הום

ToryMaster

New member
הום

אחרי שבכיתי לשחרית שנה שאני לא מצליחה לכתוב (שבוע שעבר), ואחרי שכמעט אכלתי את המחשב מרוב עצבים, הצלחתי להוציא משהו עלוב למדי. אני שוקלת להשתמש בזה כפרולוג לספר (
), אבל לא בטוחה. אגב, אם למישהו יש רעיונות לשמות, אני אשמח אין שם/ויקי יער עבות, עשרות עצים, עצי עד, ירוקים, זהובים. בתוך היער, קרחת יער, שלא ציפית לראות. רגליים שקטות, צעדים מתגנבים אל קרחת היער. ושם, אספה, מעין מועצה. חבורת אנשים... לא, לא אנשים, יצורים קסומים. עלפים, נימפות, פיות, וכן, גם כמה אנשים. ובאמצע המעגל, צעירה כורעת על ברכיה, בתנוחה שכולה אומרת תחינה. "בבקשה לא, למה אני? אני לא יכולה" ועלפית גבוהה, שערה לבן כעין השלג, מתבוננת בצעירה בחמלה. "אם את לא יכולה, איש לא יוכל" היא אומרת "קומי על רגלייך מיסט, הביטי בשמיים, הביטי אל תוך עצמך, אל היחידה שיכולה" ומיסט נעמדה, נשמה עמוק את אוויר היער העשיר, הקדום, העתיק. נשמה את כל החיים שבתוכו, את כל יצורי היער הנחבאים מהעין, חשה את פחדם, את תקוותם. תקווה התלויה רק בה. "מיסט, כל תקוותנו תלויה בך, את היחידה, את האחרונה המסוגלת לעשות זאת" הוסיפה העלפית הגבוהה, יושבת ראש המועצה. מיסט נענעה בראשה "אינני מסוגלת מלאיה, אין בי די כוח לעשות זאת" מלאיה קמה על רגליה והביטה עמוק אל תוך עיניה הסגולות של הצעירה "את מקור הכוח מיסט, את ולא אחרת. הכוח נמצא בך, בפנים, אם לא תעשי זאת, את גוזרת עלינו כליה" מיסט נאנחה והביטה אל שאר חברי המועצה, כמבקשת עזרה, כקוראת להם לסתור את דברי מלאיה, איש לא זע. "מלאיה, אינני מסוגלת להציל אתכם, את עצמי. אינני מסוגלת להציל איש" "מיסט, את חייבת, את מוכרחה" אמרה מלאיה, בטון שקטע את תחנוניה של העלפית הצעירה "מולאן יצטרף אלייך" אדם צעיר קם על רגליו וניגש אליהן "לשירותך עלמתי" מיסט הביטה בו בעיניים חודרות ואז סבה על עקביה, היא הרימה עיניה לשמיים ועצמה אותן, ואז הרימה ידיה לשני צידיה, וסבה סביב עצמה. "אם אין ברירה, אז אין ברירה" אמרה כשעצרה.

דאבל הום../images/Emo13.gif הום הום../images/Emo6.gif

כמה הערות: א. עלפים- עטלפים? ב. מה זה נימפות? ג. כתבת: "לא, לא אנשים".. ואחרי זה כתבת: "וגם כמה אנשים" משהו כזה.. תחליטי.. זה מבלבל.. ד. מה זה עלפית? ה. איש לא זע?

ToryMaster

New member
עלפים

א. כמו לגולס בשר הטבעות, רק לא כמו בשר הטבעות. ב. נימפות זה (על פי הראייה האישית שלי), רוחות עצים, מים, וכו' ג. איפה כתבתי "לא, לא אנשים" ואחרי זה כתבתי "וכם כמה אנשים"? ד. כנ"ל תשובה ראשונה ה. מה?

אממ..

