה לעזור לי והצטרפה לנשיקות, התחלתי ללקק את הכוס שלה מאיה, היא כל כך נהנתה... מריה עלתה לכיוון שדיה, והתחילה לנשק וללקק אותם, זה גירה את מאיה שהתחילה לנוע בתנועות איטיות... המשכנו ללקק מספר דקות, אז מריה ירדה חזרה לאזור הרגליים, ודחפה את לשונה לצד לשוני, זה גירה אותי מאוד, הזזתי את ראשי לכיוון מריה והתחלתי לנשק אותה, היא מנשקת מדהים, רכה, רטובה, אפילו הרחתי את ריח הזרע שלי בתוך הפה שלה... כדי לא לקרר את מאיה, דחפתי שתי אצבעות בתנועות סיבוביות אל תוך הכוס שלה, היא כל כך נהנתה, מריה לפתע עזבה את הפה שלי וניגשה לטפל בכוס של מאיה, הוצאתי לאט את אצבעותי הרטובות לא לפני שמריה הכניסה אותם לפיה לוודא שיצאו נקיות... מריה התחילה לעסות עם לשונה את הכוס של מריה ומאיה התחילה להנות יותר, לא ידעתי מה לעשות, ניגשתי לחלק האחורי של גופה של מריה, התחכחתי בה, ואז הכנסתי את הזין שלי אל הכוס שלה, מאחורה... הוא היה כל כך רטוב, זה היה מדהים! אני מזיין אותה מאחורה והיא יורדת למאיה, אני לא יודע מי נהנה יותר, מריה, מאיה או אני... מאיה התחילה לנוע בקצב מתגבר ומריה גם כן... מאיה עמדה לגמור, מריה נהנתה וכמעט שלא יכלה להמשיך ללקק... עצרתי לרגע, מריה חזרה ללקק... מאיה התחילה לצרוח ולתפוס את שערותיה של מריה.... וגמרה... הפנים של מריה היו מכוסות נוזלים, נשארנו ככה למספר דקות, זה היה מדהים, רציתי לגמור שוב... אגואיסט(!)... הצמדתי את מריה אלי, הזין שלי עדיין בתוכה, הסתובבתי וישבתי על האסלה במקום מאיה שקמה, מריה התיישבה עלי, והתחילה לעלות ולרדת... לעלות ולרדת... זה היה כך כך, כל כך נעים, באחת מהפעמים שהיא קמה, היא רכנה קדימה, מאיה עמדה שם, מריה ליקקה את שדיה של מאיה, אני מזיין אותה מאחור, בישיבה ומרגיש שהיא עומדת לגמור, וגם אני... המשכתי לזיין אותה, בתנועות קצובות, רציתי לגמור איתה ביחד, ניסיתי לעצור את עצמי, ניסיתי, ניסיתי, מאיה ראתה את המצוקה, תפסה באגרסיביות את ראשה של מריה, הסתכלה עליה במבט קשוח, קרבה את פיה לפיה, והתחילה להתנשק איתה נשיקה ארוכה ורטובה, מריה היתה מופתעת, ומגורה, לא יכולתי יותר, זה כל כך גירה אותי, זה היה כל כך טוב! התחלתי לגמור, מריה שנהנתה מהנשיקה, התחילה לגמור גם היא, הנשיקה הפכה לרטובה יותר ויותר, זה היה מדהים!!! המשכתי לגמור, המשכתי, עד שגמרנו לחלוטין, היתה דקה של שקט(יחסי), אז קמנו שלושתינו, חייכנו חיוך מבוייש, היינו נבוכים, התחבקנו חיבוק חברי, עמוד, הרחנו אחד את השני, אהבנו את זה, הרגשנו קרובים, לא יכולנו להיפרד מהחיבוק הזה, אבל היינו חייבים לחזור...