הודעת פרידה...

Black Cat15

New member
הודעת פרידה... ../images/Emo29.gif ../images/Emo7.gif

אני, אורנית, מודיעה בצער רב וביגון כבד על נטישתי ל5 הימים הקרובים מהפורום. יש לי דבר שנקרא מתכונת בהיסטוריה, והיא מתקיימת בעוד 6 ימים בדיוק, ואפילו לא התחלתי ללמוד. כלומר - כדאי לי להתחיל ללמוד, אם בא לי להמשיך לראות אור יום ולצאת מהבית (איומים מההורים), ואם בא לי להמשיך להיות מחוברת לאינטרנט. והאמת שאין לי מושג איך אני אעשה את זה. בלי אתיקה אחרי ביצפר?! אני השתגעתי?! אבל פשוט אין לי ברירה...
אולי מדי פעם בהפסקות אני אבוא לשגע אתכן... והכי נורא זה שהמתכונת תקועה לי בול עכשיו, בול כשיש לי חבר, ואני מתה לראות אותו ולהפגש איתו, אבל לא יכולה...
א-ו-ף!!! בלאט. טוסט. הלכתי לדבר איתו באייסי ואז קצת ללמוד למבחן במחשבים שמסתבר שיש לי מחר.
אוהבת את כולכן, ואני אתגעגע בטירוף. אורנית. נ.ב אני יודעת שאני נשמעת דרמטית מאוד
אבל זה אשכרה ככה... כל כך קשה לי להתנתק מהמחשב ל5 ימים... אז בבקשה תבינו אותי...

$ מעיין $

New member
מה זההההההה?!?

5 ימיםםםםםםם?!? בלעדייך??? ..... את לא רצינית .....!!! קבלי בלאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט עצבני!!! (חח אם תנסי לפרש ת´משפט הזה ... חחח וואי וואי) בכל אופןןןןן ..... אוף 5 ימים? .... טוב אין ברירה ...
בהצלחההההה נשמה
ו.... אנחנו פה .... נחכה לך ....
Love youuuu
good luck with your new boy-friend

SuGaRBabe1

New member
ללללאאאא! ../images/Emo7.gif

אני לא אתן לך ללכת! (חחחח כמו שעשיתי להוא...
) אבל... אם את חייבת אז... אני אוותר לך...
בהצלחה במתכונת!
ובהצלחה עם ק´...
ונתגעגע מאוד מאוד מאודדדדד ותחזרי מהר!! מתה
עלייך!

Mashina Girl

New member
לעעעע עעעעעעעעורנית לעעעעעעעע!!!

<לע=לא בערבושית> אל תלכייייייייייייייייייייי
בלעעעע..למי אקרצץ? חח סתם.. טוב אז בהצלחה...כנראה שאין ברירה..
אלא לתת לך ללכת לחרוש... *בלע אני בדיכי,אבל לא בגללך
חיחי* הי..ותשמרי לי על הסיסמא של הזה בסלכלום!
עפאנית אני אתגעגע
מבטיחההה.... ד"ש לק´..
ולילה
וב..

Black Cat15

New member
בלאאאאטטטט

שונאת בית ספר!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע השעה כרגע 9:55, עוד כמה דקות יש צילצול להפסקה הגדולה, אני כרגע בספרייה ומשעמם לי. היה לי היום מבחן במחשבים שהלך ח-ר-א
(בלעעעעעעעעעע) ואולי יהיה מבחן חוזר. עכשיו אין לי מתמטיקה (כי המורה לא הגיעה) והיו אמורות להיות השלמות בהיסטוריה, מה שלא קרה (המורה שכח. כל הכבוד.) בכל מקרה, אין לי מושג מתי ההשלמות, ואם יש לי בכלל אנגלית היום. בכל מקרה - אני שונאת היסטוריה!!
בעעעעעעעעעעעע
אורנית.

Black Cat15

New member
אני בבית../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אחחחחח פיסטוקית שכמותי...
הברזתי מהשעתיים של ההשלמות. כאמור בבוקר היה לי מבחן בפסקל שהלך דיי גרוע...
אח"כ שעתיים חופשיות - המורה למתמטיקה לא הגיעה, ישבנו בספרייה וניסינו ללמוד להיסטוריה.
ואז היו אמורות להיות שעתיים אנגלית שהתבטלו לטובת ההשלמות, אבל לא היה לי כוח להשאר אליהן, אז זייפתי פתק אישור עם חברות שלי ויצאנו מהשער...
עכשיו אני בבית, אין לי כוח להתחיל לחרוש להיסטוריה למרות שאני חייבת. אה, ואני כבר מתגעגעת ל-ק´. אוף!
למה אין צדק בעולם? דווקא שיש לי חבר אני לא אזכה לראות אותו עד יום ו´!?
בעעעעעעעעעע.
מתה עליכן אורנית.

