הודעה קריטית ביותר לכולם

אוריאנה

New member
הודעה קריטית ביותר לכולם

א נ י ל א ל א לאאאאאאאאאאאאאאאא בן-אדם מבואס ששקוע בתוך עצמו אני דווקא מאד שמחה בטבעי, אלא שכמו לרובנו, גם לי יש איזו שריטה. נכון שאצל רוב האנשים זו שריטה ואצלי זה יותר השבר הסורי-אפריקני, אך אז מה. נו באמת, אני לא איזו מסכנה. בחייאת רחמנות... חחחחח... שלא תעזו, שונאת רחמנות. זה חנוניזם. אני מעדיפה לעקור לעצמי את העיניים. תודה על צומת הלב.

יעלי^

New member
לא צריך להתעצבן

אני לא אדבר בשם אחרים, אין לי את הזכות. אני מניחה שההודעה הלוחמנית שלך באה כתגובה למסר שלי. אין לי כוונה להתנצל על הצורך להיות נחמדה, ועל היכולת שלי להשתתף ברגש כזה או אחר שעולה מכתבייך. חליק, אוריאנה.לא כולם מרחמים, ואף אחד לא האשים אותך בדפיקות. הרגישות מובנת ומקובלת. לא תמיד צריכים להיות אנטי. לפעמים הקוצים שאת שולפת יכולים להרתיע דווקא את האדם שאת רוצה בקרבתו. תבטיחי לי שתחשבי על זה?

אוריאנה

New member
בטח שאחשוב

את טועה, יעלי, אני לא אנטי, ציניות מהווה חלק נכבד מההגנה שלי ושל רבים אחרים, אולי בגלל זה הצ`ט הוא מקום כל-כך ציני. שלא תטעי,ההודעה שלי לא באה כתגובה להודעה שלך, ההודעה שלך היתה רק הקש ששבר את גב הגמל. כולם חושבים שנורא נפגעתי. נכון, אני תמימה ורגישה - האם זה עושה אותי מסכנה? אולי קצת אינפנטילית אבל לא מסכנה. אני בוטחת מדיי ומאמינה מדיי. כנראה שיעבדו עליי עד קץ האנושות אבל כבר השלמתי עם זה. ככה אני וזהו - טייק איט אור ליב איט. שוב תודה על הכל, באמת מהלב אוריאנה

למעלה