הופעה בפאריס

Artist20

New member
הופעה בפאריס

מה קורה חמודים שלי!! נכון יש את ההופעה הפאריס?.... אחלה הופעה.... קיצור יש שם שיר שהם מנגנים לא שלהם שהם אפילו לא מזכירים את שם הלהקה כי כולם אמורים להכיר אותם... קיצור אני לא מכיר! וזה שיר ממש ממש טוב!! לא קורה הרבה שאני מתאהב בשיר על הפעם הראשונה... קיצור יש מישהו שמכיר את השיר והלהקה? אני יגמול לו/ה בגוגואים או בהודעה שתהיה מפוצצץ במילה "תודה"

humm

New member
חחחחחחחחחח

אתה חיי
נקרופדופיל קשוח שכמוך

Artist20

New member
אתם גדולים

תודה נשמות שלי!! אלוהים אוהב אתכם כפרות!

dolca1

New member
נכון זה שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני מיד ששמעתי אותו נדלקתי עליו.. איזה שיר מדהים! אני שומעת אותו שוב ושוב! וזה פשוט שיר מדהים..חח

Artist20

New member
חופשי!!

לשמוע ככה שיר עוד פעם ועוד פעם קורה רק ממש ממש לעיתים רחוקות!... זה התחיל פעם ראשונה עם in the end של לינקין פארק (מישהו פה אוהב אותם בכלל???) לפני אחרונה זה קרה במפתיע עם Butterflies and Hurricanes של muse והאחרון אחרון כמובן זה השיר המדובר.... מי יתן ויום אחד אני יוכל לכתוב ברמה הזו (בעברית ושזה ישמע טוב...) וסופסוף יהיה רוק ישראלי איכותי (נ.ב להקה אחרת שתיצור ברמה יהיה טוב לא פחות!! :)) טוב חבר'ס אנ יאל כזה שיוצא לי ממש לעקוב אחרי פורומים... והיום יצא לי.. סביר להניח שאני לא ממש יצא לי לחזור לכאן.. בכל מקרה תודה!!!! ניפגש שאוונסנס יבואו למופע בארץ

dolca1

New member
אוקי... מה להוכיח שאני אוהבת את

לינקין פארק?? למה אני צריכה להוכיח אני אומרת לך... מה אני אמורה להוכיח?? חחח אתה אמרת את זה בציניות נכון..

Artist20

New member
תאמת קצת...

אבל עכשיו שחושבים על זה... דוקא יהיה מעניין לחשוב על דרכים שתוכיחי את אהבתך האמיתית ללינקין פארק!! זה יתחיל בלקעקע את הלוגו שלהם על כל הגוף!!!!!

DARk lies

New member
אז איפה הגוגואים שלי?!../images/Emo2.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Artist20

New member
המממממ

מצטער אין לי גוגואים... אני אפילו לא אוהב משמשים... או כל מה שיהיה שמביא ממנו גוגואים..... אבל אם אתה רוצה אני מוכן לכתוב ולהלחין ולהקדיש לך שיר! הוא יצא חרא! אבל גם כמה כבר שווים גוגואים?....

למעלה