הופ הורים ב-YES

אימוני

New member
הופ הורים ב-YES

אני יודעת שנכתב פה כבר בעבר ובכל זאת, בתור מנויה ב-YES, חסר לי מאוד הערוץ הזה, הוא נפלא ועשיר בתכניות להורים. ב-YES מתייחסים ברצינות לכל פניה ובקשה. אז כל החברות פה שמנויות ב-YES מתבקשות להרים טלפון ולתרום את קולן כדי שכולנו נוכל להנות. תודה מראש, מקווה שנוכל להביא אותם לקנות את הערוץ (שאחד השיקולים החשובים ביותר שלהם הוא ביקוש כמובן).

ELLA32

New member
אני מתנתקת מיס

ולא מתחברת לכבלים בכלל. זה מיותר בעידן של הורדות סרטים מהאינטרנט, וכל המדיה הזמינה שיש לתינוקות. ממש בזבוז כסף. את כל התכנים שיש ביס בייבי ניתן להוריד מהאינטרנט או לרכוש.

אימוני

New member
סליחה, אבל כמה פעמים ניסיתי לשרשר

שאלות בנושאים שונים ולא התייחסו אלי בכלל!!! אם המנהלות יחליטו לשרשר את הכותרת הזו אני אכבד. אבל הן לא עשו את זה...

galya13

New member
גם אני הייתי רוצה את הערוץ הזה,

וכבר דיברנו על זה פעם פה עם הבנות וכתבו בנות גם מכתב דרך אינטרנט ליס. אבל לא יודעת מה בסוף. אבל כמה שיותר בנות יפנו אליהם זה טוב. אני בעד.

אימוני

New member
זה נועד יותר להורים צעירים

עם ילד ראשון, חסרי נסיון. אני למדתי משם המון, אבל רק כשאני הולכת לגיסתי יוצא לי לראות. ואני בחיים לא יעבור ל-HOT. אני אוהבת את YES ורוצה להשאר מחוברת אליהם. אבל מאוד הייתי רוצה את הופ הורים וכמוני עוד הרבה אמהות טריות. אני מצרפת קישור לאתר שלהם, אם לא בא לכן להמתין שיענו בטלפון, יש אפשרות למסור את הפרטים והם כבר יצרו איתכן קשר. תודה לכל משתפות הפעולה.

למעלה