הופעל כשנה על הדירה שלי צופר/רמקול מלוכלך

EZCA

New member
אלומה חביבה.עצוב שנופלים כאן עלינו לפעמים חולי נפש שהם לעולם

לא יהיו מודעים למחלה הקשה שלהם.
היה לנו כאן לפני כמה שנים בחור נחמד ונורמלי,
אבל עם השנים הלחצים הנפשיים שחי בהם
גרמו לו להיות חולה סכיזופרני
ואני נאלצתי להיפרד מהידידות איתו וממפגש איתו
כי הבחור השתגע לאחר שמוחו הצלול השתבש לגמרי.
לדעתי האשמה העיקרית זה מכעסים חזקים מאד בחיים ,
שעברו את כל הקווים האדומים.
אדם שהיה נורמלי,שחק חזק מאד את עצמו,
נהיה עילוי גדול בהשכלה
והפך למשוגע חזק במחלת נפש קשה מאד
לאחר שמוחו השתבש לגמרי.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
גוגולינו- בציפצופים באוזניים- לא שומעים את הציפצוף דווקה

באוזן הוא יכול להישמע מבחוץ אבל שומעים בדרך כלל צפצוף או רעש של קומפרסור.
או מזגן שלא מפסיק לטרטר יש ששומעים גם לחישות ודברים אחרים. תחפש צפצופים באוזנים בגוגול או טנטון ותישתכנע. הצפצופים אינם מחלת נפש הרבה מהאוכלוסיה הבריאה המבוגרת סובלת מהם. אם כי יש הטוענים לקשר עם חרדה.
יש לזה סיבות פיזיות פשוטות כמו פקק שעווה באוזן ומחסור בויטמינים מסוימים וגם סיבות לא ידועות או לא ניתנות לטיפול האבחון הוא אצל רופא אף אוזן גרון. אבל פקק באוזן משעווה אתה יכול לבדוק גם אצל רופא משפחה. הטיפול בפקק אצל רופא אף אוזן גרון.
&nbsp

googooloo777

New member
סוג התקליטים שמשמיעים

קטעי מוזיקה קיצבי קפקזי (שאני אין לי עיניין בו בחיים יום יום) המלווה ברעשים מלוכלכים של כל מיני אזעקות עולות ויורדות ואולי או אפקטים נגד עצבים - את זה משדרים אחרי שעה 3-4 בבוקר , כאילו השקמה !!! עם זה אי אפשר לישון, רק עם מפעילים מוזיקה מתאימה משלך בדירה לניטרול - כך אתה שומע מוזיקה שאתה אוהב אבל כך עונש כפול מבחינת כמויות קול שבן אדם סופג
לפני זה בהתחלת ערב ולילה מוזיקה קלה יותר שיצרו עם הלבשת אזעקות עולות ויורדות מתון,,, אחרי זה קטעי סיטאר או טאר ,,, היו מיקרים בודדים שהיו מלווה ברטט ,,, היו מעט מיקרים ציפצוף קבוע ,,, לפעמים שידור במהירות גבוה ... בערך יש 10-12 סוגי תקליטים, קטעים של 10-20 שניות לערך שחווזר לעצמו רצוף כל הזמן 24 שעוות בימימה ,,, בשעות היום שומעים הרבה פחות בגלל רעש הסביבה, סוג הטכנולוגיה כך ששידור לא ממש באוויר כמו רמקולים שאנחנו רגילים לשמוע , קולות בתוך החומר ! קירות, ריצפה ותיקרות חפצים, לפני שאיש יושן הוא מרגיש משהו בסביבת חדר אבל ממש מרגיש את המוזיקה ושידו שניות אחרי שאוזן משנה כיוון ונוחת ומתחבר חזק למיטה,,, שידורים לא צלילים לא מוכרים ואקריים,,, מוזיקה ששומעים מוזיקה ותקליט יצירתי ותיקני לכל דבר , יש רעשי אזעקות שונות עולות ויורדות שהלבישו אבל ברקע יש מוזיקה תיקנית ורגילה , כמובן גם זה עבר אקולייזר אכזרי שיהיה קשה מאד לבן אדם לשמוע אותו בטח בשעות השינה בלילה ... זה לא חלום ולא בעייה באוזניים,,, יש לי פעמיים בדיקות אוזניים שעשיתי בשנה אחרונה לפי בקשתי גם בגלל אנשים שטוענים כמוכם והכל תקין - אין לי גם שום בעייה בשינה ויש לי בדיקות גם על זה , אם מוסיף שהכרתי עוד 3 מיקרים שהיו מתלוננים וסובלים מטענות דומות ,,, בלי פיתרון,,,
לכן , תשומת לב לבעיות רפואיות , טוב אבל לפני זה חייבים לבדוק , אולי האיש צודק
ועל מה אנחנו מדברים בכלל, למה אין גוף ציבורי או קופות חולים שירכשו כמה מכשירי הקלטות רעש בגרושים או בשיתוף מכוני בדיקת שמיעה ולאפשר לכל מתלונן להקליט דוגמיות וכך יבדקו את נכונות הטענות בש'יק לפני שפונים אותו אוטומטי לטיפול רפואי בשי'ק!... כל טוב ובזה אני סיימתי ותודה לכל

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
תיקנה טיפ דיגטלי ותקליט ותנסה לשמוע את ההקלטה במקום שקט

לי בכל זאת זה נישמע ציפצופים באוזניים. אבל תנסה . האם במקום שקט שלא הבית שלך את שומע את זה?? למשל שאתה יוצא לרחוב בלילה או בשבת בבוקר שאין רכב בכביש.

למעלה