הודעת פיטורין-מה זכויותי???

מצב
הנושא נעול.

intenceman

New member

אני עובד בחברה כשנה ושבעה חודשים. במסגרת עבודתי קיבלתי רכב צמוד. המעביד פיטר אותי,ומתן לי הודעה מוקדמת . מה עלי לדרוש מהמעסיק? האם הרכב נשאר אצלי בתקופת ההודעה מראש? כמו כן המעסיק הציע לי"עסקה" לא להגיע יותר לעבודה,ובתמורה הוא ישלם לי על 14 יום מיתוך ה-30,וישאיר לי את הרכב ל-14 יום. אשמח לקבל עצות להמשך.

תשובות:

אני עובד בחברה כשנה ושבעה חודשים. במסגרת עבודתי קיבלתי רכב צמוד. המעביד פיטר אותי,ומתן לי הודעה מוקדמת . מה עלי לדרוש מהמעסיק? האם הרכב נשאר אצלי בתקופת ההודעה מראש? כמו כן המעסיק הציע לי"עסקה" לא להגיע יותר לעבודה,ובתמורה הוא ישלם לי על 14 יום מיתוך ה-30,וישאיר לי את הרכב ל-14 יום. אשמח לקבל עצות להמשך.
תשובות:
1. אתה זכאי לפיצויי פיטורים, דמי הבראה, פדיון חופשה, מכתב פיטורים. 2. אם אתה עובד בתקופת ההודעה המוקדמת, המעסיק חייב לשמור לך על אותם תנאי העבודה שהיו לך במהלך תקופת העבודה, מכאן שהוא אמור להשאיר לך את הרכב. אם המעסיק מוותר על שירותיך בתקופת ההודעה המוקדמת הוא עדין חייב לשלם לך שכר בתקופה זו אבל לא חייב לתת לך את ההטבות הנלוות כגון רכב וטלפון נייד. 3. העיסקה שהמעסיק מציע המעסיק שלך נשמעת לי קצת מיותרת. היא לא נותנת לך שום דבר מאחר ובכל מקרה בימים שאתה עובד הוא חייב להשאיר לך את הרכב ובתקופה שהוא מוותר על שירותיך הוא חייב לשלם לך עפ"י חוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה