הופעל כשנה על הדירה שלי צופר/רמקול מלוכלך

googooloo777

New member

קשה לתאר איזה מכשיר זה, שמשדר 24 שעות צלילים מלוכלכים חוזרים על עצמם, מכשירים או שיטה שלא מוכרת לנו,
בהתחלה חשבתי שזה זמני, מעשה אחד מדיירים ויגמר, אחר כך התחלתי לפנות למשטרה ועדיין אין טיפול, רעשים מיניאטוריים מזעריים אבל התדר חודר וחזק וקול נמוך, המבקר בדירה לא יבחין בשעות הבוקר בכלל ובשעות הלילה יש צורך להיתרכז, ששוכבים במיטה ושינוי כיוון האוזניים הרעשים מתחילים להפריע ממש ולמנוע שינה, במיוחד בשעות הקטנות לילה ובוקר, התחלתי לשים רדיו רקע עד שיאזן את רעש הרמקולים אבל זה גורם לי הרב לחץ קולות ובלגן, אומנם אני חצי יושן אבל בבוקר קם עייף יותר מאשר ישנתי, סחוט וכאבי ראש ולב ועייפות דיכאון וחרדות וחוסר ריכוז וזיכרון ,
חלק לילות לוקח כדור שינה וזה מאפשר לישון כמה שעות, לא לוקח כל לילה בכדי לא להיתמכר ושאשאר בכושר מסוים עדיין, גם לא משנה סדר היום, ממשיך לישון ולקום בשעות רגילות [יושן סביב 24 עד 7 אבל יש חצי מי זה שעות שמתבזבז בלי שינה ברצף בגלל רעשי רמקולים או משדרים שהשתילו בקירות דירה שלי , לכן בממוצע אני יושן כ- 4 שעות במצב הטוב כל לילה שלפעמים גם יושן שעה קלה בצהריים אבל לא כל יום]
לא מעוניין להחליף דירה , לא מוצא מישהו שיעזור לי בחיפוש כיוון ומיקום הרמקולים או שידורים שמופעלים באופן מיקצועי [אולי אחד מהשכנים] ומצב נימשך ונימשך וכל יום אני יותר מרגיש חרדה ודיכאון ,,, ועייפות איך יוצאים מסבך הזה ?

EZCA

New member
דבר ראשון תגיד את זה לועד הבית.אחר כך תברר עם כל השכנים.אם

תהיה תשובה אז תעיף את זה בעצמך,כי זה מרגיז אותך ולא נותן לך מנוח בלילות ואז אתה תשוש מאד וקשה לך לתפקד בחיים.אם הבעיה לא תיפתר תוך יום אז מצבך יחמיר עוד יותר.
&nbsp

googooloo777

New member
כתבתי שהם עשו

אין טעם בהדברות, לכן מבקש עזרה
אם לא ניתפוס את השיטה, לך תדע כמה עוד אלפים יזבלו
לכן אני רוצה שמי שהוא יבוא כאן ולהגיד שגם עשו לי
ומכאן לפענח את הגורם במאקרו שעומד אחרי זה
אני שמעתי וראיתי עוד אנשים שעברו את זה
מחנה משותף שהיו רוקים מזרחיים
עכשיו גיליתי באינטרנט שדרך גלי אלקטרומגנטית
אפשר להעביר קולו ברשת חשמל שבקירות
וכאן מאשר את הרגשה שלי שרעשים וגלים
באים מהקירות, דוקא בגלל חריגות האירוע
אני רוצה להביא לידיעת הציבור שידעו מה השיטה
הזדונית? אסור לעבור האלה,,,,
זה לא מיקרה הזזת כיסאות או הפעלת סטריאו
שיטה ניבזית זו חייבים לגלות ולידע את הציבור
בואו לעזור ולגלות בימקום ליעץ לברוח

EZCA

New member
תברר אם אנשים אחרים בבניין גם הם שומעים כמוך בלילות.אם

לא שומעים אז תפנה לפסיכולוג שיאבחן אותך אם לא חס וחלילה אתה שומע קולות כתוצאה מפריצת מחלת נפש כמו סכיזופרניה שבה האדם שומע כל מיני קולות מוזרים.

googooloo777

New member
איך שאפשר לטיח ,,, עם כמה מילים יפות

ומה קרה שבלי בדיקה של ממש את הטענות שלי את מרשה לעצמך כך להדביק לאיש תווית? בקלי קלות ... מה קורה?

