הודעת אזהרה!

t h e windman

New member
טוב, ועכשיו לחלק הרציני...

קודם כל, המכתב מנוסח בלשון נקבה, בגלל שזה מצחיק לכתוב ככה למוטי. היבניקים שהגיעו לפורום בימים האחרונים, באמת כותבים שטויות, ממש ממש שטויות, אז קודם כל אני יכתוב את התנצלותי על כך, למרות שנאי לא מרגיש שותף לעניין. אז כחילה, תסלחי ליב"ניקים, אני מתחנן אליך. בן ושי, יפסיקו לכתוב 7 פעמים בהודעה את המילה אומו. ולכל היב"ניקים, גם אני ממש מעוצבן עליכם עכשיו, כי אתם כותבים דברים ממש דפוקים, ובתור השכבה שידועה בתנועה בתור השכבה היותר חזקה, (השכבה הבאה שמגיעה לרמה זו היא שכבת ט'), אתם צריכים, או לא לכתוב פה, או באמת להעלות את הרמה של הפורום כשאתם כותבים, או לא לכתוב פה, כי זה מבייש אותכם. ובתור, אמוץ שי, בן ובנית, שנחשבים לחבר'ה הכי איכותיים בשכבה הייתי מתבייש. ועכשיו לעניניו. פורום יקר ומסכן, מאז ומעולם, הפורום מלא לגמרי בשטויות לא נורמליות, אבל מה, במשך השנים הצטרפו הרבה אנשים, ורבים מהם עזבו, בגלל שנמאס להם מהשטויות האלה, ונשאר קומץ של אנשים, שכן אוהבים את הויכוחים, הדיונים, ואת הזיוני שכל הדביליים שיש, רובם חברים טובים מכל מיני שכבות, ככה שנוצר למעשה קהילת פורום שכזו, ואותם חברים, מרגישים מן בעלות על הפורום, הם מנהלים את העניינים, רק הם רשאים לכתוב דברים מפגרים. הגיע יום, אולי הוא הגיע קצת מאוחר מידי, ופתאום הגיעו חבורה של יבניקים רציניים לפורום, קצת משועממים, אז הם כותבים קצת שטויות כמו, מי יותר חתיך?, בן האומו, בנית המש"ש, וכ'ו. ואותה קהילת פורום, פתאום רואה שמתפתח םפה משהו שלא מתאים לה, יש עוד אנשים שמרגישים חופשי לכתוב שטויות, ולא סתם, הם הגיעו בקבוצה, ועוד יבניקים, גדולים וחזקים, אוי לא, הם עומדים להשתלט לי על הבית (הפורום). אז כחילה, זה לא שאת לא כותבת דברים עלובים מידי פעם, ככה זה הפורום הזה, וכנראה שזה גורלו. תסתכלו על עצמכם ותראו אותנו. זה אותו דבר, רק מה, מי שותיק בפורום, לא מכיר את אותה חבורה חדשה, ובגלל זה, זה נראה לכם שטוות. אז די, גם ליבניקים חדשים מותר.

כחילה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

:-
:- שלא תעז לקרוא לי בחורה או לדבר אלי כמו לבחורה, שמעת חתיכת הומו מושתן עם זין קטן? ברור? לא מתעסקים עם מעלה יוסף!

t h e windman

New member
../images/Emo122.gif שב בשקט.

ולך מותר לקרוא לנו, "אסופת י"בניקים מפגרים" מדבר מי שעושה בדיוק אותו הדבר, אבל במקום פעם ב..., כותב הודעות טפשיות כל יומיים?

אפשר בבקשה להפסיק אתזה כאן?

מוטק'ה - כתובות כאן שטויות על ימין ועל שמאל, אילון צודק, במקרה הם כתבו במכה אחת הרבה.. באמת שזה בקטנה... ואילון... איך שכתבת את ההודעה זה היה קצת מתנשא, אבל בגלל שאני מכירה אותך ואת סגנון הכתיבה שלך זה לא כלכך הפריע לי. אתם שניכם תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים! ומוטק'ה, מעצבן אותך השרשורים שלהם? אל תקרא... אל תבזבז עלזה אנרגיות. חוצמזה שהשטויות שלהם דיי מבדרות אבל זה כבר עניין של טעם אישי
טוב אני חוזרת להיסטוריה... תעשו חיים.

אתם לא מבינים!

כשאין יותר בצפר.... אז זה מוזר.... בקיצור... תמשיכו ללמוד אנחנו בגיל הבניים ואנחנו שטויות זה כניראה השפעה של הגיל.. גיל המעבר... מבית ספר לגרעין עודד.... אז אנחנו נמשיך לדבר שטויות כמה שבא לנו! גם אתם! וזהו זה! מצטער לא ידעתי שאתה בחור ולא בחורה...

