הופעה של ווסטלייף בלונדון !

Lily Potter

New member
הופעה של ווסטלייף בלונדון !

יכול להיות שאני טסה במיוחד בלונדון בפברואר להופעה של ווסטלייף!!! אני כ"כ שמחה!! אני וחברה שלי ואמא שלה (ויכול להיות שעוד חברה) ואנחנו כנראה הולכות לעשות מה זה קטעים בלונדון !!! כמו ללכת על מגש של תה חם ולהציע לעוברים ושבים "would you like some tea?"

rachelMcfadden

New member
אומייגאדדדדדד אאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיףףףף לךךךךךךךךך תהיי קרובה לווסטושיםםםםםםם ייאוווווווו איךךך אני רוצה גםםםםםםםם מקווה שבאמת תטוסיייי איזה כיףףףף לךךךךך

יאלה רחל בואי אני ואת נטוס גם לאיזו

הופעה של ווסטלייף אה מה את אומרת על זה.חחחחחחחחחחח.

rachelMcfadden

New member
יאלה בואיייי

וואיי איך בא לייייי אולי אפשר לסדר איזה מזוודה ולהתחבא בה
כל הדרך לאירלנד

כן ייאלה.אוי אני כל כך רוצה לטוס

לאירלנד ולפגוש את היפיופים האלה כל כך.אחרי שאני אסיים את השרות-הלאומי שלי יהיה לי כסף בטוח ואז אני בעזרת השם יטוס לאיזה חודש לפחות גם לאירלנד וגם ללונדון.אני כבר לא יכולה לחכות עד שאני אגמור את השרות-הלאומי.

ויי איזה כיף לך.אם תפגשי את להקת

ווסטלייף אז תגידי להם לקפוץ לארץ לעשות הופעה.הכי חשוב שתהני ותחזרי עם המון חוויות טובות לארץ.שיהיה לך בהצלחה וטיול הכי מהנה שיש. בברכה אלינור ג'ובאני.

יאאאאא איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

יאאאאא גמני רוצה לבוא... חח תהנייייי מותקקק!
איך אפשר שלא...לראות ת'מושלמים האלה! חח הלוואי שיבואו לארץ..

B®YaN BaBy

New member
יאאאאאאו אאמאמאמאמאמאמאמ../images/Emo12.gif

כמההההההההההההההההה ככככככככייייייייייף לךךךךךךךךךךךךךךךך יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווו אני רוצה גגגגגגגגגגם אני רוצה גגגגגגגגגגגגגם יאאאאאאאאא תהני כמה שאת יככככככככולהההההההההה מיגדדדדדדדדדדדדדד! זה חלומייייייייייייי ת=ה=נ=י ת=ה=נ=י ת=ה=נ=י!!!!!!!!!!!!

IrishKiss

New member
אני טסה לדאבלין!!!

כרגע קניתי את הכרטיסים שלי!!! שורה רביעית באמצע...ב16 לפברואר!!! מתנה ליומולדת 17...זה יהיה הכי מושלם בעולםםםםםםםםםםםם

IrishKiss

New member
אממממ...

אני חושבת שאני אטוס ל4 ימים אבל זה ממש תלוי אם אני טסה לבד או עם מישהו...

rachelMcfadden

New member
אאאאאאאאאאאאאאא

איזהה כיףףףףף לךךךךך תהני המון המוןןןן המוןןןןןן ותצלמיייי אותםםםםםם ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תגידי להם שיבואו לישראללללל ושמתיםם עליהם פהההה דיייייי איזה כיף לךך אפשר להתחבא לך במזווזה??

chenwest

New member
יו-קחיייייייי אותייייייי

איתךךךךךךךךךךךךך
איזה כיףףףף לך!!!!! יו-תעשי כיףף חייםם

B®YaN BaBy

New member
omgg לדיאבלין../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

זה החלום שליייייי.
גאמני רוצה כרטיס ליומולדדדדדדדדת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תהני גם אתתתתתת יו זה כלכך טירוףףףףףף שכולם נוסעיייים ואני נשארתתתתתתתת אני גם רוצההההההההההה

B®YaN BaBy

New member
בואי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בכייייייייייייייייייייייייייייייף
יאאאאאאאאאאו אני פשוט אבל פשוטטטטטטטטט ישתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אם יביאו לי כרטיס טיסה.. ולהופעה שלהםםםםםם אומיגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד [לנשופ לנשום לנשופ לנשוםםםםםם]

למעלה