הודעה של nala שנשכחה בשירשור

הודעה של nala שנשכחה בשירשור

נמצאת כאן ואני מביא אותה כלשונה: קודם, וידוי,....זמן רב לא עשיתי רייקי... נמצאת בתקופה מבלבלת...עברתי מקום... יותר נכון עברת יבשת...לפני חודש עברתי לאר"הב לגור עם החבר שהוא אמריקאי.... התקופה היא תקופה לא כ"כ טובה עבורי... במקרה או שלא קראתי את מה ששלחת... מצאתי שמתקציר 4 ואילך כאילו נכתב עליי... חבר שלי אמר לי ביום שבת "את דורשת המון תשומת לב, את לא יכולה להיות לבד, וחלילה לי אם אני לא אקדיש לך תשומת לב " עד כדי אפיסת כוחות שלו... לא חשבתי שאני "גוזלת" אנרגיות של הזולת...ומחשבה זו אף מפחידה אותי... ובעצם...למה אני מפחדת מהכל ???? למה הפח הזה שתמיד נמצא שם ? מאיפה זה בא ? האם בחיבור יותר גדול לרייקי הוא ייעלם ? והאם עשייה יום יומית של רייקי תפתור את הבעיה של תשומת לב מתמדת ??? האם חיבור גדול יותר לרייקי יעשה אותי אדם יותר טוב , או רק אדם יותר שליו ??? האם זה שאני לא עושה רייקי ולא עשיתי המון זן היא שורש הבעיה של המצב כמו שהוא כיום ??? לפעמים אני לא ממש בטוחה שאם כל העולם היה עושה רייקי הוא היה יותר טוב...ולפעמים מתגנבת לה המחשבה שכן.... אשמח לתשובות, ליהי.

נועיק

New member
ספקות ושאלות

אוף, לא הספקנו להפגש! אז קודם כל
ענק . . . ונשימה אחת עמוקה בשביל לחייך . . . ואולי קצת מחשבות משלי, כי תשובות של ממש רק את יכולה לתת לעצמך. לעבור לארה"ב זה שינוי ענק, מפחיד! בטח מפחיד! את עכשיו צריכה אותו, נכון, אז מה? זה חלק מהזוגיות, לא? עוד מעט תמצאי מקום משלך, תתחזקי, ותוכלי להיות שם בשבילו גם. בינתיים, זו הארץ שלו, המקום בו הוא מרגיש בבית, מקום בו הוא אולי מפחד אבל פחות, אז זה הזמן שלו להיות שם בשבילך. לא נראה לי נורא כל-כך. לא הייתי נסחפת ושמה אותך תחת כותרת של גוזלת אנרגיות, אלא יותר תחת הגדרה של חולשה זמנית. אני גם לא יודעת אם רייקי יעשה אותך אדם טוב יותר או שלו יותר, ואיפהשהו ברור לי שההרגשה היום לא נובעת ישירות מהעובדה שלא תירגלת רייקי לאחרונה. אם רייקי עוזר? - תנסי, מה כבר יכול להיות? (אגב, אני יודעת שזה יעזור לך). לא מבטיחה לך שהפחד יעלם או הכל יסתדר ברגע, אבל זה יעזור במידה מסויימת קצת יותר כל פעם, ואם יתחבר עם כל מה שצריך לעשות כדי שתוכלי להתחיל לחיות שם באמת (להכיר את הסביבה, עבודה, חברים חדשים...) - אז אין לי ספק שתרגישי אחרת תוך זמן קצר. אם כל העולם יעשה רייקי אז יהיה יותר טוב? ברור שכן!!!!! אוהבת ומתגעגעת

n a l a

New member
משתדלת לא לבכות מגעגוע...

לא יודעת למה אבל יש לי דמעות בעיניים... קבלי
ענננננננננננננננננננק...לך ולאיתן. תודה על התשובה....אוהבת ומתגעגעת, ליהי

eitanreder

New member
../images/Emo24.gif מחזק ומבכים עם נועה

חיים ביחד = פירגון, תמיכה, עזרה . פקחי את העיניים לראות האם כל זה קיים.שלא תעשי צעדים שתצטערי עליהם אחר כך. חוץ מזה את תמיד יכולה לבוא לגור איתנו , אנחנו בהחלט מכניסי אורחים

n a l a

New member
איתן יקירי... ../images/Emo140.gif

כל אלו ויותר אכן קיימים בזוגיות הזו, אבל עדיין לא "קופצת מעל הפופיק"...עדיין תוהה עדיין מנסה להבין, האם זה מה שנכון לי. בסופו של דבר לא אצטער,כי החלטתי אחרי מחשבה... תזכיר לי, אתם גרים בבת שלמה נכון ?! תתכוננו לשבת, אני באה ...
ליהי.

eitanreder

New member
הקפה רותח והאוכל מוכן

רק תבואי שבת... מחכים... בסבלנות............

למעלה