הודעות ... הודעות ...

הודעות ... הודעות ...

בשבוע הקרוב אהיה בסדנא מרוכזת, כך שלא אהיה כמעט נגישה למחשב. מתנצלת מראש ...
פורים בפתח
[דא ..] אז אני מתכננת על קצת "שמייח" בפורום. בינתיים, מה שאתן צריכות לעשות, זה - לסרוק תמונה שלכן בתחפושת. זה יכול להיות מכל גיל, לבחירתכן. אז יללא, לא להתעצל! אח"כ נורא תשמחו שיש לכן את התמונה הזו סרוקה ...
באשר למפגש - מצאתי שני תאריכים לימי חמישי, 30.3 ו-6.4. בד"כ אני ממליצה לערוך את מפגשי הפורום בימי חמישי, כמקובל בפורומים בתפוז, וזאת כי למחרת לא עובדים, כך שזה מקל על הגרות רחוק להישאר עד מאוחר. ומצד שני אין לשומרות שבת בעיה להגיע ולחזור. יחד עם זאת, אני מוסיפה גם תאריך אחד למוצ"ש, ה-8.4, למידה שיש בנות שלא יכולות להגיע בימי חמישי. פתחתי סקר חדש [ליחצו על כפתור ה'סקר' בסרגל הכחול] ובחרו את המועד שמתאים לכן.
אירוח - נחוץ לנו בית לקיום המפגש. בעבר נפגשנו אצלי, בביתי שבצפון השרון, או אצל SOOL בת"א. אני לא בטוחה שהפעם זה יהיה אפשרי אצלי, כך שאני מבקשת מתנדבות לאירוח, רצוי מאיזור המרכז, כדי שיהיה יותר קל גם למרוחקות להגיע. לטובת המארחת הפוטנציאלית אגיד ש-לצערי- לא מגיעות בד"כ הרבה בנות, כך שזו לא הכבדה גדולה מידי. בנוסף, לא צריך להכין דבר מלמבד כסאות - אנחנו מביאות את האוכל - כל אחד מביאה משהו לאכול / לשתות. מצד שני, בלי קורת גג, לא נוכל לקיים מפגש ... אז אנא הודיעו מי מוכנה לארח.
סיכום לזכור:
לסרוק תמונה
לבחור תאריך
להתננדב לארח אותנו ... שיהיה סופ"ש + שבוע נפלא!

Darkmatter

New member
זה יוצא בשבועיים של המרתון...

של הפסיכו'... אני אלך על ה8.4 . יומיים לפני המבחן!

../images/Emo194.gif

בננות, לגבי תאריך למפגש: לא משנה לי התאריך,מתי שתירצו אני באה..אפילו על קורקינט!
נורא רוצה לפגוש את החברות שלי כבר.. לגבי מיקום ואירוח, הלוואי והיה לי איפה לארח אתכן!! sorryלגבי זה.. לסקאלי,שיהיה לך אחלה שבוע .

דונקה

New member
מפגש

אולי אפשר לארגן את המפגש בבית קפה רגוע ושקט באיזור המרכז?

מפגש

בעיניי זה פחות אינטימי, ומגביל את אפשרויות האינטראקציה - בבית קפה אתה בדרך כלל יכול לדבר בעיקר עם מי שיושב משני צידיך; בכל מקרה לא רוצים 'לצעוק' כי לפעמים מדברים על נושאים אישיים; וזה כמובם מחייב בתשלום. זו כמובן דעתי האישית. בינתיים כבר קיבלתי הצעה אחת לאירוח באיזור המרכז, ואולי תהיינה נוספות.

אשבל1

New member
תספרו קצת על המפגש

איךזה מתנהל? איך אמצא את עצמי עם אנשים שאני לא ממש מכירה? זוהי בדיוק אחת הבעיות שיש לי ואני תמיד חושבת שזה בגלל שאימי נפטרה כשהייתי צעירה, שלא הייתה לי דוגמא. אני נשמעת קצת מבולבלת? פשוט הייתי רוצה להגיע ומרגישה ממש כמו ילדה שמתביישת.

keren007

New member
אני לא נמצאת באופן קבוע

זה בסדר שאני אגיע? ומה טווח הגילאים במפגש? אני לא רוצה להרגיש חוצנית
בכל אופן, לי טוב ה-30.3 מכיוון שב-6.4 אני מתגייסת ככל הנראה.

שוב: כל גולשת, לא חשוב כמה

היא כותבת, בת כמה היא, ומאיזה עדה - יכולה לבוא למפגש ... גם גולשות סמויות [=רק קוראות] מוזמנות, גם מי שכתבה הודעה אחת, וגם מי שכתבה 100 הודעות ... לגבי טוווח הגילאים - הכי צעירה הייתה בת 17, והכי בוגרת הייתה בת 66 - לא רוצה לאחצן אף אחת, אבל בנות הגילאים הרלוונטיים מתבקשות לחזק את ידיה של קרן ...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/emo23.gif

אני בגיל 14 ואני מתכוונת לבא. אז את יכולה להיות רגועה!

Darkmatter

New member
בטח! תבואי!! ../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה שאני אבוא, אבל אם אני אבוא- אני בת 19(גם אם אני לא אבוא, אני כנראה אשאר בת 19...
). 19 זה בסדר מבחינתך?
ויש עוד כמה בנות!! גיפטוש, תבואי!!!

keren007

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי

אני מאמינה שתישארי בת 19 גם אם לא תבואי חח

A GIFT OF LOVE

New member
בעזרת ה`

מקווה שיצא לי. ואם לא אז צריכים למצוא דרך איך אני אוכל לראות אותך כי את מתגייסת. איזה באסה.....

לצערי, אם המפגש אכן יהיה, כמו שזה

מסתמן, ב-30.3 אני לא אוכל להגיע, יש לי חתונה באותו יום...חבל מאוד רציתי לפגוש אתכן... לגבי עניין התמונה,
יש לי תמונה סרוקה מוכנה...

למעלה