הודעת אזהרה!

בן תעשה לי

פרס מצטיין חברתי-לימודי ותמסור ד"ש לפרס ממני אילון הנייתי צריך לגלות יותר תמיכה ציפיתי ליותר ממך (ואיזה גיליון גרוע של קו למושב) ואין כמו עמק חפר (לפחות עד ה-14 לאוגוסט ואז תהיה מועצה אחרת הרבה יותר טובה) רות סוף (נו רות תגמרי כבר) ניר מרום

Banittos

New member
ככה הא...?

אחרי איזה חצי שנה שאני לא שומע ממך כלום המילה הראשונה שלך אלי היא: "טמבל"???? לא רוצה לדבר איתך בכלל!!!!!! נעלבתי :( סתם.... מה אתה טמבל??? תבדוק הודעות אישיות ונדבר

Banittos

New member
בנוסף... על האזהרה המטומטמת שלך

מי זאת הבלונדינית הזאת ולמה את נותנת לעזאזל לבלונדינית לטפל במשהו? את לא מודעת לתוצאות ההרסניות שעלולות להיגרם מזה? אישתו של היטל הייתה בלונדינית ותראי מה קרה.... שרה נתניהו.... לא צריך להרחיב פאמלה אנדרסון דווקא יצאה לא רע לטעמי למה עשית את זה? גם את בלונדינית??? (ההודעה מיועדת במיוחד לזילברליכט ולא נועדה להעליב או לעצבן אף בלונדינית חוץ ממנה ומכחילה הזה שבכוונה אני עוד קורא לו בחורה, שילמד לעתיד....)

בנית...

על מי אתה עובד?? פמלה אנדרסון יצאה יפה בעינך?? שנינו וכבר כל חברי הפורום יודעים שאתה אומו אז תפסיק לשקר לעצמך ולהתכחש לזה אתה מעליב אותי! אתה מתבייש בנו???????????

א מ ו ץ

New member
בדיוק על זה אני מדבר!

חבורה של י"בניקים מפגרים לקחה נושא רציני כמו עתיד הפורום, והפכה את זה לשיחה מטומטמת ביניהם, ששאר חברי הפורום לא קשורים אליה בכלל ולא יכולים להגיב! שלא תגידו שלא אמרתי- הי"בניקים הבלאי האלה משתלטים לנו על הפורום!!! ווינר- תטפלי בזה כבר, ראבק!!!

ויצמן j

New member
בנית... אומו!

חחח סתם פנתרון זה היה בשביל להראות לאמוץ שאנשים שלא בקבוצה הזו מגיבים גם כן:)

אה אמוץ..

אני מבקש.. בתור כלומניק אומו שלא עושה כלום ורק מדבר!.. אני חושב שאתה יכול לשמור את דעותיך לעצמך!. ואתה עוד קורא לעצמך י'בתניק? חצוף!

S a l i t

New member
*נדחפת*

בחיי אלוהים ישמור אפשר לחשוב איזה מהומה הם כבר עשו. (הם = הי"בניקים) אז הם רוצים לזיין את המוח. שייזינו! לא מעניין אותכם? אל תקראו! הם לא מקימים שום קונספירציה נגד אף אחד. אז זה קצת פחות קשור אליכם הפעם.. אתם יכולים לפתוח שרשורים משלכם גם כן. מאז ומעולם היו בפורום הזה דיונים של הרבה קבוצות שהיו קשורות אחת לשניה ולא את הכל צריך לעשות במסרים. תניחו להם לנפשם ריבונו של עולם.

מוטי אני איתך !

צודק.. באמת נמאס מהשיחות ומההודעות שאף אחד לא יכול להתייחס אליהם ! יש פורום לדברים של התנועה, לא לשם שיחות ביניים של יב"נקים ושאר ירקות ! מדצי"ם 2004-2005 מי שלא יוצא למדמי"ם הומוווווווווווו !

יאלה כוס עמק!

זין לכל מי שמתנגד לשיחות של יב'! אנחנו בני אדם וכמו שאמרו קודמי לדיון, לא מעניין אל תקראו, ולכן אפשר לחזור בשקט לשיחות המטורפות של היב'ניקים! להלן המשך השיחה: שי שחטר הוא חתיכת אומו, אבל אמוץ , אמוץ הוא בכלל פחית שימורים, ניר מרום דווקא פנתר בזמן האחרון וכל השאר בסדר... ניר, שי הולך להיחות לנו טיול בן פרוצה!!!!!

יא!!!

זה ניקרא טיול שניר.... שי+ניר... בן אתה הצטרפת באיחור! אבל אנחנו אוהבים אותך... נחשוב על משהו! עמק חפר אימפריה!

למעלה