EZCA

New member
לא תווית.מה שהוא שומע זה דבר מוזר שיכול להיות ששומע בראש ולא

באמת מציאותי.
צריך לבדוק את הדבר הזה אם השכנים לא שומעים קולות כאלה ורק הוא שומע.
בתקוה שהכל בסדר עם הבחור,כי הבחור לא מתאר לנו משהו פיזי שראה במו עיניו אלא רק שמע קולות באזניו.אין דבר כזה ששומעים קול מאיזה חוט חשמל ושומעים רק בלילה ולא בשעות האור ביום.
&nbsp

googooloo777

New member
תודה, ניראה שדימיון שלכם גדול מאד

לאיפה הובלתם את הנושא, בלי לבדוק בלי כלום, !!! ממש מהמם לקרוא
איך אתם קובעים מרחוק שהאיש חולם?, אני יותר מכל יודע מה אני שומע ואיך
אני כתבתי שיצרו רעש קבוע משיטה מסוימת שקשה מאד להגיע למקור
יתכן כמה רמקולי בלוטוז יתכן משהו אחר עם אקו מסוים
טכני הכל אפשרי, ליצר צליל באקוליזר "אמבטיה " לדוגמא
אתה יושב ע"י הרמקול מולך וחושב שרעש ממרחקים, תנסו
וזה אמת , קורה, בלי שום ספק ,
כוונה שלי לכתוב כאן , רק אולי לקבל עיצות איך להיתמודד יותר טוב במצב הזה,
ידעתי מראש שאני אקבל תגובות כאלה גם כן, וגם לא ציפיתי שמישהו יעזור לי בפתרון הטכני,

EZCA

New member
צדקת שאף אחד לא יוכל לעזור לך בבעיה זו.אני רואה את זה

בצורה שונה לגמרי ממך וכתבתי את דעתי שהיא לא מקצועית.
אני מקוה שעוד חודש או חודשיים תעדכן אותנו בדבר המוזר הזה שבעיני הוא דבר דמיוני והזוי שלא קיים בכלל במציאות.

googooloo777

New member
אתה יושב בכיסא נוח ונותן תשובות

שנוח לך ומשחרר אותך
אנשים הפכו לראשים ממוסגרים
קשה להם לצאת מהעולם שנמצאים בו
ונוח להם לחשוב במונחים שבמסגרתו נמצאים, ברור לי
תודה, משתדל לעדכן

שמע גוגולו , ענו לך כאן בצורה הגיונית לגמרי

אם אתה רוצה להתמודד עם הבעיה לך ותחפש את מקורה , ולכשתמצא מאין מגיע הרעש תיפטר הבעיה שלך .

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
ציפצופים באוזנים אינם מחלת נפש הם למשל יכולים לנבוע מפקק של

שעווה באוזן ומסיבות אחרות. תפנה לרופא אף אוזן גרון

EZCA

New member
אכן זה כנראה טינטון באוזניים,אבל הטינטון נוצר כתוצאה של

מתחים נפשיים המובילים גם לחרדה.
נוצרת ירידה ברמת הסרוטונין במוח ואז נלחצים בקלות יתר.
כאשר רגועים או לא שמים לב במשך היום ,אז לא שומעים את הטינטון.
בלילה כאשר שקט ונשכבים במיטה,אז שומעים היטב את הטינטון.
עד היום לא נמצא שום מרפא לטינטון.כאשר הטינטון חזק מאד אז לפעמים הוא מוציא את האדם מדעתו.
אני כל חיי סבלתי מטינטון באוזניים.
פגיעה בעצב השמיעה מחריפה את בעיית הטינטון.עם השנים מתרגלים לחיות עם טינטון.
כמובן ששום רופא אוזניים לא יכול לאבחן טינטון,אלא רק האדם עצמו ששומע את הטנטון.

