הודעה של טיש טושה שצריך לקרוא

קשכפית

New member
הודעה של טיש טושה שצריך לקרוא

טיש, כנראה שאחרי כמה ימים כבר לא קופצת ההודעה קדימה וחשבתי שחבל ואני רוצה שיקראו את ההודעה שלך, אז עשיתי כאן הודעה חדשה והעתקתי את התוכן. -------------------- חזרתי לי...היה ניפלאאאא בתחרות(יצוג דיי טוב של ישראל,מקום 11מתוך 20!!!!!!!זה ממממש טוב יחסית למחליקה שנוסעת שנה בלבד,ולא נחשבת מקצועית!),והיה נפלא בשוויץ עצמה...הכל כל כך מדהים,שבכלל לא רציתי לחזור..אבל חזרתי...ואני סובלת. אני ממממש סובלת! אני בהלם,בשוק מהשיוני החד בהכל...לא רוצה את השגרה..בוכה מלא.. ויותר מכל,עצבנית ורוצה לשתות. אני מממממש משתגעת מיזה כבר...מתכננת את ההזדמנות להשתכר לי לבד..לתפוס שקט..אבל משתפנת,ביינתיים. אתם יודעים,זה ישמע מפגר,אבל אני קצת מקנאה לפעמים בבילי מ"הבוקר שאחרי"(אני מתה על הסדרה הזו!אמנם סידרה שנחשבת לא ברמה,אבל מה לעשות אני מזדהה עם מה הדמויות עוברות שם)שיש לה את ה"פגישות"האלו,המיטינג של הaa...יש לה למי לספר כשהיא בפרנזי,יש לה את מי לשתף כשהיא מרגישה שהיא עומדת ליפול....אני לא יכולה...הורים-ישר יחטפו שיגוע ויהיו אוברפרוטקטיב בצורה חונקת,ולא יתנו לי ללכת לשום מקום בלי רצועה וקולר.. פסיכולוגית-איננה כבר חודשיים,נסעה לחופש דיי ארוך בארה"ב...חברים-לא יכולה,הם לא מסוגלים להתמודד עם זה בכלל,לא מעוניינים להכנס לנושא "מדכא וזקן"כזה.. אני כבר מעדיפה לשתות.. למה אין קבוצות של AAלנוער אלכוהוליסט????למה רק הסברה???למה אין מישהו שיכול להקשיב לילדים שנקעו עם הצרה הזו שאוכלת אותם מבפנים???? זה שונה מאצל מבוגרים,זה לא אותו דבר בדיוק,ואני לא חושבת שילדים ירגישו נוח ללכת לפגישה של אלכוהוליסטים מבוגרים,אני יודעת שאני לא ארגיש ככה בכל אופן. אני מרגישה לבד...ואני בדרך ליפול....אחרי שעברו חודשיים מהפעם האחרונה שהייתי שיכורה,שבהם לא נגעתי בכלל(אפילו ניסיתי לשכנע את עצמי שאני לא רוצה לשתות ואני לא אוהבת אלכוהול)-אני מרגישה את הנפילה. מה עושים!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?! ביום אני עוד איכשהו נגררת,אבל בלילה זה מתפרץ,ואני שוב מרגישה כמו אז בהתחלה של הכל..למה זה חוזר????למה אני שוב חושבת על אלכוהול מלא מלא מלא!?!?!?!?!? זה לא נגמר??!לא עברתי את השלב הזה?? עזרה. טיש.

