הודעות ... הודעות ...
בשבוע הקרוב אהיה בסדנא מרוכזת, כך שלא אהיה כמעט נגישה למחשב. מתנצלת מראש ...
פורים בפתח
[דא ..] אז אני מתכננת על קצת "שמייח" בפורום. בינתיים, מה שאתן צריכות לעשות, זה - לסרוק תמונה שלכן בתחפושת. זה יכול להיות מכל גיל, לבחירתכן. אז יללא, לא להתעצל! אח"כ נורא תשמחו שיש לכן את התמונה הזו סרוקה ...
באשר למפגש - מצאתי שני תאריכים לימי חמישי, 30.3 ו-6.4. בד"כ אני ממליצה לערוך את מפגשי הפורום בימי חמישי, כמקובל בפורומים בתפוז, וזאת כי למחרת לא עובדים, כך שזה מקל על הגרות רחוק להישאר עד מאוחר. ומצד שני אין לשומרות שבת בעיה להגיע ולחזור. יחד עם זאת, אני מוסיפה גם תאריך אחד למוצ"ש, ה-8.4, למידה שיש בנות שלא יכולות להגיע בימי חמישי. פתחתי סקר חדש [ליחצו על כפתור ה'סקר' בסרגל הכחול] ובחרו את המועד שמתאים לכן.
אירוח - נחוץ לנו בית לקיום המפגש. בעבר נפגשנו אצלי, בביתי שבצפון השרון, או אצל SOOL בת"א. אני לא בטוחה שהפעם זה יהיה אפשרי אצלי, כך שאני מבקשת מתנדבות לאירוח, רצוי מאיזור המרכז, כדי שיהיה יותר קל גם למרוחקות להגיע. לטובת המארחת הפוטנציאלית אגיד ש-לצערי- לא מגיעות בד"כ הרבה בנות, כך שזו לא הכבדה גדולה מידי. בנוסף, לא צריך להכין דבר מלמבד כסאות - אנחנו מביאות את האוכל - כל אחד מביאה משהו לאכול / לשתות. מצד שני, בלי קורת גג, לא נוכל לקיים מפגש ... אז אנא הודיעו מי מוכנה לארח.
סיכום לזכור:
לסרוק תמונה
לבחור תאריך
להתננדב לארח אותנו ... שיהיה סופ"ש + שבוע נפלא!