הודעה על שינויים בפורום

שיר,

בס"ד אינני רואה את חלוקת התפקידים בין ליאת לעינבל כויתור ממשי של ליאת על התפקיד, אלא עליית מדרגה בת קומותיים, אחת הוכיחה כי ליאת בחרה לשמור על בריאותה למען שתחלים עימנו ונשמח כולם והשנייה כי ליאת הוכיחה כי אין התפקיד לשם השררה אלא לקידום ושיתוף החברה יישר כוחך, ליאת

שיר יקרה

זה לא ויתור בלעדי, עובדה שאני עדיין כחולה, [למי שלא יודע, זהו הסימון השמור למנהלים], ואהיה כחולה תמיד כדי לשרת אתכם נאמנה ככל שאוכל, כי אני מרגישה שליחות בתפקיד שאני נושאת, ואתם תתנו לי את הכח להמשיך. ליאת.

../images/Emo24.gif לשיר ולכל שאר החברים היקרים

הבהרה : ליאתוש הנפלאה תמיד הייתה ותהיה המנהלת הראשית של הפורום הזה ואני לא מתיימרת לקחת לה את התפקיד א ) כי יש לה זכות ראשונים ב) היא ממש טובה בו ... נכון חברה? :) ג) הפורום הזה ממש חשוב לה ורק מסיבות בריאותיות היא חולקת אותו איתי וזה כבוד גדול בשבילי והלוואי שבעז"ה אעמוד בציפיות של כולכם מתרגשת...

אברהם יקר

תודה על העידוד והמילים החמות, קבל
, ליאת.

ענבל יקרה

וואוו, תודה על התגובה שלך. ההבהרה הזו באמת חשובה לכולם. ריגשת אותי, קבלי
. התרגשותך בעקבות קבלת התפקיד מובנת וטבעית לחלוטין, גם אני התרגשתי מאוד בתחילת הדרך. אני מסמיקה עכשיו
, ליאת.

הודעה על שינויים בפורום

החל מהיום, ענבל תהיה מנהלת שותפה של הפורום שלנו בעקבות הבעיות הרפואיות שמתלוות למגבלה שלי. למי שלא זוכר, ו/או חדש, קישור יובא בתחתית הודעה זו. תהליך קבלת ההחלטה אינו פשוט עבורי כלל וכלל, מכיוון שמדובר בהשלמה עם המציאות שלי. אני רוצה שתדעו שאמשיך לשרת אתכם נאמנה כפי שעשיתי עד היום, כי ה-
שלנו, חשוב לי קרוב לליבי, וכך גם כל אחד ואחת מכם. אני אוהבת אתכם מאוד.
. אפילו כתיבת הודעה זו קשה לי מאוד. ולסיום, אני מאחלת לענבל בהצלחה בתפקידה החדש, ויחד נמשיך להוביל את המשפחה שלנו, ליאת.

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif ריקי יקרה !

עם לווי ותמיכה מאחותך הנפלאה בטוח בעז"ה שאצליח !

ליאת, זאת הפעם הראשונה שאני קוראת

את זה. אז קודם כל קבלי
דבר שני, אני מקווה שהקב"ה ישלח לך רפואה שלמה בקרוב.

אריאלה יקרה

תודה לך מכל הלב, על מילות העידוד החמות. זה מה שאני צריכה בימים אלו, וכל מילה שלך פשוט מחממת את הלב, ליאת.

למעלה