קשכפית

New member
היי טיש טושה, חג שמח לך

אני מקווה שברגעים אלה את חשה בטוב. האמת נורא כואב לי לקרוא מה כתבת, אני לא מבינה מאיפה היאוש? הרי חזרת מהתחרות והרי את רואה שאת ילדה (נערה) מוכשרת וכרגע חזרת ממסגרת של ייצוג ישראל בארץ אחרת, אז גם זה אכלה לאגו שלך וגם היית במקום יפה ונהנת מאוד ומה זה אומר? זה אומר שאם תמשיכי כך אז צפויות לך עוד חוויות בחיים ותיראי כמה נפלא היה לך, כלומר יש בשביל מה להתאמץ, יש בשביל מה להישאר נקי ומחובר. זה לא שאת כישלון והחיים שלך שחורים. למה להרוס?? את עצובה שחזרת? את יכולה תמיד להחליט שתחסכי כסף ותחזרי למקומות כאלה בעולם שיהיה לך מגניב בהם. אז מה אם יש שיגרה עכשיו? אבל יש לך את ההחלקה שלך ואימונים ולחלום על התחרות הבאה... זה לא עושה לך טוב התקווה הזו?? לגבי הסידרה הזו שאת מזדהה איתה, אני לא מכירה את הסידרה אז לא יכולה להביע את דעתי
תשמעי, לא הגיוני שאת ילדה מוכשרת כזו וכל מה שמעסיק אותך עכשיו זה לשתות. אל תשתי. לא יתכן שאין שום מסגרת של תמיכה, את זה אני לא מאמינה שאין לך למי לפנות, תהפכי את העולם, תבררי בבית הספר, אצל עובדת סוציאלית, תבררי בעירייה בעיר בה את גרה. אין מצב שלא תוכלי לקבל תמיכה לא יתכן שלא יהיה מי שישמע אותך, מי שיעצור אותך ויעמיד אותך על הקרקע. בכל מקום היום יש קבוצות איי.איי ולא שמעתי שיש מיגבלה של גיל. הייתי רוצה לעזור יותר ואני לא יודעת איך, אני לא שותה אלכוהול וזה משהוא שרחוק ממני ובכלל קשה לי לדמיין מישהוא צעיר שזה מה שהוא חולם עליו כל הזמן... אני גם לא מבינה איך האלכוהול הפך משהוא כל כך חשוב לך. אני מקווה שבכל זאת תמצאי כוח בעצמך להימנע. מה שמפריע לי היא העובדה שאת בגיל כזה שנחשב לפי החוק "לא בר דעת" אם את מבינה אותי. ואני יודעת שאם את כותבת כאן שאת זקוקה לעזרה אז כנראה שאת מרגישה שאת לא מסוגלת לעבור את הגמילה הזו לבד ואת זקוקה ליד מכוונת ולאוזן ששומעת ואני מסרבת להאמין שאין לאן לפנות, אם תבררי ותתעקשי אז תמצאי. טוב.? תנסי אם בא לך להתקשר לטלפון: 5786663 זה משהוא שראיתי ב"עכבר העיר" חוברת של עיתון העיר ת"א , כתוב ליד המספר שזה מרכז תמיכה של אלכוהליסטים אנונימיים, תתקשרי תספרי מי ומה את ותשאלי לאן לפנות לעזרה. חג שמח ותתחזקי

מתוקה...

תודה. את כל מה שכתבת אני יודעת...אני אכן חוסכת,אני אכן אסע,זה היה נפלא ופתח לי דלת לעולם אחר,שאני אבקר בו בהמשך בטוח.... אני לא יודעת למה זה ככה קשכה יקרה...אני לא יודעת יותר ממה שאת יודעת. אני רק יודעת,שתמיד,בלילה(ניסיתי להדחיק את זה בחודשיים האחרונים),המחשבות על שתיה,השתכרות,והגעגועים לכל זה חוזרים ובאים אלי. אני לא יודעת למה,והלוווואי שזה *לא*היה ככה.. בחיים לא אמרתי שחיי שחורים,אני לא מרחמת על עצמי(יש לי חיים נפלאים יחסית,אין על מה לרחם),אני מודעת לזה שאני "נערה מוכשרת"(את אמרת
)ולכן במהלך היום וכשאני עסוקה בדברים שונים שבהם אני עוסקת,אני מדחיקה את כל המחשבות על זה....(בגלל זה גם לא הייתי הולכת לפגישת איי איי עם אנשים שמצבם גרוע משלי,הם מבוגרים ממני ולכן הכל יותר גדול...אני כאילו לא חשובה בהתמכרות-נוער-עוברת-כשגדלים הזו שלי....מה לעשות.)למה???תהרגי אותי-אני לא יודעת....זה רק מראה,שלא צריך להיות תקוע אין דיפ שיט כדי להתמכר...גם שאתה במצב טוב אתה יכול להתעורר ולגלות שאתה *מכור*...סורי על ההודעה המייגעת שרשמתי,אני פשוט מותשת מכל העניין....אני לא רוצה להרגיש ככה...אבל לא משנה מה שאני לא עושה,המחשבות(וזה קרוב לההפך למעשים...אני קרובה מאוד)באות...מציקות...כל דבר מקושר לאלכוהול,לשיכרון.. פשוט מודיעה על המצב רוח ה...אהממממ..."מרומם"שלי היום... עזבי. חג שששששמח,באמת שמגיע לך חביבתי...את כזו מתוקה! טיש.

