הופעות

Blade Of Fire

New member
הופעות../images/Emo168.gif

ובכן, ברוח ה"אני רוצה להחזיר את הפאוור לפורום" (רוח המתחילה עכשיו! פו!) הנה טופיק נחמד- איזה שיר פאוור מטאל הכי הייתם רוצים לשמוע לייב? ו.... הופעה של איזו להקת פאוור מטאל הכי הייתם רוצים לראות אותה מול קהל של 10,000 פריקונים צורחים "ווי וונט X", נותנת בראש על במה ספירלית כשאש יוצאת מכל מקום?

DanieLushka

New member
הממ

שיר הפאוור: פאק זה כה קשה.. הממ.. אני עושה שלושה: Blind Guardian - Mirror Mirror Blind Guardian - Another Holy War Sonata Arctica - 8th Commandment הופעה: בליינד - נייטפול.. הו.. זה כה אלוהי.

scudnick

New member
אש של דרקון, כמובן?../images/Emo11.gif

המממ... אני חייב להודות שאני סקרן איך נשמע שמנדליי על הבמה. וגם איך נשמע "Mr. Turture".

Blind Guardian, אני כ"כ רוצה להיות

בהופעה שלהם, אהההה, אממןןןן, זה יהיה כיף.. או dream evil, גם הם.. ותכלס יש הרבה שירים, קשה להחליט אחד, אבל נראה לי mirror mirror, או אולי imaginations from the other side ושל דרים איוול - the prophecy, no way, H.M.J של להקות אחרות: rhapsody - Holy thunderforce Edguy - Rise of the morning glory Helloween - Ride the sky Sonata arctica - Wolf & raven sonata arctica - Fullmoon

smady by

New member
קח אותי איתך בבקשה!

אממממ *לא צפוי בכלל* שירים של בליינד! כל שיר יתקבל בברכה! אבל הכי: precious jerosalem under the ice bright eyes ועוד אבל אין לי כוח לרשום (גם של אוונטסיה, דארק מור ושות')

scudnick

New member
"אם אתה הולך אז קח אותי,

אתה שומע זאת... אתה שומע? נו, קום מהמיטה יא עצלן, יש לנו אלבום להקליט!"

McBlack

New member
ובריטני ספירס זה לא גות', דמט.

|מחכה שאופיר יתחיל להתפלסף איתי על זה|

smady by

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

*שוב גונבת למאיו את הקיטשים*

McBlack

New member
o_O

אלה לא שלי, בפורום אופנה אלטרנטיבית אני דיברתי על העניין שגנבתן לי את ה"מושיזם" ואת ה|הקיטש| |סקיטש|, אבל נו ניחא, יש לכן מזל שאני אוהפתותכן

Blade Of Fire

New member
טוב.. אני..

הייתי רוצה לשמוע את "דה פייפר נוור דייז" של אדגאי בהופעה חיה. ובקשר ללהקה.. הדבר הכי בלתי אפשרי בעולם- *כל* אוואנטסיה על במה אחת... כולל שרון מוויד'ין, טוביאס מאדגאי ומייקל מהלווין (לשעבר).

Blade Of Fire

New member
אה כן וכמו שכבר חלק אימצו פה--

מותר יותר משיר אחד וכאלו.... אבל לא את כל הפלייליסט שלכם!

נמממ

לראות את fullmoon בלייב אמור להיות אדיר.
וגם את my selene ואת the misery אבל הלהקה שאני רוצה לראות עם אלפי הפריקונים והאש זה הלווין. :]

אממ שלי=]

שיר פאוור שהייתי רוצה לשמוע בלייב? אמממ RHAPSODY-HOLY THUNDERFORCE או DRAGONFORCE-VALLY OF THE DAMMED הופעה: ללא ספק EDGUY!

Musta Susi

New member
ללא ספק של Blind Guardian

מעניין איך נשמע The Bard Song (In the forest)h או To France...כה הזוי
גם Luca Turilli מאוד מספק

TarwenR

New member
אמממ

הייתי מתה לשמוע איך Wildfire נשמע בלייב זה בטח ממש מגניב =] Wildfire
והופעה? ארוון. זה חלום. לראות להקה של 8 אנשים בלייב זה בטח ענק :O

למעלה