טוב, ועכשיו לחלק הרציני...
קודם כל, המכתב מנוסח בלשון נקבה, בגלל שזה מצחיק לכתוב ככה למוטי. היבניקים שהגיעו לפורום בימים האחרונים, באמת כותבים שטויות, ממש ממש שטויות, אז קודם כל אני יכתוב את התנצלותי על כך, למרות שנאי לא מרגיש שותף לעניין. אז כחילה, תסלחי ליב"ניקים, אני מתחנן אליך. בן ושי, יפסיקו לכתוב 7 פעמים בהודעה את המילה אומו. ולכל היב"ניקים, גם אני ממש מעוצבן עליכם עכשיו, כי אתם כותבים דברים ממש דפוקים, ובתור השכבה שידועה בתנועה בתור השכבה היותר חזקה, (השכבה הבאה שמגיעה לרמה זו היא שכבת ט'), אתם צריכים, או לא לכתוב פה, או באמת להעלות את הרמה של הפורום כשאתם כותבים, או לא לכתוב פה, כי זה מבייש אותכם. ובתור, אמוץ שי, בן ובנית, שנחשבים לחבר'ה הכי איכותיים בשכבה הייתי מתבייש. ועכשיו לעניניו. פורום יקר ומסכן, מאז ומעולם, הפורום מלא לגמרי בשטויות לא נורמליות, אבל מה, במשך השנים הצטרפו הרבה אנשים, ורבים מהם עזבו, בגלל שנמאס להם מהשטויות האלה, ונשאר קומץ של אנשים, שכן אוהבים את הויכוחים, הדיונים, ואת הזיוני שכל הדביליים שיש, רובם חברים טובים מכל מיני שכבות, ככה שנוצר למעשה קהילת פורום שכזו, ואותם חברים, מרגישים מן בעלות על הפורום, הם מנהלים את העניינים, רק הם רשאים לכתוב דברים מפגרים. הגיע יום, אולי הוא הגיע קצת מאוחר מידי, ופתאום הגיעו חבורה של יבניקים רציניים לפורום, קצת משועממים, אז הם כותבים קצת שטויות כמו, מי יותר חתיך?, בן האומו, בנית המש"ש, וכ'ו. ואותה קהילת פורום, פתאום רואה שמתפתח םפה משהו שלא מתאים לה, יש עוד אנשים שמרגישים חופשי לכתוב שטויות, ולא סתם, הם הגיעו בקבוצה, ועוד יבניקים, גדולים וחזקים, אוי לא, הם עומדים להשתלט לי על הבית (הפורום). אז כחילה, זה לא שאת לא כותבת דברים עלובים מידי פעם, ככה זה הפורום הזה, וכנראה שזה גורלו. תסתכלו על עצמכם ותראו אותנו. זה אותו דבר, רק מה, מי שותיק בפורום, לא מכיר את אותה חבורה חדשה, ובגלל זה, זה נראה לכם שטוות. אז די, גם ליבניקים חדשים מותר.