הוידוי שלי

maor77

New member
הוידוי שלי

לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני חייב להוציא את זה אז בבקשה לא לכעוס עלי החיוך של מאור בזרימת מחשבות רעה מתוך ההמון היא צצה. נשימתי נעצרה, מחשבותי עצרו מלהתרוצץ. והיא בתרדמת קלה נחה לה, עייפה מעמסי רגש גם כן. בתוך עולמה שלה מתגוננת מכל רגש או מחשבה זרה. במבט קל בענייה נמתח חיוך רחב שאינו שם זמן רב. במגע קל לשפתיה נולד רעד פנימי המנטרל כל דבר מחשבה קל. עצר זמני מלזוז קדימה. ברגעים של יחד הכל קפוא אך היא זזה. בשיא הרגע לפתע! הכל תם והחיוך של מאור נעלם. נבלע לעולמו שלו בין רגע, סגור מהסובבים אטום מהמייעצים. "אין יאוש בעולם כלל" אך החיוך של מאור נעלם. חלום מציאותי קיים תם...

א ל נ י

New member
עצוב מאוד

מלים יפות ועצובות כתבת

maor77

New member
אמממ...

קשה קשה באמת להסביר לאן נעלם אבל הוא לא שם וזה קשה מאוד כי אני איש של חיוכים ושאני לא מחייך ישר לא מבינים מה קורה לי ולמה אני ככה ואף אחד אבל אף אחד לא מבין אותי גם אם אני מסביר או שיש מישהו שיודע מה עובר עלי גם הוא לא מבין אני יכול לחייך תמיד אבל החיוך האמיתי שלי מתוך תוכי הוא מגיע רק שאני מלא אהבה ושיש מישהי שאני יכול לתת לה את כל כולי בלי תנאים בלי כאב ראש רק לאהוב ואז הכל נעלם לי רק היא שם ואז נמתך חיוך רחב שמאיר את פרצופי כמו שהוא צריך להיות באמת אך לצערי כנראה שהרבה מזל אין לי והיא בשניה קטנה מחכה לי את החיוך כאילו לא היה שם מעולם אך אני מבין שלהיות איש אהבה כמותי מגיע גם אם רע לא רק טוב הרבה כאב מגיע מהרבה אהבה ורגש אז ככה שאני לוקח את זה בחשבון כל הזמן העיקרון זה שאם רע לי מאהבה אז לפחות זה מאהבה

אנושית~

New member
מאחלת לך

במהרה שיבואו ימים שתכתוב עם אהבה מחייכת בלב ומיחוצה לו ... כן כתבת עצוב ונפלא גם יחד ברוך הבא אלינו

למעלה