מה זה רמקול מלוכלך?

אני באמת חושבת שאם אתה מדבר על משדרים שהשתילו בקירות הדירה שלך כדאי שתראה רופא.

googooloo777

New member
משדרים/רמקולים/צופרים שהושתלו בקירות

תודה, אבל...בלי לפגוע,,,
אני מציע לך לקרוא שוב ושוב את כל מה שכתבת ברצף,
ואז תביני מי צריך ביקור רופא !
[כדי להסיר ספק, בית שלי פתוח, מוכן גם לשלם במומחה קול והקלטה קרוב למגורים שלי (שעוד לא מצאתי), לשים אצלי מכשיר ולבדוק במעבדות, מה הבעייה,,, מכירים מומחה הקלטות רגישות בצפון ? לתת לי טלפון שלו וניתקדם ,,,עם כל הכבוד ניראה שביצוע בדיקה טכנית פשוטה הרבה יותר קשה מאשר לתת לכם חלומות לרוץ במחשבות ודימיונות בכורסה בסלון מול הנוף של הים] ח' ח' ח'... !!!

אוקיי, אני אזרום אתך

האם ניסית לפנות למשרד חקירות? יש להם ציוד האזנה והם מבינים בזה היטב, והם גם יוכלו לבדוק אם מישהו שתל אצלך בדירה רמקול או משדר או בכלל אם מישהו עוקב אחריך.

EZCA

New member
אלומה יקרה.תעזבי אותו.זה בסך הכל טינטון באוזניים שלו.

תני לו לחיות בדמיונות השוא שלו.
שימשיך להתעקש על מכשירים ומעבדות. חה חה חה.
&nbsp

googooloo777

New member
עולה הרבה

כסף, במיקרים אלה שקשה לחקירה אתה מתחיל ולא יודעים מתי יגמר ובסקטור זה לפי שעות ושכר גבוה, גם שאף אחד לא מכיר מי מתמחה במה וכולם טוענים יודעים הכל, זה לא מיקרה תמים , באזור שלי ציפור זז יש מי שמזהה , כל הפעולות מתבצעות רק ורק אחרי שהם בטוחים אני לבד בדירה , מעקב גם יש יותר מאיש אחד ואי אפשר להוכיח, איך אפשר להוכיח ששכן זה או אחר עוקב לדוגמא ? או זה שהולך ובא פלאפון ביד ברחוב לא מתצפת, מה חשבת אלה שעושים תמימים? בכל דבר שעושים יש להם כיסוי מראש, נקודה משותפת לכולם הם שחקנים טובים יודעים לבטא את השקר כאמת בצורה טובה ומשכנעת ...כל המעשים מבוססים על זה ששקר כמה שיותר גדול, יותר מתקבל , ההנחה הפוך על הפוך ופרובקציות ממש כמו סנריאו בסרטי גימס בונד, אני בזמן אחרון וממש כרגע מרגיש גם ריחות גז בדירה שלי ולא ברור מאיפה ואני לא משתמש בגז בדירה שלי בכלל ומחלונות גם לא מרגיש ריחות גז מבחוץ,,, היתכן ששופכים חומר נוזלי בתקרוה שמריח כך או שיטות אחרות ,,, אפשר להצמיד חוקר פרטי סביב שעון? אפשר להחליף דירה כל חודש או כל שנה? לכן אני מחפש מישהו שיש לו מכשיר הקטלה עם מיקרופון רגיש יום יומיים להקליט קטעים והוא יראה מה זה, רק זה לא מעקב ולא זיהוי מקור הרעש שבמצב שתואר יעלו הרבה מאד כסף

רק על טעם, מישוש וראייה טרם דיברת.

אני מחכה לדיווחיך על הזיות גם בתחומים האלה.

EZCA

New member
הבחור הזה מכה לפורום.בעיות נפש כמו סכיזופרניה לא כאן.

סוף סוף משעשע פה קצת, תן ליהנות

למעלה