הומאופתים- שימו לב

אדומה2

New member
הומאופתים- שימו לב ../images/Emo13.gif

יש לי מטופלת שמשתמשת בתרופות הומאופתיות כפי שנכתבו בעבר על ידי איילה, בתו של צבי ציפורניים המנוח, שנפטרה אף היא לצערי... בכל מקרה, המטופלת משתמשת בדברים הללו למרות שלא בטוח שעליה להשתמש בהם ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי ולומר לי מה הם הדברים האלה. שננסה? בקבוק 1: GWS R-15 cerebrum comp nervo heel aa6x בקבוק 2: GWA R-5 podophy 1 hamame 1 chelid cantar uva ursi drosera phosph nauvolf crateg aa6x אשמח אם תוכלו לעזור לי. שבת יבשה וחמה!

ניסיון נוסף

שלום אדומה 2 אנסה לענות לך בקצרה. אני אישית לא הייתי לוקח את החומרים האלה !!! אם היא רוצה הומאופתיה אמיתית ורצינית שתפנה להומאופת ולא לקחת כל מיני מוצרים שונים ומוצרים שרק אנשים הנמצאים כרגע במקום שכולו טוב יודעים מהו. מקווה שהייתי די ברור ואם לא את מוזמנת להתקשר אליי ואשמח לדבר איתך באופן אישי. בכבוד רב, שלומי.

אדומה2

New member
היי שלומי

השאלה היא למה מיועדים המרכיבים הללו. איילה בזמנה נתנה את המוצרים הללו על סמך האבחנה שלה, שאינה נמצאת בידיי כמובן. אני יודעת שלא מומלץ לקחת את הדברים על סמך אבחנת העבר, ואמרתי זאת גם למטופלת שלי, השאלה היא האם אפשר לדעת מהמרכיבים הללו למה מיועדים המוצרים. תודה.

אנליזת טיפול.

בוקר טוב, חלק מהמוצרים אינם הומאופתיים כלל ועיקר, כיום יודעים כי אותם אנשים אשר איבחנו דרך הציפורניים אינם הומאופתיים כלל ועיקר מאחר ובהומאופתיה אין דבר כזה לאבחן דרך מכשירים או קריאת כף יד, התבוננות בגלגל העין או ציפורניים. אלו כל מיני שיטות ותאוריות שונות. בכל מקרה אל תנסי לברר כי המחיר של שמוש בכל כך הרבה תרופות רק גורם לנזק!!!אם המטופלת רוצה גם הומאופתיה בנוסף לטיפול המקצועי שלך זוהי זכותה כמובן ואת תמשיכי לעשות את מה שאת עושה בצורה הטובה והמקצועת ביותר. ושוב אם את מעוניינת לשוחח עימי באופן אישי את מוזמנת 054-420462. יום נעים ושבוע נפלא שלומי.

שלומי ידידי,

אולי זו לא הומאופתיה קלסית , אבל על פי הבנתי הדלה כל צמח מדולל = הומאופתיה אולי לא טהורה ומדוייקת כמו הקלאסית אבל בהחלט עוזרת . אני חושבת , שמה שאדומה 2 ניסתה לשאול הם מה תפקידו של כל צמח מדולל עפ"י ידיעותך , ע"מ שתדע האם הפורמולה מתאימה לאבחנה שלה כיום או לא. מה שענית , תואם את גישתך אבל לא ענה כלל לאדומה 2..
שבוע נפלא, יעל

תגובת המערכת..

שלום לך אישה מקסימה, צמח מדולל = צמח מדולל, זה הכל. לא כל חומר מדולל הוא תרופה הואמופתית, אחרת כל פעם שהילדה שלי מבקשת שאני אדלל לה את הצבעים או לדלל לה במים את מיץ הפטל שלה אז בעצם יש לנו תרופה הומאופתית. בכדי שחומר יהיה תרופה הומאופתית אנחנו צריכים 3 דברים: א. לדלדל את החומר המים. ב. לנער בין דילול ודילול. ג. לבצע פרובינג על החומר. "פרובינג" - עימות, כל חומר יכול להיות תרופה הומאופתית אך הוא חייב לעמוד בקריטריונים מסויימים, אשר אחד מהם הוא תהליך הפרובינג. בתהליך זה אנחנו בודקים את החומר בפוטנצים שונים על אנשים בריאים (מחקר כפול סמיות), כן.. בודקים את החומר על אנשים בריאים את החומר. אנחנו לומדים מה החומר מסוגל לייצר ואז אנחנו יודעים מה הוא מסוגל לרפא. רוב התרופות הנמכרות בשווקים כתרופות הומאופתיות לא עברו את התהליך הזה ולכן הן לא תרופות הומאופתיות לפי הספר, הן הומאופתיות ליצרן כי הוא צריך לשים תווית ולמכור אותן. ושוב, חומר שלא עבר פרובינג, ופרובינג הומאופתי אינו יכול להיות רמדי הומאופתית. הפרובינג נותן לנו את הינפורמציה המדעית של דומה בדומה ירפא, חומר שיכול לגרום להופעת סימפטומים אצל אדם בריא יכול לרפא את אותם הסימפטומים אצל האדם החולה. ואתן לך דוגמית: מי שעוסק בצמחים מכיר את הקוהוש השחור, צמח הניתן לנשים הסובלות מבעיות הורמונליות, מחזור חודשי, גלי חום ועוד.. התרופה לא ממולצת לשימוש לנשים בהריון. אנחנו בהומאופתיה נותנים את הרמדי במיוחד לנשים בהריון ואפילו בזמן הלידה עצמה, אנחנו מכירים ויודעים מה קורה בזמן "הרעלת הצמח" ולכן אנחנו יודעים מתי לתת אותו. אנחנו יודעים זאת מפרובינג שנערך לפני שנים. אנשים רבים יוצרים להם קומפלקסים שונים ונותנים להם שמות שונים ואין אפילו דרך לדעת מה מכיל כל בקבוק, לא כך בהומאופתיה, שם החומר הפעיל חייב להיות כתוב בשמו המלא על הבקבוק כולל גובה הפוטנץ . לכן איך אני יכול לדעת מה זה: aa6x או R-15 ויש עוד המון דוגמאות נוספות. מקווה כי תשובתי ברורה ומספקת. בהוקרה שלומי.

לרוב הומאופתים או מתנדבים.

גם בארץ, בלימודי הומאופתיה במכללה למנהל יש את תהליך הפרובניג כל שנה על חומרים שונים. ושלא יפרשו זאת כניסויים על אנשים, התהליך הוא הומאופתי ובהבנה הומאופתית, ולא באיזו מעבדה עם .... תהליך מאד רוחני, מאד אנרגתי ומלמד אותך את כוחה של תרופה הומאופתית. שלומי.

למעלה