א. אוקיי. ב. אוקיי. ג. סימנתי לך במודגש. ד. אוקיי. ה. סימנתי לך בקטע במודגש. אין שם/ויקי יער עבות, עשרות עצים, עצי עד, ירוקים, זהובים. בתוך היער, קרחת יער, שלא ציפית לראות. רגליים שקטות, צעדים מתגנבים אל קרחת היער. ושם, אספה, מעין מועצה. חבורת אנשים... לא, לא אנשים, יצורים קסומים. עלפים, נימפות, פיות, וכן, גם כמה אנשים. ובאמצע המעגל, צעירה כורעת על ברכיה, בתנוחה שכולה אומרת תחינה. "בבקשה לא, למה אני? אני לא יכולה" ועלפית גבוהה, שערה לבן כעין השלג, מתבוננת בצעירה בחמלה. "אם את לא יכולה, איש לא יוכל" היא אומרת "קומי על רגלייך מיסט, הביטי בשמיים, הביטי אל תוך עצמך, אל היחידה שיכולה" ומיסט נעמדה, נשמה עמוק את אוויר היער העשיר, הקדום, העתיק. נשמה את כל החיים שבתוכו, את כל יצורי היער הנחבאים מהעין, חשה את פחדם, את תקוותם. תקווה התלויה רק בה. "מיסט, כל תקוותנו תלויה בך, את היחידה, את האחרונה המסוגלת לעשות זאת" הוסיפה העלפית הגבוהה, יושבת ראש המועצה. מיסט נענעה בראשה "אינני מסוגלת מלאיה, אין בי די כוח לעשות זאת" מלאיה קמה על רגליה והביטה עמוק אל תוך עיניה הסגולות של הצעירה "את מקור הכוח מיסט, את ולא אחרת. הכוח נמצא בך, בפנים, אם לא תעשי זאת, את גוזרת עלינו כליה" מיסט נאנחה והביטה אל שאר חברי המועצה, כמבקשת עזרה, כקוראת להם לסתור את דברי מלאיה, איש לא זע. "מלאיה, אינני מסוגלת להציל אתכם, את עצמי. אינני מסוגלת להציל איש" "מיסט, את חייבת, את מוכרחה" אמרה מלאיה, בטון שקטע את תחנוניה של העלפית הצעירה "מולאן יצטרף אלייך" אדם צעיר קם על רגליו וניגש אליהן "לשירותך עלמתי" מיסט הביטה בו בעיניים חודרות ואז סבה על עקביה, היא הרימה עיניה לשמיים ועצמה אותן, ואז הרימה ידיה לשני צידיה, וסבה סביב עצמה. "אם אין ברירה, אז אין ברירה" אמרה כשעצרה.

ToryMaster

New member
אוקי

אני אתקן תיקונים נחוצים
אגב, "איש לא זע", אני משתמשת ב"איש" כביטוי ליצור חי ונושם שנראה כמו איש (שתי עיניים, שתי רגליים וכו')

Full Of Holes

New member
אני חושבת שמותר להשתמש בזה ככה

אם אני לא טועה, גם סופרים בספרים שמספרים(וואו) על עלפים ונימפות ועוד כל מיני יצורים קסומים, משתמשים גם במילה "אנשים" כדי להגדיר את הרוב.

svety

New member
זה לא עלוב כלל וכלל.

אני מחכה להמשך, זה נשמע נורא מעניין...

מסקרן..

כתוב בצורה ממש יפה רק חבל שאין קצת רקע או משהו כזה... אני מניחה שיש המשך.. אולי אחד שיהיה פחות דומה לשר הטבעות? ורק שתדעי אני חולה על סיפורים כאלו על אלפים ונימפות ועוד כל מיני! ייאי לי!

ToryMaster

New member
חחחח

אני מודעת לעובדה שזה קצת דומה לשר הטבעות, ואני מקווה שזה יימשך פחות דומה. אבל כאן מדובר בסיפור קיטשי לחלוטין, סטייל "נו, ההיא המיוחדת, האחת והיחידנה המושלמת יוצאת להציל את העולם כיאחרת כולו יקרוס"

ToryMaster

New member
הו

אם משהו שאנ יכתבתי מחזיר מישהו לרומח הדרקון, זו אחת המחמאות הכי גדולות טודע

למעלה