הולה...!

הולה...!

הרבה זמן לא הייתי מהסיבה המעצבנת שחדר המחשבים פתוח רק לשיעורים...נו, טוב... עכשיו אני אצל לירון כי לי יש גשר ולירון...אני מניחה שאתם יודעים שהיא לא לומדת ביום שישי? *מקריאה ללירון קטעים מ"עולם הדיסק"* לירון: *מיתפגרת* ליאת: בכל מקרה, המ...יום כיפור כבר עבר, אבל בכל זאת, אני צריכה לבקש סליחה מכמה אנשים: מלירון: על זה שעצבנתי אותך נורא בקשר לעולם הדיסק ובשורות טובות, על זה שטענתי שפיפין הוא דמות חסרת-אופי, על זה שנתתי לך משימות חולניות באמת או חובה ועל זה שאחרי שלא-הסכמת לעשות אותן קראתי לך רמאית/בוגדת/כופרת/כל דבר דומה. לענבל: על זה שעצבנתי אותך באיציק-שתיכנסי לאר פי ג´י ועל זה שניג´סתי לך בקשר לעזרה בפיק. לשרה: על כל הדברים שעשיתי לסוריה בפיק האר פי ג´י ועל מה שגרמנו לך לעשות באמת או חובה, גמכן... לאורה: על זה שמועדון המעריצים שלך עדיין לא נפתח. לפרונגס: על כל הדברים הנחמדים שקרו לג´יימס בפיק האר פי ג´י גם ועל זה שבפעם האחרונה שבאתי לביקור אצל לירון נתקפתי בהתקפת רצינות...אמרתי כבר שאני טובה בעצבון...? אחת מסגולותי המיוחדות... לשי: על זה שעץ´ הפך בפיק האר פי ג´י לפארודיה על עצמו ועשה כלמיני דברים מעניינים...המממ... ולכולם...על זה שאני לא זוכרת על מה אני אמורה לבקש מהם סליחה...אז אני מצטערת על זה ומבקשת סליחה על מה שלא ידעתי וכולי וכולי... אזזז...המממ...עד הפעם הבאה שאני אבקר אצל לירון...כי לא נראה לי שממחשב ביצפר אני יכולה לכתוב...כי, כמו שאמרתי, פותחים אותו רק לשיעורים והכל...טוב, סיונרה! -ליאת-

גם אני לא לומד בימי שישי... ../images/Emo6.gif

וגם ביום ראשון הקרוב אני לא אלמד... בכלל-אנחנו לא לומדים הרבה ימים, מסתבר שיש לנו הרבה חופשים... ולענין אחר-ליאת
אין לך מושג כמה התגעגעתי... שיחזירו לך עכשיו את האינטרנט... לא משנה... s@me @ne נ.ב. אבק זה אפור!

ענבל, הדיון הזה היה כשלא היית...

כי כולם התעקשו שאבק זה אפור ורק ליאת אמרה שזה בצבע חול, אז עכשיו הזכרתי לה את זה... s@me @ne

LuNaTiC

New member
אההההה זה!

אז זהו ש.. חחחח אני דווקא כן זוכרת את זה! כי הייתי עם ליאת אצל לירון... והתווכחתם על הצבע של גברת נוריס... ואז ליאת בדקה בספר כדי לצטט לכם והכל.. חיחי... איטס אול קאמינג באק טו מי נאו... -ענבל & מריה המלכה-

ועוד כמה דברים...

בקשר להודעה הקודמת שכתבתי...והתגובות שכתבו לה: *אני מכירה את iris cream או איך שלא כותבים את השם...המ...וגם את ההארי עם הסימנים המוזרים...לא עזבתי לפני *כל-כך* הרבה זמן...! *חסה שולטת! אבל יש לי טראומה ממנה כשכמה אנשים הציקו לי בצ´אט בקשר לתה חסה ועוגת חסה ושאני יעשה אימייל חסה ויקריב קרבן לאל החסה וכו וכו... (ולמי שנמצא בפנדום, אלה היו פרופסנייפ, אאריסק ועוד מישהי שאני לא זוכרת...}...בכל מקרה, המ...זהו. כן. טוב... -ליאת-

ליאת!

