הורשה של טופס מה השורת קוד של הורשה של טופס ב asp.Net ?
W webi11 New member 5/6/06 #3 ב Asp.Net אם אתה עושה הורשה של טוס בסיסי , נניח ב VB.Net , אתה רושם inherit basic.aspx - משהו כזה.... איך עושים אותו דבר ב c# ?
ב Asp.Net אם אתה עושה הורשה של טוס בסיסי , נניח ב VB.Net , אתה רושם inherit basic.aspx - משהו כזה.... איך עושים אותו דבר ב c# ?
W webi11 New member 6/6/06 #5 ניסיתי לעשות את זה public class formTestInherit : BasicFormטופס המשנה לא מראה לי את העיצוב של טופס הבסיסי, טופס המשנה לא לי דברים שאני כותבת באירוע Page_Load בפורום הבסיס , טופס המשנה כן יכול לרשת מטופס הבסיס? ואיך מבצעים את זה?
ניסיתי לעשות את זה public class formTestInherit : BasicFormטופס המשנה לא מראה לי את העיצוב של טופס הבסיסי, טופס המשנה לא לי דברים שאני כותבת באירוע Page_Load בפורום הבסיס , טופס המשנה כן יכול לרשת מטופס הבסיס? ואיך מבצעים את זה?
ג גנזר New member 6/6/06 #6 בגדול זה אמור לעבוד, תלוי איך מימשת את הדברים בטופס הבסיס. תדבגי, תראי אם בכלל נכנס ל-Page_oad של טופס הבסיס.
בגדול זה אמור לעבוד, תלוי איך מימשת את הדברים בטופס הבסיס. תדבגי, תראי אם בכלל נכנס ל-Page_oad של טופס הבסיס.