הזמנת סופטבוקס מאיביי

photogil

New member
הזמנת סופטבוקס מאיביי

הזמנתי מאיביי קיט סופטבוקס עם פלאשים בעלות של כ1000 שח . כשזה הגיע למכס הם רוצים אישור יבוא מסחרי וטוענים שבתור אדם פרטי לא ניתן לקבל את הקיט,עליי לפתוח עסק לצילום. נשמע הגיוני?

shlomki

New member
וואו, חצופים. מקווה שהכל יסתדר לך.

אין לי מידע בנושא לצערי, מעולם לא שמעתי על דבר כזה. יכול להיות שיש פה פורומים אחרים בתפוז שידעו לעזור לך עם זה, נסה לחפש משהו שקשור למכס\יבוא. וכמובן שנשמח לשמוע איך הסאגה הסתיימה.

photogil

New member
נשמע הזוי לחלוטין אבל אני כבר לא מתפלא מכלום

נבדוק בפורום מיסוי ואיביי

dburac

New member
מספר פריטים

התשובה לא נשמעת הגיונית מנסיוני אני שמאותו פריט אתה לא יכול להזמין יותר מ-3 חלקים, כי אז הם מגדירים את זה יבוא מסחרי. נניח הזמנת 4 פלאשים זהים אז הם יכולים לטעון את זה. היתה לי בעיה זהה בעבר , לא עם ציוד צילום, הצלחתי לפתור את זה במכתב שכתבתי להם והתחייבתי שזה לא למכירה עסקית, ואך ורק לשימוש עצמי, אז תנסה את זה.

dudi4321

Member
תטען ובצדק

שהפלאשים מאורגנים שכמה פועלים בפלאש אחד עם סינכרון למצלמה. ושאין אחריות והפלאש עם אורך חיים קצר למדי. כמו נורה ראשית של מכונית. צריך 2 למכונית, ואחת בבאגאז' למקרה ששוטר עוצר אותך ואתה מראה שאתה מצוייד באחת ספייר. חח

DorSht

New member
לייק על הרעיון!

מצד שני, אם תזמין 50 מגנים לאייפון באיביי, לא יעשו לך כלום...

sagiKor

New member
קשה להגיב בלי לקבל את כל המידע

מה בדיוק כלל הסט? מה בדיוק רשמו לך במכתב, האם יכול להיות שלא קראת אותו נכון?

photogil

New member
במכתב כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ראשונה

לא מפורט בהודעה אם זה יבוא אישי או מסחרי,מצויין רק איזה מסמכים צריך לשלוח אם זה יבוא אישי או מסחרי רק אחרי שהתקשרתי אליהם הם בדקו ואמרו לי שזה מעוכב כי זה פלאש לצילום וזה נחשב יבוא מסחרי שרק עסק יכול להביא הקיט הוא שני פלאשים עם שני סופטבוקסים ושני מעמדים,משהו לנסיון כמתנה לצלמת מתחילה בעלות של 1000 שח.

sagiKor

New member
תתעלם משיחת הטלפון

תיגש לשם עם מספר העיסקה מאיביי וגם תדפיס צילום המסך של איביי וגם של העברת התשלום בפייפאל למוכר. תסביר להם שזה לשימוש אישי ואם ידרשו שתחתום על תצהיר שאומר זאת אז תחתום. שחק אותה ראש קטן, תגיד אתה צלם חובב וקנית קיט שהיה במבצע. שלם את המע"מ ודמי הטיפול וסע לשלום. יש לי ניסיון לא מועט ביבוא אישי גם של מספר רב של פריטים זהים והייתי מקבל את המכתב הזה מדי פעם. פשוט להביא את כל הטפסים שדורשים ממך במכתב.

למעלה