Rasmus Girl

New member
הלווו כולם!!!

שלום לכל האנשים!!! באתי לשאול: יש כאן מישהו שאוהב את The Rasmus + אוהב אותם?? ואם השם נשמע לכם מוכר אבל אתם לא מצליחים להזכר: the rasmus זאת להקה שולטת כזאת עם סולן מושלם שקוראים לו לאורי... (in the shadows) אתר שלי:

Mindtraveller

New member
למכירה/ החלפה!!!!!!!!!!!!!!

אהלן חבר'ה מה קורה? אני רוצה למכור/ להחליף כמה דיסקים, אז אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי או שישלח לי אימייל ל- [email protected] אוקיי אז הנה הרשימה: סינגלים: Backstreet Boys - Larger Than Life Five + Queen - We Will Rock You X-Ecutioners - It's Goin' Down (הפרוייקט הצדדי של האנשים מלינקין פארק) אלבומים מלאים: אביב גפן - ממנטו מורי Audioslave - Audioslave Bon Jovi - Crush Emperor - IX Equilibrium Immortal - Damned In Black Infectious Grooves - The Plague That Makes Your Booty Move ...It's The Infectious Grooves Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'all Limp Bizkit - Significant Other Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hotdog Flavoured Water (special edition, includes bonus cd) Limp Bizkit - New Old Songs Moby - Play P.O.D - Satellite Papa Roach - Lovehatetragedy Puddle Of Mudd - Come Clean Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles Staind - Break The Cycle System Of A Down - Steal This Album! The Offspring - Americana Tool - Lateralus כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!

amstaff1

New member
מחפשים גיטריסט

אם אתה גיטריסט רציני שחולה על לינקין פארק וניו מטאל ובא לך לנגן בהרכב כזה תתקשר ל-056-391639

Natalie a

New member
אני לא יכולה לשלוח אי מייל אבל

יש פה דיסק שאני רוצה.. של staind אם אתה רואה תהודעה צור איתי קשר באיציק 163326138-נטלי

!!!!!!!!!!!!!

אני חולה על ניו מטאל ולנקין פארק ואני מנגן על גיטרה אבל רק מתחילת החופש הגדול

מילים לשירים אתם גם צריכים?

כי אני כותבת שירים... למטרה שיהיה לי להקה מתישהו.. אבל אין סיכוי, כי אני לא יודעת לנגן על כלום, וגם לשיר לא משהו...

InfernalMajesty

New member
../images/Emo26.gif ניצול קטן ../images/Emo3.gif ../images/Emo182.gif

החלפתי שם משתמש
אה זאת אלה,, צצצחחחח

lgmtk

New member
מגניב ../images/Emo49.gif!!!

ולמה את לא עונה לי באייסי.....???

למעלה