מה המצב? מה חדש? ומה בקשר לפרופסנייפ, אאריסק, ו{עוד מישהי}? (יכול להיות שזו קייט, האחראית של WWOHP ביחד עם אאריסק?)

המ...

וזו לא קייט...נראה לי אוגנדה-בנט או משהו...המ... אז במסנ מסנג´ר הם פעם נכנסו ועשו צ´אט והתחילו לעשות "סעודת חסה" שכללה תה חסה ועוגת חסה וכל הזמן אמרו לי שאני רעה שאני לא לוקחת עוד מעוגיות החסה ואמרו לי לעשות אימייל חסה {[email protected]} ולהקריב קרבן לאל החסה וכו וכו...המ...אני מתגעגעת...^-^ -ליאת-

All Hail The Hasa Godz!

And Arnavi, and Her Horshplat, Lords of infinite Kishke...
הוא ופרוֹף (לא פרוּף, אל תנסו להכניס לי מילים נגד D12 לפה!) באמת נראים לפעמים קצת משוגעים... לפרופסנייפ קוראים עכשיו קרוולי (Crowley). יש סיכוי שאת חוזרת לWWOHP? היו איזה ארבעה-חמישה, עכשיו אני הישראלי היחיד... *נעלב, וחוזר להקשיב לאמינם (לא שהפסקתי)* There is no knowledge, There is only power. Words of Rayden, thunder god, MK-

זה הוא!!!

לא הייתי בטוחה שהוא קרולי! קרולי שולטטטטטט!!! {קרולי=שד הגיהנום האהוב על כולנוווו מבשורות טובות. אוי, קרולי רוקס!} בכל מקרה, לאור העובדה שאין לי ממש אינטרנט, לא נראה לי שאני אחזור, אבל אם יהיה לי-אני מניחה שכן... למרות שכולם שונאים אותי שם...! כלומר, חוץ מסיקרגירל, רוונה 29 {זה היה השם, נכון?} וסנייפסגירלבייבי שבקושי כותבת...המ...נו, טוב...אבל לא נראה לי שאינטרא-ננט שלי יחזור... -ליאת-

Mentos

New member
ליאת!!!!!!

מהמצב?! מתי מחברים אותך?? אנחנו מתגעגעים!! מי יפתח אובססיה לקישואים?! מי?! מי יקריב קורבנות לאל החסה?! לירון? נו טוב... את יכולה להתחבר מהבית דרך בזקנט! פשוט במספר לחיוג לרשת תכתבי 132 ואז תיכנסי לאתר menu.bezeq.net בהצלחה! Ment
s לא לומד בימי שישי+ביום ראשון הקרוב

לירון: היי!!!

ומה בדיוק רע בי?! המממממממ?!?!?!?!?! תמותו כולכם יא אוכלי נבלות!!!!!! המ, כן..... ועכשיו שכולנון רגועים.... זאפוד רו-קסססס! ליאת: זאפפפווודדדדדד שווולללטטטטטטט!!!! וווהוווווו =אהמ= בכל מקרה, לא נראה לי שאני אתחבר אם...אני לא בדיוק אמורה... אבל עבר כבר חודש מאז...אמ...מאז הזמן שהיה שבוע לפני תחילת הלימודים? ארג...זה מתוסבך...בכל מקרה, עוד חודש בערך האינטרא-ננט אמור לחזור, אני מקווה...^-^ -ליאת- נ.ב. לירון: מנטוס, גם אני לא לומדת בימי שישי! איזה כיף לנו!!! *בורחת מכל אלה שכן לומדים ביום שישי* ולנו אמנם אין גשר, אבל יש לנו הפנינג עם ירמי קפלן! ייייאאאאאיייי!!!!! *דופקת את הראש בקיר* ליאת: וואו! התגעגעתי...! *דופקת את הראש במשהו חזק...* וסלחו לי שאני מתלהבת, פשוט לא הייתי באינטרא-ננט כ"כ הרבה זמן...!