קשכפית

New member
שבת שלום לך - ולכולם ../images/Emo42.gif

סבבה, הבנתי אותך וזה אכלה שיש פורום שכזה שאת ואחרים יכולים לשתף, לכתוב ולהוריד קצת מהלב את מה שהם מרגישים ולספר לכל העולם על מצב הרוח הרע או הטוב כנראה יש בהתחלקות הזו הקלה מסויימת. אני מקבלת את זה לגמרי. בכל מקרה לי "נשמע" שאת בחורה בחורה עם "ראש" ומחוברת למה שקורה אתך ושאת תתמודדי עם זה בסוף על הצד הטוב ביותר. נכון??? (ת´זהרי לשבור לי את המילה
) ובקשר למה שכתבת על הפגישות ועל האי.אי אני דווקא לא מסכימה אתך בנוגע לגיל, נראה לי שאם יש למישהוא בעייה מסויימת אז להיות נוכח ולשמוע מה אחרים מרגישים לגבי אותו דבר ואיך הם מתמודדים עם זה זה עשוי לחזק וללמד ואולי גם להפחיד אותך קצת יותר כשתראי מה זה עושה לאורך השנים.. אבל עזבי זה משהוא שאו שיום אחד תרצי (עזרה) או שלא. מה שבטוח זה שאם היום או מחר תרגישי שזה ממש גדול עליך ושאין לך את הכוח והכלים להתמודד עם זה לבד, את תמצאי מי שיעזור - רק צריך לרצות חזק חזק. אבל חוצמיזה אולי זה גם יעבור לך התשוקה הזו לאלכוהול...?? תגידי יקירה, האם התשוקה הזו לאלכוהול אצלך זה בגלל שבא לך "לברוח"? או "לא להרגיש"... את לא חייבת לענות לי סתם בא לי לדעת. ודבר אחרון תקשיבי לי - מילקשייק בטעם שוקו - הרבה הרבה יותר טעים
יאללה ביי תיהיה ילדה טובה מותק שלך קשכפית הבלתי אפשרית

מאו יין

New member
חמודה...../images/Emo4.gif

הלוואי והיתה לי את מילת הקסם שהיתה בבת אחת מפסיקה את הרצון שלך לשתות ואת הרצון שלי לעשן (סמים) לתמייייד .אבל אין לי... מה שכן אני ממש מזדהה איתך למרות שאצלך זה אלכוהול ואצלי זה לעשן זה לא משנה עדיין את הרצון הלא מובן לחזור כל פעם לאותו הרגל מגונה שלאותו רגע עצמו שמעשנים/שותים זה נהדר שעה שעתיים אח"כ כבר מרגישים רע (הרי אם זה היה טוב אפ´חד לא היה מנסה בכלל להגמל נכון??) והקטע אצלי שכבר קלטתי שהרבה יותר טוב לי מכל הבחינות כשאני מעבירה שבוע,שבועיים בלי לעשן.. אבל בכל זאת אחת לכמה זמן אני מרגישה צורך בילתי נשלט לעשן...לתת לעשן המרגיע (???) לעבור בגוף שלי ולהכנס לי לנשמה .אז מה אם יום אחרי זה אני מרגישה הכי רע שיש??? בעיקר מצפונית...(מיסוריי מצפון..) אגב את הסידרה אני מכירה היטב!! וכמה שהיא עשוייה בצורה כביכול "משעשעת" (אולי משעשעת למי שאינו מכור לכלום...) היא בהחלט פגעה לי בול איפה שכואב במיוחד בפרק מהעונה השנייה שבו גיבורת הסידרה חוזרת לשתות ולהסניף מאבדת את חבר שלה (השכן "הגמול" אף הוא מאלכוהול) שעוזב כי הוא מפחד להתחיל לשתות שוב בגללה... ומאבדת את החברים ואמא שלה מוחזקת ע"י החברים לא לתת לה כסף אלא רק להכניסה לגמילה (שוב..) ואז בסוף הפרק האומלל ההוא היא תוקעת את התיק שלה למעלית הניסגרת(עוד הרגל שלה כדי שלא תיברח לה המעלית..) והתיק ניקרע וזה אחרי שאיבדה את כמה הדולרים האחרונים בשיחת טלפון שבה ניסתה להוציא כסף מאבא שלה שסירב... אה, כן וניתקו לה את החשמל וניגמר לה ההרואין.. ואז היא צונחת על הריצפה ליד המעלית ואומרת: אלוהים,עכשיו זה זמן ממש טוב שתיקח אותי (או משהו דומה לזה)... זה היכה בי חזק ולכן אימרי איתי ביחד אני לזה לא אגיע!!! נקודה!! .תישתדלי לא להישבר לפחות עד מחר כי אני עכשיו חייבת ללכת אבל אחזור אליך מחר!! אוהבת אותך ויודעת שיש בך מספיק דברים שבישבילם שווה להשאר "פיכחת" למרות הדיגדוג הבילתי פוסק לשתות !!!! אגב, יפה מאוד וכל הכבוד על השגייך בתחרות!!! גם לנו יש את הכוח אם רק ניתן לעצמינו!!!! מאו שסובלת בערך אם לא אותו דבר כמוך....

