הודעה מחברנו יובל (טוארג)

מצב
הנושא נעול.

יובל ביקש להתנצל על כך שהוא נעלם מהפורום. הוא נמצא בצפון הארץ כבר כמה ימים ומחר הוא יטוס לבלגיה למשחקה של הפועל ירושלים (בשרלרואה). כפיצוי, הוא הבטיח להביא לנו תמונות תח"צ משם!

טוארג

New member
חזרתי לכמה שעות הביתה...

יובל ביקש להתנצל על כך שהוא נעלם מהפורום. הוא נמצא בצפון הארץ כבר כמה ימים ומחר הוא יטוס לבלגיה למשחקה של הפועל ירושלים (בשרלרואה). כפיצוי, הוא הבטיח להביא לנו תמונות תח"צ משם!
חזרתי לכמה שעות הביתה...
מהצפון הבאתי תמונה בודדת אחת (רציתי לצלם נתיב אקספרסים אבל לא ראיתי אפילו אחד, כנראה בגלל החג) וחידה קשה מאוד לי אליכם: 1. מה מצולם כאן? איפה האוטובוס הזה שרת קודם? והכי חשוב: מהי החברה שמפעילה אותו כיום באותו קו מס' 7? 2. באיזו עיר זה מצולם? 3. מאיזו מכונית התמונה מצולמת? (זה ממש קשה) אנדי אל תגלה להם, אני יודע שאתה יודע.

טוארג

New member
והתמונה...

חזרתי לכמה שעות הביתה...
מהצפון הבאתי תמונה בודדת אחת (רציתי לצלם נתיב אקספרסים אבל לא ראיתי אפילו אחד, כנראה בגלל החג) וחידה קשה מאוד לי אליכם: 1. מה מצולם כאן? איפה האוטובוס הזה שרת קודם? והכי חשוב: מהי החברה שמפעילה אותו כיום באותו קו מס' 7? 2. באיזו עיר זה מצולם? 3. מאיזו מכונית התמונה מצולמת? (זה ממש קשה) אנדי אל תגלה להם, אני יודע שאתה יודע.
והתמונה...

ס י י ר

New member
זהו אוטובוס שניתן כנסיון לדן ואגד

והתמונה...
זהו אוטובוס שניתן כנסיון לדן ואגד
באגד היה לפחות אחד, לאחרונה נראה בחיפה, ובדן, עבר לאחרונה עבוד בב"ש, תחת מטרודן. זוהי סקניה עירונית, נמוכת ריצפה. > ייתכן כי באגד היה/יו יותר מאחד. ס י י ר

mister K

New member
52-393-50

והתמונה...
52-393-50
זוהי כמובן הסקאניה הנסיונית שנוסתה בעבר באגד וכעת היא בנסיון בחברה המאוחדת נצרת שבבעלות עפיפי ובצילום היא נוסעת על קו 7 בנצרת. מכונה זהה שמספרה 52-396-50 הייתה בנסיון בדן.

טוארג

New member
יותר קרוב מהאחרים אבל עדיין לא...

52-393-50
זוהי כמובן הסקאניה הנסיונית שנוסתה בעבר באגד וכעת היא בנסיון בחברה המאוחדת נצרת שבבעלות עפיפי ובצילום היא נוסעת על קו 7 בנצרת. מכונה זהה שמספרה 52-396-50 הייתה בנסיון בדן.
יותר קרוב מהאחרים אבל עדיין לא...

mister K

New member
סליחה טעיתי

52-393-50
סליחה טעיתי
העיר היא כמובן טבריה! שם נמצאת כיכר השילוח! מה גם שעל הסקאניה מודבק הסמל של קונקס שזו החברה שעכשיו מנסה אותה. עד לפני זמן מה נוסתה הסקאניה עם אצל עפיפי בנצרת ומכאן הבילבול.

mister K

New member
עם=גם

סליחה טעיתי
העיר היא כמובן טבריה! שם נמצאת כיכר השילוח! מה גם שעל הסקאניה מודבק הסמל של קונקס שזו החברה שעכשיו מנסה אותה. עד לפני זמן מה נוסתה הסקאניה עם אצל עפיפי בנצרת ומכאן הבילבול.
עם=גם

טוארג

New member
***רעש של פיצוח***

סליחה טעיתי
***רעש של פיצוח***
סי סניור, אכן מדובר בקו 7 של קונקס בטבריה. מי ידע באיזה מכונית מדובר? (לא, זאת לא אופל קורסה, אפילו לא קרוב. תחשבו יותר גדול)

רותם ידידי, קח כמה תיקונים

סליחה טעיתי
רותם ידידי, קח כמה תיקונים
הסקאניה שנוסתה אצל עפיפי היא ה-396 שנוסתה בדן. כבר לפני זמן מה היא הועברה לניסוי במטרודן. הסקאניה שראיתיה ממש עד לאחרונה באגד חיפה, ה-393 עובדת עכשיו בשירות קונקס בטבריה.

לגבי התמונה

52-393-50
לגבי התמונה
הסקניה שמוצגת כאן בתמונה אינה הסקניה שעבדה ב"דן" ביררתי את הנושא הסקניה שעבדה בדן כרגע נמצאת בבאר שבע אין לי מושג אצל מי ומי בדיוק מנסה אותה אבל היא עובדת בבאר שבע

ישראל ב

New member
זה לא נידרפלור

והתמונה...
זה לא נידרפלור
מה זה אני לא יודע אבל רואים לפי הגובה שלו שזה אוטובוס גבוה ולא נידרפלור. אההה...שכחתי. חזרתי לפני כמה דקות מאילת. היה כיף ובסוף לא קניתי מצלמה דיגיטלית אבל צילמתי קצת במצלמה רגילה ואחרי שזה יהיה מפותח וסרוק אני מקווה להעלות לכאן תמונות.

יונתן32

New member
מה אתם לא יודעים זה סקניה פשוט

זה לא נידרפלור
מה זה אני לא יודע אבל רואים לפי הגובה שלו שזה אוטובוס גבוה ולא נידרפלור. אההה...שכחתי. חזרתי לפני כמה דקות מאילת. היה כיף ובסוף לא קניתי מצלמה דיגיטלית אבל צילמתי קצת במצלמה רגילה ואחרי שזה יהיה מפותח וסרוק אני מקווה להעלות לכאן תמונות.
מה אתם לא יודעים זה סקניה פשוט

לאנדי

לאנדי
אנדי שלום לך היכן התמונות שצילמת במוזיאון של אגד תעלה אותם בבקשה

מצב
הנושא נעול.
למעלה