הוקמה קואליציית שמאל-חרדים-ערבים!

טשאפק

New member
הוקמה קואליציית שמאל-חרדים-ערבים!

>>> מהפך במדינת ישראל. ממש לפני כניסת השבת הסתיימו המגעים להקמת ממשלת שמאל בראשות עמיר פרץ, יחד עם הגמלאים, החרדים, ולראשונה בישראל - המפלגות הערביות. הח"כ הנוסף שדרוש כדי להשיג 61 מנדטים יהיה דוד טל מקדימה שימונה ליו"ר הכנסת. חלוקת התיקים המסתמנת: תשעה תיקים לעבודה, שבעה לש"ס, שניים לגמלאים ואחד למרצ, בל"ד, חד"ש ורע"מ. עזמי בשארה יהיה ככל הנראה שר התיירות, מוחמד בארכה שר החקלאות. משרד הדתות יוקם מחדש ובראשו יעמוד אברהים סרסור מרע"מ עם סגן שר מיהדות התורה. הודעה רשמית תצא עם צאת השבת, לאחר שראשי הסיעות החרדיות יחתמו על ההסכם.

מוחמד5

New member
מה המקורות שלך ?

נראה לי כמו סרט דמיוני מצ דשני !! בפוליטיקה הכל יכול להיות. עזמי בשארה שר החוץ וטייבי שר התקשורת ועל זה עג'ייב היה אומר : עג'ייב

בכל מתיחה

יש משהו מקאברי המגלה את המציאות הממשית המוסתרת על ידי מליצות. המתיחה הזו הנה דוגמא מצוינת, שכן מדוע לא יכולים להקים ממשלת עבודה עם המפלגות כחד"ש ובל"ד? הסיבה היא מחלה ושמה לאומנות וגזענות שמטופחת באלפי צורות על ידי הממסד. מדוע לאומנות וגזענות טוב לממסד? זאת כבר גילו הרומאים ומדיניותם הפרד ושמול משמשת דוגמא.

מותר לי

New member
אחד באפריל?

נשמע לי קצת הזוי חרדים שמאלנים... בעיקר בגלל שאני מכירה אותם, את הדעות ואת הקו שלהם קצת יותר מידי טוב

הכי מצחיק בבדיחה הזאת, זה

שבעצם מדוע אמורה להיות מצחיקה? בעצם, למה לא?!
אני נזכר, שאהבתי להביך כל מיני "מרכזנים", החל משינוי וכלה במרצ, בשאלה הפרובוקטיבית הבאה: נניח שאתם מהווים לשון מאזניים, ובידיכם ההכרעה, בין שתי האופציות הבאות: התחברות לימין הקיצוני - ליברמן וחבריו, או התחברות לקואליציה עם חד"ש! מה תעדיפו?
החרדים, למרות שהם גזענים לא קטנים, דווקא יודעים להתגמש כשצריך. ש"ס תמכה בהסכמי אוסלו!

טשאפק

New member
לא בדיחה, מתיחה

חייבים לתת סיפור הגיוני יחסית אחרת אף אחד לא יימתח.

../images/Emo45.gif בסדר, גם אני אוהב את 1 באפריל,

אבל עצוב שזה המצב, ש"המפלגות הערביות" נמצאות אוטומטית מחוץ לרשימה. כולם מדברים על מי יפנה אל מי, והן משום מה מחוץ למשחק, למרות שלגמרי לא מובן מדוע. למשל, במה רע"ם יותר "קיצונית" מליברמן? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=631&msgid=74967007

ערב רב

New member
הבעיה הפשוטה היא שאין רוב מספרי

בל"ד+רע"ם+חד"ש+מרצ+העבודה+ש"ס+יהדות התורה = 52 ח"כים. את מי תוסיפו? את רפי איתן מהגימלאים שהיה ראש אגף בשב"כ, את המפלגה של מופז ודיכטר, את ליברמן או את האיחוד הלאומי? לא שבמרצ ובעבודה אין קצינים בכירים.. בקיצור, על אף הנרמז כאן, נראה לי שהגורם המעכב כאן הוא פחות הנכונות של פרץ לשבת עם בשארה מאשר הנכונות של בראכה לשבת עם עמי איילון, פואד, וילנאי, דני יתום ואל"ם במיל' רן כהן.

למעלה