הודעה עולמית?

Mooa-Numi

New member
הודעה עולמית?

אתרים טובים מהעולם, טיוטוריאלז שווים, דוליז ממש מדהימות (עם קישור כמובן ^^) לפה. שתפו ותהנו.

טוב.................

הצצה לפייבורייטס שלי..:
K´s Kinjo - אתר חמוווווד עם בייסים מתוקים ונוחים לעבודה.. גם הבובות ממש מקוריות ויפות...
^^KYARA^^ - הבייסים מקוריים ומאוד ריאליסטיים.. הבובות סה"כ ברמה גבוהה מאוד.. אחד מהאהובים עליי..
mufflonen - טיוטוריאלים מעולים לעבודה בפוטושופ..בייס הסאסי המפורסם הגיע מהאתר הזה ולא אחר..
+LOLIDO+ - צריך להוסיף מילים בכלל? (למטה) כדי להיכנס לטיוטוריאל של לולידו...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifהנה שלי...../images/Emo13.gif

אוקיי אז... יש רק אחד כי את כל השאר כבר אחרות כתבו אז...:
Beba Doll- אתר ממש חמוד עם בייסים שאני חולה עליהם
חבל שאין טיוטוריאלים

Co¥oTe

New member
ושליייי ^^

בימים האחרונים סידרתי במיוחד בשבילכן (ואני מודה-גם בשבילי) את המועדפים שלי בגלל שהיו לי מלא אתרים שלא עבדו\לא יפים וכו´.. אז הנה הצצה לכל מה ששרד את המיון שעשיתי למועדפים שלי (אגב-השתדלתי לדלג על מה שכבר אמרו): star tippers- דוליז מקסימות וטיפה ביסיים נורמליים שעם מספיק כישרון יהפכו לדוליז יפות. טיוט כנפיים שווה הצצה
brilliancy- עוד דוליז מתוקות ומוצללות טוב (רובן). טיוט ג´ינס מומלץ. Anna´s dolls- דוליז חמודות,בייסים שלא שווים אפילו הצצה,עם כל הכבוד. טיוט לשיער גושי. forgiven designs- דוליז חמודות,אבל רק בTaller. מעט בייסים חמודים. silhouette dudettes- אתר חמוד של שתי מוכשריות. דוליז שוות הצצה. וטוב-די דילגתי על כמה טובים שאין אבל נגמרו לי הקישורים,אז נעבור לאחרון: temporary insanity- אמליה המוכשרת מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש,ורק בעזרת הצייר. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד. (טוב-לא לכולנו,אולי נעלמתי אבל כן ראיתי את תחרות הדוליז בצייר..
) וכדאי לתפוז לשלוח ת´הודעה הזאת בלי בעיות.

למעלה