3שוש

New member
שלום מתוקהההההה ../images/Emo24.gif{../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

אנחנו לא מכירות הרבה כי אני חדשה בפורום.אבל תרשי לי לומר לך: גם אני לומדת מחשבים ופסקל וכל החרא הזה שאת לומדת ומחר גם לי יש מבחן בפסקל וביום חמישי יש לי מתכונת בהסטוריה. אבל אין מה לעשות חייבים ללמוד עוד במקצוע שאנחנו לומדות חבל"ז טוב אני מאחלת לך הצלחה גדולה. אז תלמדימ טוב. אגב מה אתם לומדים בהסטוריה? בהצלחהההההההההההההההההה

Black Cat15

New member
שיהיה לך בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

גם במתכונת וגם במבחן! לי מחר יש בוחן בלשון
בלאט... אנחנו בהיסטוריה עפ"י המיקוד: תקופה I היהודים ביהודה בתקופה הפרסית היהודים והעולם ההלניסטי תקופה II האימפריה העותו´מנית הישוב היהודי הישן, תנועת חיבת ציון והעלייה הראשונה התנועה הציונית בימי הרצל תקופה III א"י והתנועה הציונית בשנים 1904-1914 העלייה השנייה מלה"ע הראשונה התנועה הציונית בזמן המלחמה, ועידת השלום בפריז סיום המלחמה וועידת השלום בפריז ועוד הרבה מושגים מכל התקופות...
אה, ותודה רבה

../images/Emo50.gif

איזה יחידה את עושה השנה? ולמה את מתחילה להתכונן 6 ימים לפני??? אני לא רוצה לזרות מלח על הפצעים אבל, בשעה טובה אני סיימתי את המתכונת בפסיכו!!!!! (אני לא יכולה להתחיל שרשור חדש והייתי חייבת להוציא את זה, סולחת לי?)

Black Cat15

New member
אממממ...

יחידה א´. ומה ז´תומרת למה?! כי אני לא יודעת כלום! טוב, עכשיו אני יודעת, אני כבר באמצע תקופה ראשונה, כך שיש תקווה
ואני מכירה אנשים שהתחילו ללמוד לפני שבוע, חברה שלי התחילה לפני 3 ימים וזה דיי הלחיץ אותי...
לי יש 5 ימים ללמוד...
בלאט... יוווווווווו זונה!
סיימת? כיףףףףףףףףף לךךךךךךךךךך... בעעעע אני חוזרת להלניזם, למרות שזה לא מעניין לי את הציפורן.

Black Cat15

New member
אממממ...

יחידה א´. ומה ז´תומרת למה?! כי אני לא יודעת כלום! טוב, עכשיו אני יודעת, אני כבר באמצע תקופה ראשונה, כך שיש תקווה
ואני מכירה אנשים שהתחילו ללמוד לפני שבוע, חברה שלי התחילה לפני 3 ימים וזה דיי הלחיץ אותי...
לי יש 5 ימים ללמוד...
סיימת? כיףףףףףףףףף לךךךךךךךךךך... בעעעע אני חוזרת להלניזם, למרות שזה לא מעניין לי את הציפורן.

Black Cat15

New member
אממממ...

לי יש 5 ימים ללמוד...

Black Cat15

New member
אחחחח איזה מחשב דיסלקט! ../images/Emo5.gif

מיותר לציין שזה היה בטעות, נכון?
סורי...

mjkoe

New member
יהיה טוב

שיהיה בהצלחה... למרות שאני לא ממש מכירה אותך. אני פה פעם ראשונה.... הילה

binba!

New member
עורניתתתתתתת!!!

לאאאאאאא!!!
מזה סה?? אני באה את הולכת?? לא צה!!
טוף נו..אבל אני מוכנה להקריב קורבנות בשביל שתצליחי במתכונת...
אז בהצלחה מתוקיט!!
אוהפת ומתגעגעת

Black Cat15

New member
בלאט! ../images/Emo4.gif

שונאת היסטוריה
בלאט... אני אשתדל לקפוץ לבקר מדי פעם
חחחחחחח כדאי לך שהצ´אקרות שלך יעבדו בשבילי הפעם!!
חולה עלייך!!

יש לך חבר??!!??!?!?!?! [../images/Emo104.gif]

למה אני האחרונה שיודעת?!??!?!?!?
אח אח אח, תראו מה האי-כניסה-למחשב-היקר-במשך-שלושה-וחצי-ימים-עושה-לאנשים....
חחחח קודם כל מזלטופ בובה, אני משערת שזה היה ביום שישי, נכון?
ונתגעגעעעע קשותתתתתתתתתתת...במיוחד לאתיקות השולטות
שלך...ואלללל תשכחיייייי, היום בערב תעשי הפסקה קלה ולכי להתעדכן בתוצאה של המשחק, אם הם מנצחים הם בגמר הפלייאוףףףףףףףףףף
פכל אופן בוביטטטטט, המון
במתכונת המזויינת הזאת...לי יש מחר מבחן במת´ ואחריו אני מתכוונת לשרוף את כללללל המחברות ולאאאא ללמוד (למרות שישארו לי 4 מבחנים
) לאב יא נוראאא

למעלה