כחילה

New member
מה אתה בכלל משווה?

קודם כל, בלי שום קשר לשום דבר אחר, דאת הפעם האחרונה שקראת לי בחורה ברור? זה אפילו לא פתוח לדיון. שנית כל, אני משתתף בדיונים שמיועדים לכל חברי הפורום בשונה מכם, שפשוט כאילו באתם משום מקום, רובכם אף פעם לא הייתם בפורום, הקמתם לכם "אסופת י"בניקים מפגרים" ואתם עושים דיון שרק אתם יכולים להשתתף בו. זה לא הפורום שלכם, ואתם לא יכולים להשתלט עליו ברור?

בונא בונא!!

וואלה כל אחד יכול להגיב.. אנחנו לא סוטרים אף אחד מלהגיב! וזה לא דיונים פרטיים שלנו! זה שמישהו אומר שיש לו יום הולדת זה דבר שיש עליו דיון עמוק.? שכל אחד יכול להגיב??

t h e windman

New member
רואה על מה אני מדבר?

על זה שקשה לך עם זה שאנשים שלא היו פה קודם, נכנסים ביחד, כדי שגם להם יהיה משהו להצטרף אליו. למה כל היב"ניקים האלה לא כתבו בעבר?, בגלל שהם לא הרגישו שיש להם למה להגיב פה, אז די להרגיש פה איזה מלך הפורום הותיק והאכזר. מה אתה רוצה?, שנפתח עוד םפרום של בני המושבים, שיהיה מורכב מחבר'ה אחרים?, לא אנראה לי שיש סיבה לעשות את זה. אנחנו מכירים את המקום עוד מלפני שאתה למדת ללכת יא צעיר. וכן, אני משתמש בהתנשאות, בדיוק כמו שמוטי כותב לנו בתור אחד שכל נושאי הדיון שלו הם נושאים נשגבים, ולו מותר לכתוב שטויות כי הוא ותיק פה. אנחנו, סתם אסופים. וזה מה שמוכיח את זה שמדחי"ם הם פחות טובים ממדצי"ם. סתכלו איזה חינוך הם מקבלים בקורס הזה, ברברים, מרגישים מלכי העולם. לך תלמד לבנות כלי מים מיוטה וסנאדות. במקום ללמוד את מה שחשוב באמת.

Banittos

New member
תסתתר שיוסף לא יקפוץ עליך

קודם כל צריך להוריד פה את החום אוקי.... כחילה או איך שקוראים לך אתה ממש צריך להוריד הילוך כי אז מה אם קראו לך בחורה? כמו שאנחנו לא לוקחים ללב אתה גם לא. שנית כמו שאילון אמר בבוטות (יא צעיר? אילון מה אלה הקללות העלובות האלה?) אין לאף אחד בעלות על הפורום או על כל נושא. הפורום הזה הוא של כל מי שרוצה להיות בו במיוחד אם הוא היה מדריך יותר זמן משאתה היית בחיטולים. עכשיו כמו ששכטר אמר אנחנו לא סגרנו שום נושא ובטח לא הרסנו שום דבר רציניות בשום נושא, אם אתה רוצה להגיב על משהו תגיב ואם אתה לא רוצה שיגיבו למה שאתה כתבת....אל תכתוב! בנוסף לכל זה אתה צריך גם להתחיל לכבד אנשים כי אם יש מישהו שכן יפתח נושא כמו שצריך ויגיב גם ברצינות זה אנשים שעסקו בזה כבר כמה שנים. כי כן בתור י"בניקים אולי אנחנו לא פתאום גאונים ויודעים יותר טוב אבל תאמין לי שדיברנו ו"הגבנו" על נושאים רציניים יותר ממה שאתה יכול אי פעם בפורום הזה. בכלליות ולסיכום לדעתי אתה צריך קצת להיכנס למציאות ולראות שאנחנו לא עשינו שום דבר רע ואפילו שום דבר שלא עשו קודמינו. אז תתחיל לאמץ את הגישה של חיה ותן לחיות כי מה שאנחנו עושים ביננו הוא לא עניינך אם אתה לא מוכן לקבל אותו כמו שהוא. כי אני כשנכנסתי לפה קיבלתי את כל מה שהיה פה בדיוק כמו כל האחרים. אז אם אתה רוצה לקבל קצת כבוד, תגובות אמיתיות ואפילו טיפים ורעיונות לפעולות ולהדרכה מאנשים שעשו את זה קצת יותר זמן ממך אז תתחיל לכבד אותנו בדיוק כמו את כל השאר.

אני מסכימה עם אילון.

