הורדת הקלטות אופק למחשב

sammy s

New member
הורדת הקלטות אופק למחשב

שלום לכולם אני רוצה להוריד את שידורי אופק למחשב האישי מאחר וזמן רב אני נמצא במקום ללא אינטרנט וברצוני לראות את ההקלטות חיפשתי מדריכים באינטרנט, מצאתי בין השאר גם כאלה שפורסמו פה בפורום, אבל אצל כולם התוכנה פשוט לא עשתה את העבודה יש למישהו תוכנה בדוקה שיודעת לעשות את העבודה?

stevelv

New member
מדריך- איך להוריד הרצאות למחשב לצפיה אוף-ליין

1)קודם כל תוריד תוכנה לניהול הורדות, אני משתמש בתוכנה שנקרא FlashGet. אפשר להוריד אותה בחינם מכאן http://www.flashget.com/en/download.htm. 2)נכנסים לדף של השידור ואז לוחצים על הלינק מצד שמאל שכתוב "אם הסרטון לא מתחיל לרוץ תוך 30 שניות או לא נראה תקין אנא לחץ כאן" בחלון שנפתח, קליק ימיני על מילה "כאן" הראשונה (בסוף השורה של "לגישה ישירה לסרטון לחץ כאן") ולשמור את הקובץ למחשב (הכי נוח לשולחן עבודה כי אפשר למחוק אותו אחרי תחילת ההורדה). הקובץ יקרא gm.asp. 3)אחרי שהקובץ ירד למחשב, צריך לפתוח אותו עם תוכנת Notepad (בעברית נקראת "פנקס רשימות") שמובנת בווינדוס. שם תראה שורות ארוכות בסוף הקובץ שנראות כך <ref href="mms://s0lwm.castup.net/server12/16/352/35267889-61.wmv?ct=IL&rg=NV&aid=16&ts=0&c...." /> צריך להעתיק (עם control+C) את החלק שמתחיל בMMS ומסתיים בWMV (מה שמודגש בשורה למעלה) 4)אז לשלב האחרון (חוץ מהצפיה), בתוכנת הורדות צריך להיות אופציה של להוסיף לינק להורדת קובץ ושם צריך להדביק את הלינק MMS שהעתקת מקודם ללחוץ אישור ואז הוידאו ירד למחשב (לוקח לו בערך 20 דקות עם חיבור של 12 מגה). בהצלחה.

stevelv

New member
אני לא ליד המחשב שלי אבל זה לא באמת משנה

לדעתי תוריד את האחרונה (3.3)

למעלה