שלום בוווובה!

ממצב?תודה על התגובה ועל המסר,אני שמחה שיש מישהו שמבין אותי... בקשר להרגשה,זה משתפר ונהרס כל פעם מחדש..מן התווכחות בלתי פוסקת עם עצמך... החלטתי שלא לשתות במסיבה הקרובה(!!!!!!אלוהים יודע כמה זה קשה...!!!!)ובמקום זה לעשות ערב רומנטי עם נרגילה פיקניק ובקבוק יין עם חברי שיחיה... אני לא נשברת לגמרי,ביינתיים. בכל אופן חמודיתה,תחזיקי חזק(אני מבינה שגם לך יש איזהשהו גורם...אהממ.."מדגדג"...),ושהיה חגשמח... טיש´קה.

מאו יין

New member
בקבוק יין???

זה לא לשתות?????? אבל מי אני שאשפוט אותך על וויתורים "קטנים" (או שגדולים?) שאת עושה לעצמך על מנת להצליח במקום אחר=לא לשתות במסיבה... הרי גם אני כך פה לא מוותרת לעצמי ושם קצת כן... זה הפאק של להיות מכור למשהו "קל" ולא להרואין...שאתה וכל העולם כל הזמן גורמים לך לוותר קצת פה ושם כי זה לא "להזריק הרואין..." מכירה מכירה היטב את ההתווכחות הבילתי פוסקת הזו עם עצמי (מהבוקר עד הערב כולל בחלומות...) נשברת פה ..מצליחה שם.... בסוף יהיה טוב לא ??? אל תישתי במסיבה אחרת תקבלי ממני
לראש... אבל כן שתי קצת יין אם את חושבת שזה יעזור אב גם אם היין לא להגזים!!!!!!!!! אולי אחרים פה יגידו שזו חרא של עיצה אבל אני מבינה מאיפה זה בא לך... הרי גמני מוותרת פה ושם לעצמי כדי להצליח איפה שבאמת קשה !!!! ב ה צ ל ח ה !!!
וחג שמייח גם לך!!!

NoKi2sh

New member
הממ...

זה נקרא לשתות,ובטוב טעם....(הוא לא יתן לי להתשכר...בשום אופן..) ...לא הבנתי משהו...מה הכוונה-"זה הפאק של להיות מכור למשהו "קל" ולא להרואין...שאתה וכל העולם כל הזמן גורמים לך לוותר קצת פה ושם כי זה לא "להזריק הרואין..."" אלכוהול זה משהו קל? אני לא מבינה. אני לא מבינה ומשתגעת פה!!! אאאאאאאאאאההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איפה סוורוס שצריך אותו? סתם,גם את מאויינית חמודה נורא. טיש.

NoKi2sh

New member
זו טיש ממחשב אחר אגב...

כותבת מבית של חברים,עצרתי להפסקת אוכל בדרכי מהעבודה.. פיווווו...טוב שיש חברים.
שיהיה לכם יום ננננננננננניפלא,ותהיו ילדים טובים!

