הופעות מול החומות

משכנות

New member
הופעות מול החומות

הופעות מול החומות על גג משכנות שאננים בירושלים, מתקיימות הופעות מוסיקה באוירה קסומה, מול חומות העיר העתיקה. השבוע חותמות את הסדרה שתי הופעות ג'אז עם טובי הנגנים בארץ 27.7.2006, חמישי, 19:30 - שלישיית אלברט בגר ג'אז ישראלי עכשווי 28.7.2006, שישי, 16:30 - רביעיית טבת סלע ג'אז אתני וירטואוזי מחיר כניסה : 30 ש"ח רכישה במקום לפרטים: [email protected] 02-6292212

adi2121

New member
ניצול שרשור ><

אז אממ,היי D: אני באילת. לא כיף לי. גנבו לי אתמול את הפלאפון,אחלה פתיחה לחופשה. שמישהו יבוא לאילת ויציל אותי. אני סובלת ממש. תודה. :[

tipeshet

New member
תממני לכולנו כרטיס, ונבוא. P:

[את מוזמנת להתקשר כשבא לך.
]

mishmishonet

New member
דברי בשם עצמך.:mad:

אני לא אבוא.P: אילת, חם, וישמור השם-זו כולה עדי.D: [עדי, את מוזמנת להתקשר גם אליי.
אה, רגע, אין לך פלאפון!
]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמשביתת שמחות../images/Emo7.gif מה../images/Emo35.gif לא מתאים לך מפגש פורום באילת../images/Emo35.gif בטן-גב על חוף הים../images/Emo35.gif כל הפורום מורח אחד את השני בקרם שיזוף../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif אני בעד לנסוע כולם, עדי, אנחנו בדרך../images/Emo24.gif אני מקווה שישתפר../images/Emo24.gif, ואת מוזמנת להתקשר גם אליי, בהמצא טלפון../images/Emo24.gif

adi2121

New member
אני שונאת אתכם כלכך.

אדם במשבר ובמקום לעודד את רוחו ;(

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif הממ,

זה יהיה מאוחר כדי לנחם אותך אז אני רק אגיד שאני מקווה בשבלך ובשבל כולנו שתבואי מהר הביתה, ואוסיף חיבוק.
.

f u c k you

New member
עוד נצלש - תמונות מההופעה בזאפה

מי שמעוניין לראות תמונות מההופעה שהיתה בזאפה ב19 אם אני לא טועה, מוזמן להכנס לכאן

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif תמונות טובות, גאד,

מה היא עשתה לשיער שלה? זו התספורת של סבתא שליX_X

למעלה