הופ ..גדלתי בשנה..תודה לכל החוגגים

יאיר30

New member
הופ ..גדלתי בשנה..תודה לכל החוגגים

תודה לכל החוגגים והחוגגות שבאו אתמול לחגוג איתי את יום ההולדת ה-31 תודה על החגיגות תודה על המתנות תודה על העוגות תודה לתפוז שצבעו לכבודי את החדר בכתום (אפשר כבר לחזור לכחול...) תודה לקאט-בלו על השלט בכניסה לחדר תודה לכל החברים והחברות שטרחו להגיע מכל רחבי הארץ בדיוק בזמן- לקאט בלו, אילת חן (שספרה דקות לאחור בדבקות), Cגל, חגית22, שוברת הגלים, יפעת (ורקדן שישן משום מה), שוברת, יניבי, אורית, טושי, 007, מרלילולו, תודה גם לכל אלה שלא יכלו להגיע ודאגו למסור לי את אהבתם. ובהזדמנות זו - נזיפה חמורה לתפוז שהעיף אותי מהחדר 2 דקות לחצות, ולא נתן לי להכנס שוב עד הרגע האחרון - לא עושים דברים כאלה, בטח לא ביום הולדת! יום נעים לכולם ומי שלא הספיק לקנות לי מתנה - עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא אני אקבל בהבנה מתנות לאורך כל השבוע (והחודש הקרוב גם... בעצם עד יולי הבא)

איצקו

New member
שונא מתנות...........

יחיה V VVV V V V VVV V V V V V V VVV V V ואוהב יחיה יותר ``מזל-טוב`` ליאור עכשיו שנה את המספר. איצקו.

יאיר30

New member
חולה מתנות.....

דוקא אוהב מתנות ולגבי השם זה נשאר יאיר30 כוחו של הרגל גם בגיל 56 אני אהיה פה בצאט (טוב אולי לא פה אולי בחדר 50+) אבל עדיין בשם יאיר30 ככה נולד השם וככה הוא ישאר

רקדן

New member
ליאיר ידידי ..............

אהלן יאיר מזל טוב ליום הולדתך מכל הלב... מעכשיו אתה יאיר 31.... האמת.....זה קצת קשה.... חחחחחחחחח עלאק יאיר 31 בידידות רקדן

יאיר30

New member
יאיר30 נשאר יאיר30

ורקדן - דיר באלאק שנה הבאה לישון בזמן היומולדת שלי... מזל שלפחות נציגת משפחה אחת הגיעהה (בעצם שתיים יפעת וטושי, אז בסדר, נסלח לך....

:cool: :) מ ז ל - ט ו ב

טרו טרו רה .. טרו טרו רה .. יום הולדת יום הולדת הנה בא ... מזל טוב לך חבר יקר שלי , מאחלת לך את אושר בעולם הצלחה בריאות אהבה ושמחה .. ומי יתן ותרווה נחת גם בשנה שתבוא עלינו לטובה .. זר פרחים עוגת יום הולדת כתר לראש ונרות עד בלי ספור מתנות בלונים ליצנים שירים .. הם חלק ממה שאני מאחלת לך ביום הולדת ה - 31 .... מזל טוב ... עד 120 כ 20 .... שרון @}-}---

סו

New member
שרונההההההההההההה :cool:

הלווווווווווו שרונה רק לכבוד יאיר את מוציאה את הראש אהה וואלה איזה כיף ליאיר טוב מה נצ`מע איתך יש חידושים באגף הנשיקות עוד אף אחד לא לוקח לך את התואר הזה טוב נו התרגשות לראות אותך אז אני מגמגמת שרונההההההההההההההההה מוווווווווואאאאאאאאההההה סו

עינת.. :-)

New member
חחחחחחחחחחחחח סווווווו

מה אמרת? שרונה ויאיר? חחחחחחחחחחחחח לו היה לך מושג יקירתי... וליאיר... מזללללללל טובבבבבבבב ענקייייייייייי ע י נ ת . .

יאיר30

New member
עינת יקירתי

מה היה לה מושג ??? לו לך היה מושג..... תודה על הברכות מתוקה יום הולדת וירטואלי כזה עוד לא היה .... ת ו ד ה

סווווווווווווווווווווווווווווווווו

סוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אלן יקירתי .. מתוקתי .. { פחחחחחח מלוחה יותר ממתוקה .. } יפתי ... { אסון טבע .. אלייסטר .. וועליה .. } מחוננת שלי .. { נו , מה לעשות 8 פעמים כיתה א` .. } את יודעת שהכי בעולם .. { מדינת ישראל . כזאת קטנה . } אני אוהבת אותך { העיקר שתשתוק .. ותעזוב אותי במנוחה .. } מתגעגעת אליך { כמו שאסקימוסי מתגעגע לקרח .. } סתםםםםם צוחקת מקסימה אחת .. נשיקה יש לי לכל אחד .. ואם את חפצה בנשיקה .. אז קחי מואהההההההההההההההההההההההה ענקית עם לשון והכל .. בחזרה . ותדעי לך שאני אותך אוהבת כלכך מתגעגעת .. ערב נפלא לך מקסימה שרון :)

יאיר30

New member
היייי

חברה יקרה ורחוקה (פיזית) .... שלום ותודה תודה על הכל , על הפרחים הנרות והעוגה אולי יש לכם גם קצת מים מינרלים בשבילנו תושבי גוש דן??? תודה נ ש מ ה

מזל טוב ליאיר 30 .

עכשיו אתה יאיר 31 . באמת . הגיע הזמן להחליף ניק ניים .

יאיר30

New member
פטריה נשאר פטריה ו...

יאיר30 נשאר יאיר30 ככה הוא נולד וככה הוא ישאר עד 120 מן דרך וירטואלית להשאר צעירים... תודה גם לך ....

יאיר30

New member
כן, 1870.....

בציר מצוין בציר 70 עוד עשו אותנו בבודדים, לא היה יוצר המוני... ובנתיים עברו 3 עשורים המאה התחלפה התחלף לו גם ה א ל ף ואנחנו, ילידי 70 מסתכלים לאחור ואומרים... איך שהזמן טססססססססססססס תודה גם לך לבונה....

יאיר30

New member
בהצדעה...

תודה קצין... מצדיע לך ממרומי גילי המופלג מ ש ו ח ר ר ... :)

יאיר30

New member
סיום החגיגות... (הודעה רשמית)

זהו עבר לו ה י ו ם ונגמרו החגיגות נפתחה לה עוד שנה שאולי אולי תהיה יותר טובה מהאחרונה ואולי אפילו הרבה יותר טובה מי יודע (זה יפתיע , אבל...) נפגש באותו מקום אותו תאריך עוד שנה לחגיגות ה-32 תודה לכל מי שהגיע לפה, ולחדר, ולאי-מייל ודאג שיהיה לי יום הולדת שמח לילה טוב לכולם יאיר30 (31)....

למעלה