מאו יין

New member
טישטוש

כשדיברתי על משהו "קל" התכוונתי אלי לחשיש לא לאלכוהול...את הרי יודעת שגראס וחשיש משום מה (משום מה בעיני!) נחשבים לסמים קלים מפה הבאתי את המילה "קל" וזהו.... שיהיה יום טוב !

../images/Emo5.gifאחח...ההאנגאובר...(טיש ממחשב אחר

מה אלוהים חשב לעצמו לעזאזל שהוא המציא את הדבר המחורבן הזה!?!?-בטח היה בהאנג עצבני אחרי לילה מעניין.. לא משנה...בכל אופן,כמו שאת מבינה יקירתי,אכן *נשברתי*.... אבל לזכותי יאמר(ולזכות המתוק שלי)שהייתה זו השברה היפה ביותר שידעתי מעודי...רק אני,הוא,לבד,מדברים,אוהבים...פעם1אני חושבת,שלא הרגשתי פושעת שלקחתי לשתות(לא הרשה לי משהו כבד,רק 5קרלסברג כאלו שאני כל כך אוהבת..)...התפשרנו על זה אחרי שהגעתי למסקנה,שאני לא רוצה לשתות לבד(אווייי לבקבוק הוודקה המסכן שיגיע לידי),או במסיבה(יש סיכוי טוב שינצלו אותי,ואני לא רוצה את זה),וכיוון שידעתי והרגשתי את ה"פרנזי"(או ה"קריז"של האלכוהוליסטים)מתקרב ובא,החלטנו על הערב הכייפי הזה... היה לי סבבה(אוווחחח,למרות הכמות הקטנטנה יחסית ששתיתי,היו את כל התופעות הנללות...ההרגשה שזה מתפשט בגוף,הצחוק,השטויות,הכבדות הקלילה...-התגעגעתי.) רק שקמתי עם האנג עעעעעצבני כאילו שתיתי חבית,לא 5פחיות...לעזאזל עם זה!הרס את הרצון לשתות לעוד כמה זמן...בטוח שלא קרלסברג
שמחה מאוד על כך...מהרהרת בהכל...ועכשיו המתוק שלי,האור שלי,כאן לידי,ישן במיטה שלי...ונראה כזההההה מתוק..!!!!!!חבל להעיר...מה הייתי עושה בלעדיו לעזאזל!?!?הוא פשוט מטריף...אוהבת עד שיגאון
סתם רציתי לשתף... טיש.

פמי

New member
היי טיש...!!!

ממש חבל שנשברת כי את נשמעת כמו אחת שהייתה מסוגלת ליותר.... אבל רק רציתי להגיד לך דבר אחד שינחם אותך קצת (ואולי לא... :) ) אבל ממש קשה (!!!!!!!) להפסיק ממשהו שאתה מכור לו בבת אחת... אפילו במכוני גמילה עושים את זה בהדרגה ולא-מפסיקים וזהו אלא נותנים לגוף ךהתרגל ונכון זה קשה אבל קצת פחות סיכויים ליפול... לדעתי כדאי לך לעשות את זה בהדרגה אבל לא (!!!!!!!!!!!) לבד!!! תהיה עם מישו שידע להציב לך גבולות במיקרה שתגיעי למצב שכבר לא תוכלי ומה שרק תרצי זה עוד ועוד... אז זו ההמלצה שלי.. לשתות ולהוריד מינונים בהדרגה אבל לא לבד אלא עם מישו שידע להציב לך גבולות ונכון זה יהיה קשה אבל קצת יותר קל מאשר בבת אחת!!!!!!!!!!!!!!! ורק שתדעי שתמיד יש מעידות קלות... אבל את תתיגברי על זה!!!!!! את חייבת לחשוב חיובי ותראי שיהיה הרבה יותר קל כי זה יחזק אותך הרבה יותר מאשר לשקוע בייאוש וזה יגרום לך לשתות עוד יותר.. תסתכלי על הכל בצורה אופטימית ויהיה לך הרבה יותר קל מבחינה נפשית... מקווה שעזרתי במשו... מאחלת לך הצלחה מככככככככככככככככככככככככככככככככככככככלללללללללללללללל ה- 3>

למעלה