ההודעות שהיו פה היו די שכונה, וגם אני הייתי חלק מהן (אמנם קטן אבל בכל זאת). אבל רוב הזמן ההודעות פה הן לא ברומו של עולם. אז פעם זה בדיחות פרטיות של שאר חברי הפורום, ופעם זה של י"ב,אין סיבה להתעצבן על זה.

חברים וחברות, בואו נסכם!

1) אילון, תקצר בטקסט כי אני לא מסוגל לקרוא כ"כ הרבה! 2)מוטי, אנחנו לא חבורת יב'ניקים מפגרים, ואני אומר זאת מתוך היכרות מעמיקה עם מי שמשתתף בדיונים המפגרים האלו. האנשיםפ האלו יהיו הגרעינרים החזקים ביותר בתנועה וזו הבטחה מראש! 3) אנחנו רשאים לפתוח דיוניםפ ואם אתה רוצה אתה גם מוזמן לרשום לנו שאנחנו אומואים וכו'... 4)יב' שליטה!!!!!! (עד שנהפוך לגרעינרים.... ) 5)עמק חפר- עשירון עליון תנועתי! 6)עד כאן, בן חרמון!

P o M i K i

New member
בן תעשה גם לי ילד

1)עמק חפר בעמת האריסטוקרטיה של התנועה. 2)י"ב היא באמת השיכבה הכי טובה עד שנתחלף לגרעין. 3)בן מתופף מעולה ומוכשר וסקסי וחתיך ולזאת כולנו נחשפנו אתמול שוב. 4)עמק חפר זה "העמק" אמיתי, וכל היזרעלים שימצאו לעצמם שם אחר. 5) הרמה של הפורום באמת לא משהו.

בהתחלה חשבתי שזה בדיחה

אבל אחרי שראיתי את התגובות הבנתי שלא.... אז אני לא מבינה מה הבעיה זה קצת משעמם שיש רק דיוניים ערכים וכבדים ובפורום יכול להיות גם וגם וזה לא סותר והדיונים שלהם לא מפריעים ולא באים על חשבון דברים אחרים! וזה לא הגיוני שבגלל שהם נראים לכמה אנים רדודים מידי הם לא יכולים לעשות אותם! אני רוצה לשייך את ההודעה הזו לדברים אחרים שאני מרגישה... התחברתי לדברים של אילון שהוא אמר שנוצרה פה איזה חבורה של פורום כזה. שנורא מכירה אחת את השניה ונורא מציגה סוג של "שליטה" בפורום.. ולא פעם היו לי שיחות עם חברות מהתנועה שיוצא להן מידי פעם להכנס פה לפורום ולקרוא אבל הן לא מגיבות כי הן מרגישות לא שייכות. את אותו דבר אני רואה גם בתנועה בכלל זה מתקשר למה שמישהו לא מזמן כתב עליו טור וכולם התקוממו, על ה"חורה" ה"איכותית" הזו שיש בתנועה. ושלא תבינו לא נכון אני ממש ממש מעריכה את האנשים האלו שהרבה עושים במסגרת ארצית והכול.. וזה כיאלו הופך אותם לאיכותיים יותר מגרעינרים שעושים בשקט המון במושבים... וזה יוצר מין הרגשה כזו... אוף בבקשה אל תהרגו אותי טוב? אני לא ממש מצליחה להסביר את מה אני רוצה בנוגע לעינין... ואתם גם בטח לא תבינו... ובבקשה אל תבינו אותי לא נכון... ובאמת שאל תהרגו אותי אני לא יוצאת נגד אף אחד... ואל תתקיפו אותי (כמו שאתם נוהגים לעשות כשמישהו מביא דעה שונה במיוחד נגד חברי פורום בהווה או בעבר ראה ערך הטור המדובר) אני מקווה שמישהו הצליח אולי אפילו קצת להבין על מה אני מדברת....

אני חושב שאני מבין...

תיראי אף אחד לא יהרוג אותך...( אני אגן עלייך!!!) ותכלס זה מה שאת מרגישה בסבבה אני חושב שאנשים "קוטלים" פה אחד את השני בעיקר בצחוק... לפחות היבניקים עושים את הרוב בצחוקשאר חברי הפורום אני לא בטוח...

ויצמן j

New member
שכטר אני חייב לצין!

בואנה הרשמתם אותי... לא בודרתי ככה כבר המון זמן ורק בגלל השטויות האלו ממש חבל לי שאני לא עושה גרעין! זו הפעם הראשונה בערך שיש משהו מעניין פה... חוץ מימי הולדת לאנשים שאני לא מכיר ושירשורי טרומפים למיניהם אין כאן כלום! תמשיכו ככה.. בנית אתה טמבל:) לא זה סתם אני צריך לדבר איתך בהזדמנות

למעלה