הודעות הערצה וכו'

הפסטיגל.

אני אוהבת את רוני דואני ואת שירי מימון הם הכוכב שלי ואני יודאת שהשיר האבה קטנה היה בפסטיגל אני מחקה שקבר היה פסטיגל...

פסטיגל גיבורי על

אני הכי אוהבת את רןדנקר אושרי כהן ואפרת בויולד כי אתם הגיבורים הכייייייי אמיצים והכיייייייי גיבורים והכיייייייי אהובים עלי ואתם תנצחו ולא סתם תנצחו אתם תנצחו ובגדול

DJ SAAR

New member
לשרשר/לנצ"ש

ראי אומנות השרשור והנצלו"ש >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

פסטיגל גיבורי על../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני הכי אוהבת את רן דנקר אושרי כהן ואפרת בויולד שירי מימון והראל סקעת כי אתם הגיבורים הכייייייי אמיצים והכיייייייי גיבורים והכיייייייי אהובים עלי ואתם תנצחו ולא סתם תנצחו אתם תנצחו ובגדול רק בעזרת הכוחות שלכם

DJ SAAR

New member
*כוכבות **יודעת ***אהבה****יהיה....

*****מחכה ******שכבר כמה תיקונים.. ופעם הבאה תנצלש"י או תשרשרי ראי אומנות השרשור והנצלו"ש>>>>>>>>>>>>>>

DJ SAAR

New member
שכחתי את התמונה

כמה טיפשי מצדי. אומנות השרשור והנצלו"ש>>>>>>>>

רוני... היא...

סתם חתיכת מכוערת שחשה שהיא יפה! כשיא שרה (ועדיף שלא תשיר!) היא נשמעת כמו איזה אחת מצוננת... היא סתם חושבת שהיא שרה יפה! זונה זה רק כמעט חצי מה-ר שלה...

השרשור הוא הודעות הערצה ולא הודעות

שנאה אבקש ממך לא לרשום יותר הודעות כאלה על אף אחד/אחת כמו שאת/ה לא רוצה שמישהו ירשום זאת על רן דנקר... ***משום מה אני רגועה מידי היום...***

anatty15

New member
../images/Emo41.gifהיי מה קורה

גם אני חושבת ככה.. אבל אני אוהבת את השירים שלה חבל שהמחשב משנה לה אתה הקול והוא לא אמיתי אבל אם מלי לוי הייתה שרה אותו זה היה פצצהההה.. דרך אגב בן כמה אתה??

אז בואו לראות אותי....

חולה על הוט וחולה על הוט!!!! אני הולכת לפסטיגל ואם אני לא קופצת על יעלי אני מורידה לי אוזן!

l i n o y 1 2

New member
חחחחח כנסי!

גם אני הולכת לפסטיי באיזה יום יש לך????? וגם אני חולה על יעלוש!!

למעלה