הודעת אזהרה!

כחילה

New member
הודעת אזהרה!

רציתי להתריע בפני כל הפורום, כי אסופת המפגרים הי"בניקים של עמק חפר, משתלטת על הפורום. חבר'ה, הבנו שכולכם נורא מחורמנים על בן חרמון(מחורמן-חרמון...), אבל הגיע הזמן שתרגיעו כבר, ותפסיקו לכתוב את ההודעות המפגרות שלכם בפורום. אם אתם רוצים לדבר אחד עם השני(אז ככה קוראים לזה היום, לדבר אה?..) יש מסרים ויש מסנג'ר ויש צ'אטים ושמטים ויאללה די, נמאס כבר. הגיע הזמן שכל חברי הפורום השפויים יעשו מעשה ויחזירו את הפורום לקדמותו. בלונדינית לטיפולך..

s h e e p i t

New member
חחח מזכיר לי את מה שהלך בפורום

לפני שנתיים בערך רק עם אנשים אחרים [לא מודה באשמה
]

ואני מבקש!!

לא רק על בן חרמון אניחנו מחורמנים! ולא כולנו מעמק חפר!! רק הטובים באמת... וזה שאתה לא מהטובים באמת זאת לא אשמתי..

Banittos

New member
לדעתי היא מקנא בבן חרמון

אז מה אם הוא נראה יותר טוב ממך? אז מה אם כולנו מחורמנים דווקא עליו ולא עלייך? אז מה אם אנחנו ממועצות טובות כמו עמק חפר ואפילו יותר כמו מטה יהודה? אז מה אם אנחנו י"בניקים מוצלחים יותר שמנחים מדריכים כמוך איך להדריך? אז מה אם אנחנו מצליחים לכתוב הודעות מפגרות ואת לא? זה לא אומר שאת צריכה לקנא.... אולי עוד כמה שנים (למרות שזה לא סביר) את תוכלי להיות מוצלחת כמונו ועד אז אנחנו לא נכאס עלייך ולא נתנכר לך כי אנחנו מבינים מאיפה את באה ולמה את עושה את זה. לכן אנחנו כמו מדריכים אמיתיים נעזור לך להגשים את משימותייך ולהיות "בוגר הרואה את עצמו כי"ב מוצלח (מש"ץ-מש"ש).

זה ביגלל שהיא מדצי"ת שלי .....

אז היא חושבת שנאי לא ארביץ לה... וחוץ מזה אני באמת שמן אז מה זה משנה...

N i T z A n1

New member
תרביץ לה!!!

ואז היא תנסה להחזיר לך ותגלה שהיא בכלל לא יודעת להרביץ זה מצחיק. תנסה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, רק אז אני אגלה..
כי אני לא יודעת את זה עכשיו

Banittos

New member
תלונה.

אני מבקש מהמנהלים להוריד את ה"אזהרה" הזאת היא מאוד פוגעת. אני עד לפני כמה דקות ניסיתי לנחם את אמוץ שבכה כל הזמן במשך שעות על זה שהיא אמרה שהוא מעמק חפר. גם על ילדים מפגרים אומרים שהם רק איטיים וזה לא יפה לצחוק ככה על אנשים לא קשורים כמוני כמו אמוץ וכמו איש הרוח. אני אישית כל לילה מאז ההודעה הזאת ועד עכשיו בוכה מאז שהיא יחסה אותי לעמק חפר. זה מאוד פוגע.

s h e e p i t

New member
מהלילה כבר?!

מעניין כי ההודעה פורסמה בצהריים
[או שלא הבנתי ויצאתי מפגרת]

למעלה