הופעת בכורה בפורום

מצב
הנושא נעול.
הופעת בכורה בפורום

הופעת בכורה בפורום
אם אני לא טועה זו הופעת בכורה בפורום שלנו. אם טעיתי, מתנצל מראש בפני הראשון. בכל מקרה: תמונה ראשונה - חזית

אורי404

New member
פעם ראשונה, שאני רואה תמונה של

הופעת בכורה בפורום
אם אני לא טועה זו הופעת בכורה בפורום שלנו. אם טעיתי, מתנצל מראש בפני הראשון. בכל מקרה: תמונה ראשונה - חזית
פעם ראשונה, שאני רואה תמונה של
האוטובוס המדובר הזה.
רבה על התמונות של המרצדס הזה.

שוט לא יאומן!

תקן אותי אם אני טועה....

מפלצת עם 500 סוסים מטורפים!!!!!!!! מי בא פתיחות?
שוט לא יאומן!
שאיריזר כזה מקבל 500 כוחות סוסים וניאופלן דאבל-דק מקבל רק 366! אני בטוח שאת העליות בירושלים הוא עולה כמו מלך!

846

Active member
500 כ"ס?

תקן אותי אם אני טועה....

מפלצת עם 500 סוסים מטורפים!!!!!!!! מי בא פתיחות?
500 כ"ס?
הדגם הוא 0500RF והוא חלק ממשפחת ה 500 של מרצדס שכוללת 0500LE עירוני ו 1725 שמשמש כ School Bus באוסטרליה.

חבל ש"אגד" לא פירסמה את האוטובוס..

500 כ"ס?
הדגם הוא 0500RF והוא חלק ממשפחת ה 500 של מרצדס שכוללת 0500LE עירוני ו 1725 שמשמש כ School Bus באוסטרליה.
חבל ש"אגד" לא פירסמה את האוטובוס הנ"ל באתר שלה בגלריה אוטבוסים הפעילים שלה. תודה מראש: ערן הובר.

mister K

New member
בכלל חבל שאגד לא פתוחים בנושא הזה

חבל ש"אגד" לא פירסמה את האוטובוס הנ"ל באתר שלה בגלריה אוטבוסים הפעילים שלה. תודה מראש: ערן הובר.
בכלל חבל שאגד לא פתוחים בנושא הזה
מבחינתם הם שמו באתר תמונה של איריזר וכתבו "מאן תוצרת חוץ". הרי בינינו, רוב הנוסעים בכלל לא יודעים מהו סוג המכונה שבה הם נוסעים ולא מבדילים בין איריזר מאן לאיריזר מרצדס. אותו דבר לגבי התמונה של הברק בגלריה תחת הכותרת "מאן תוצרת ישראל". אני משוכנע שבאגד יודעים שהמכונה שמצולמת שם היא בכלל וולבו B10B אך מכיוון שרוב הברקים באגד הם בעלי שלדת מאן נכתב כי זהו מאן.

כל הסמלים הנדרשים

הופעת בכורה בפורום
כל הסמלים הנדרשים
את המכונה המיוחדת הזו מצאתי חונה בת.מ. בית שאן בהמתנה לקו 412 בית שאן - עפולה. האוטובוס היה נעול ולא ראיתי את הנהג בסביבה, לכן אין תמונות מבפנים, למרות שיש לי מפתח לדלתות איריזר. אני אשתדל להביא גם תמונות מבפנים באחד מהימים בהם אני אפגוש אותו במפרצית או בעפולה. האוטובוס שייך לסניף עפולה.

חסר הסמל של "אגד" - אבל זה ברור....

כל הסמלים הנדרשים
את המכונה המיוחדת הזו מצאתי חונה בת.מ. בית שאן בהמתנה לקו 412 בית שאן - עפולה. האוטובוס היה נעול ולא ראיתי את הנהג בסביבה, לכן אין תמונות מבפנים, למרות שיש לי מפתח לדלתות איריזר. אני אשתדל להביא גם תמונות מבפנים באחד מהימים בהם אני אפגוש אותו במפרצית או בעפולה. האוטובוס שייך לסניף עפולה.
חסר הסמל של "אגד" - אבל זה ברור....

NewName

New member
שאלונת..

הופעת בכורה בפורום
שאלונת..
ראיתי כמה פעמים באשדוד אוטובוס כזה של Irizar, גם הוא מרצדס (לצערי איני יודע את מספרו)... החלק שבו נמצא הסמל מקדימה הוא בצבע צהוב אצלו (האוטובוס ירוק - של אגד).. אם מישהו מכיר אותו.. גם האוטו הזה בעל המנוע האימתני הזה? על איזה שלדה בנוי הIrizar הזה? (בתמונה)

אורי404

New member
על מרצדס O.C500.

שאלונת..
ראיתי כמה פעמים באשדוד אוטובוס כזה של Irizar, גם הוא מרצדס (לצערי איני יודע את מספרו)... החלק שבו נמצא הסמל מקדימה הוא בצבע צהוב אצלו (האוטובוס ירוק - של אגד).. אם מישהו מכיר אותו.. גם האוטו הזה בעל המנוע האימתני הזה? על איזה שלדה בנוי הIrizar הזה? (בתמונה)
על מרצדס O.C500.

mister K

New member
התיאור מתאים ל-86-945-01

שאלונת..
התיאור מתאים ל-86-945-01
רק מוזר שראית אותה באשדוד כי היא שייכת (או לפחות הייתה שייכת) לסניף קרית שמונה. המכונה הזאת זהה ל-88-000-01.

מצב
הנושא נעול.
למעלה