הורדת שערות בלייזר

אין שם4

New member
הורדת שערות בלייזר

רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה ואם זה באמת עובד. ותוך כמה זמן? אני מתה לעשות את זה אבל אני מפחדת מכויות וגם זה מאוד יקר השאלה אם זה שווה את המחיר?

n e m o0

New member
מישהי שעובדת איתי מורידה בלייזר...

והיא אומרת שיש תוצאות טובות, אבל יש המון כאבים בזמן הטיפול עצמו. אני מורידה באנפרא אדום,עוד לא סיימתי את כל הטיפולים, וכבר יש תוצאות טובות, כלומר שיערות לא צומחות כמו פעם, ויש איזורים שכבר בכלל אני לא רואה צמיחה.. וזה לא כואב בכלל.

lgonen

New member
../images/Emo124.gif

אודה לך אם תספרי היכן את עושה את הטיפול באינפרא אדום.

n e m o0

New member
מדיקל ביוטי לייט

סניף חיפה, איזור לב המפרץ... רוצה טלאפון? אני אשלח לך במסר אישי.

blackberry1

New member
טיפול בלייזר כואב???

לא ידעתי... ומה זה הטיפול הזה באינפרה אדום? זה יותר יקר מלייזר? ויש סיכונים?

blackberry1

New member
פחח הרגע נכנסתי לזה...

ולא ממש קיבלתי אתכל המידע שאני זקוקה לו. אני יודעת שבלייזר יש סיכונים מסויימים, האם באינפרה אדום יש גם יסוכנים? מה החסרונות? זה דורש יותר טיפולים?

אין שם4

New member
איפה יש בנתניה או באיזור המרכז טיפו

טיפול של אינפרא אדום. מה המחירים של טיפול כזה. כמה טיפולים צריך כדי לראות תוצאות. עד היום אני יודעת שאפילציה היא השיטה הטובה ביותר והוודאית אבל זה כל כך לאט. השאלה אם באינפרא באמת אין צמיחה אחרי מספר חודשים.

לייזר לא כואב

אם שמים משחה מאלחשת, מה שעושים במקומות רציניים. אני עושה לייזר, עד כה התוצאות משביעות רצון (אם כי נדרשים עוד מספר טיפולים) ולא היו שום כאבים! וכמובן שאת חייבת להיות בהירה עם שיער כהה, אחרת אין מצב להצלחה (ומקום שטוען אחר רק מנסה לעשות כסף על חשבונך).

blackberry1

New member
../images/Emo12.gif

למה דווקא בהירה עם שיער כהה? לי יש שיער כהה, אבל אני לא בהירה במיוחד.

טיפול הלייזר פועל על זיהוי פיגמנטים

ובעור כהה זה יכול ליצור כוויות... השאלה אם את לא בהירה כמוני (יעני שקופה) או שאת כהה? עד גוון מוקה בהיר נראה לי זה יכול לתפוס

Blueberry Kiss

New member
מסכימה לגבי העור המושלם...

רק לא הבנתי באיזה צבע השיער כי בתחילת הראש הוא נראה שחור ובקוקו הוא נראה בלונדיני.או שזה הכלב?

blackberry1

New member
חחח...

השיער מחומצן
תאמינו או לא, צבעתי את כל השיער שלי לורוד מרקר, וזה מה שנשאר לי
ותודה על המחמאה! בזמן האחרון העור בפנים עושה לי קצת קונצים במצח. כנראה הרשתי לעצמי לא לשמור עליו יותר מדי

למעלה