הורג אותי מי קונה כתבי אופציה כאשר

מצב
הנושא נעול.

המשקיע

New member

כמה ימים לפני הפקיעה שהמניה אפילו לא קרובה למחיר המימוש. שימו לב ללוי אופ 2 - קנו אותה לפני שבועיים בשער 15 והיום היא בשער 1. אני חושב שאפשר לקרוא לזה זימבור בלשון עדינה. יש עוד כמה כתבי אופציות שאני מזהה עדין ביקושים פה ושם ואני לא מבין איך אנשים לא זורקים סחורה שברור (לי לפחות) שלה שווה אפילו אחוז אחד מהמחיר המוצע. לדעתי רבים מהעוסקים במסחר בתחום פשוט לא מבינים מה הם עושים. אם היה אפשר לעשות שורטים על כתבי אופציות נראה לי שהייתי מליונר דיי מהר.

dw2322

New member
אני חושב שכתבנו על האופציה

כמה ימים לפני הפקיעה שהמניה אפילו לא קרובה למחיר המימוש. שימו לב ללוי אופ 2 - קנו אותה לפני שבועיים בשער 15 והיום היא בשער 1. אני חושב שאפשר לקרוא לזה זימבור בלשון עדינה. יש עוד כמה כתבי אופציות שאני מזהה עדין ביקושים פה ושם ואני לא מבין איך אנשים לא זורקים סחורה שברור (לי לפחות) שלה שווה אפילו אחוז אחד מהמחיר המוצע. לדעתי רבים מהעוסקים במסחר בתחום פשוט לא מבינים מה הם עושים. אם היה אפשר לעשות שורטים על כתבי אופציות נראה לי שהייתי מליונר דיי מהר.
אני חושב שכתבנו על האופציה
של לוי לפני כמה זמן, שהיא, כמו האופציה של טאואר בזמנו, הולכת לפקוע כמו מילקי, באגורה בודדת. סיבה אחת טובה כן לקנות אופציות שכאלה (מחוץ לכסף) זה אם אתה גוף מוסדי ורוצה לקנות בלוק בנייר. בלוק בלוק. הבורסה שלנו היא ביצה קטנה וזה מאד קשה, ולכן לקנות אופציה ב 1, להוסיף את התוספת (כן, גם אם זה כמה אחוזים מעל השוק) יכול לעשות שכל.

צודק!

צודק!

מצב
הנושא נעול.
למעלה