טריליאן שולטת!

או טרישה... או טריליאן... או טרישה... (מי שקרא את "לא מזיק ברובו" יבין). גם אגרג´אג שולט! וראנדום (אין כזה דבר אירוס, וגם אקראית אין!)! ולמה תמיד שוכחים את ארתור? Tea Lovers, unite! וגם People with Car-names Unite! (פורד פרפקט) You Multi-Me Killer!

לירון: פורד רו-קסססססס!!!!

הוא הדמות הכי שווה שם (חוץ מזאפוד *מפחדת מהמבטים של ליאת*) ואני והוא מתחתנים!!!!!! וארתור חמוד, אבל הוא והציניות שלו מעצבנים אותי.... וראנדום.... הי הי..... עוד לא הגעתי לקטע שבו היא נמצאת..... ספוקי..... ליאת: הציניות זה מה שהכי טוב אצל ארתור!!!!! אבל מאז שהוא בגד בטריליאן עם ה...ה...הפנצ´רץ´ הזו, אני לא אוהבת אותו...ואני יודעת שארתור וטריליאן אף פעם לא היו זוג רשמי, אבל אני החלטתי שכן. מה? מותר לי! וזאפוד שולט! אני אוהבת אנשים מנופחים/ציניים/שיכורים/שדים מהגיהנום... {לא משנה...} וטריליאן די מעצבנת...וראנדום בכלל...{אני עדיין ב"אקראית"...עוד לא קראתי את לא מזיק ברובו באנגלית...הלוויתי ללירון...המ...כן. מרתק.} -ליאת- לירון: פורד רו-קקקקקסססססססס!!!!!!!!!!! וגם הקישקע של פורד רו-קס!!!!!! ליאת: גם פורד חמוד...המ...ואגרג´אג {ככה כותבים?} גם חמוד... -ליאת-

S.tal

New member
הייייייייי!!!! :)))

ליאת, כמה זמן לא ראינו אותך!!! וגם אני לא לומדת!!!! *נסקלת* אבל הביצפר המעצבן שלי כאילו עשה לנו גשר לסוכות, ואז גם יחזירו לנו על היום הזה!!! חוצפה!!! אבל בכל מקרה..., התגעגענו! טל, t@l

Mentos

New member
|חסה| מה זה?! אין אייקון של חסה?! ../images/Emo2.gif

ללירון: לא משהו אישי נגדך... פשוט... ליאת הייתה עושה את זה בצורה אחרת (דניאל, שתוק
) לליאת:תחזרי!! תמיד אפשר לפרוץ לחדר מחשבים... *נלקח לכלא* ללירון: כן כן, ללמוד ביום שישי זה דפוק
ו... הפנינג ירמי קפלן?! *מתפקע!*
*נרצח באכזריות ע"י לירון* *חוזר לחיים כי אני נהנה בגהינום (יאממממ...זפת!) לליאת וללירון: שמתן לב שהשמות של שתיכן מתחילים ב "ל" איזה קסם! (NOT) Ment
s

לא דיברתי על זה דביל!

זה הפנינג שבו ירמי קפלן ישתתף! ושלא תרד עליו!!!! ובכל מיקרה..... אני אבוא איתך לגהנום, יש לי שם מקום של כבוד.... אני חברה קרובה של השטן...... ליאת: קרולי שולטטטטט! ואדם יאנג! *מתפגרת* כן. זה יותר טוב. -ליאת- לירון: *רוצחת את ליאת ושמה את גופתה בבור של אריות מורעבים שבדיוק ראו את הסרט של בריטני ספירס* ליאת: אנחנו מקוריים היום! לירון: אכן כן! ^-^

למעלה