הודעה מוקדמת

מצב
הנושא נעול.

lironkb

New member
הודעה מוקדמת

הודעה מוקדמת
בוקר טוב, אני עובדת שנה וחודש עם משכורת חודשית. אני רוצה להתפטר, כמה ימי הודעה מוקדמת אני חייבת לתת למנהל שלי? יש לי ימי חופש שלא ניצלתי, האם אני יכולה לנצל אותם כחלק מימי ההודעה המוקדמת או שיכול רק לשלם אותם (מבלי שאצא לחופש בפועל) ? תודה

שיר ורד

New member
תשובות

הודעה מוקדמת
בוקר טוב, אני עובדת שנה וחודש עם משכורת חודשית. אני רוצה להתפטר, כמה ימי הודעה מוקדמת אני חייבת לתת למנהל שלי? יש לי ימי חופש שלא ניצלתי, האם אני יכולה לנצל אותם כחלק מימי ההודעה המוקדמת או שיכול רק לשלם אותם (מבלי שאצא לחופש בפועל) ? תודה
תשובות
1. הודעה מראש של 30 יום. 2. אפשר לנצל , רק בהסכמת המעסיק. לפי החוק לפחות 14 יום בתקופת ההודעה המוקדמת לא חהחן כלולים בחופשה

lironkb

New member
תודה על התשובות, שאלה נוספת

תשובות
1. הודעה מראש של 30 יום. 2. אפשר לנצל , רק בהסכמת המעסיק. לפי החוק לפחות 14 יום בתקופת ההודעה המוקדמת לא חהחן כלולים בחופשה
שכחתי לשאול, האם יש השלכה על מספר ימי ההודעה המוקדמת אם עבדתי 80% משרה ולא משרה מלאה?. והאם 30 ימים הם ימי עבודה, או ימים קלנדרים. תודה

שיר ורד

New member
אין השלכה להיקף המשרה, קלנדריים

שכחתי לשאול, האם יש השלכה על מספר ימי ההודעה המוקדמת אם עבדתי 80% משרה ולא משרה מלאה?. והאם 30 ימים הם ימי עבודה, או ימים קלנדרים. תודה
אין השלכה להיקף המשרה, קלנדריים

שאלה נוספת

הודעה מוקדמת
שאלה נוספת
אני חתום על חוזה שבו אני מחוייב להודיע חודש מראש על התפטרות. כרגע קיבלתי הצעה קונקרטית במקום אחר ואני מעוניין לעזוב לאלתר את מקום עבודתי הנוכחי. מהן ההשלכות במקרה הזה, בהנחה שהמנהל שלי לא ייתן לי ללכת בקלות ויתעקש על התראה של חודש. האם יש סיכוי לתביעה ואם כן מהם הסיכונים? תודה

pazro

New member
עזוב מה כתוב בחוזה, תן לנו עוד מידע

שאלה נוספת
אני חתום על חוזה שבו אני מחוייב להודיע חודש מראש על התפטרות. כרגע קיבלתי הצעה קונקרטית במקום אחר ואני מעוניין לעזוב לאלתר את מקום עבודתי הנוכחי. מהן ההשלכות במקרה הזה, בהנחה שהמנהל שלי לא ייתן לי ללכת בקלות ויתעקש על התראה של חודש. האם יש סיכוי לתביעה ואם כן מהם הסיכונים? תודה
לגבי העבודה שלך: סוג המשכורת (לפי שעה או גלובלי), כמה זמן אתה עובד ומה כתוב בדיוק בחוזה שלך.

Che guevera

New member
אתה או המעסיק

לגבי העבודה שלך: סוג המשכורת (לפי שעה או גלובלי), כמה זמן אתה עובד ומה כתוב בדיוק בחוזה שלך.
אתה או המעסיק
יכולים להפסיק לאלתר את ההתקשרות בינכם,הנוהג הוא 30 יום הודעה מראש ואו יום על כל חודש עבודה עד ל30 יום.אבל: במידה ואתה או המעסיק מפסיקים מיידית,במידה ואתה הוא המפסיק עליך לפצות את המעסיק ערך חודש עבודה במידה והמעסיק מפסיק לאלתר-הוא ישלם לך חודש עבודה במידה ויש הסכמה בינכם על הפסקה לאלתר,נא להביא זאת בינכם בכתובים,וכך אין בעייה.ואיש אינו מחוייב לכלום(מבחינת הודעה מראש)

אני עובד

אני עובד
לפי שעה. מועסק במשך 3-4 חודשים וכרגע מנסה להשיג עותק של החוזה. תודה על התשובות. המנהל שלי ציין בפני שהעניין יועבר כנראה לעו"ד של החברה וטרח לפרט שהגיוס, ההכשרה וכל מה שמסביב עולים כסף [רמז, רמז, רמז?...] רב. כמו כן, אני חתום בחוזה על קנס של 5000 שקלים. אין לי כעיה לשלם אם יתעקשו על כך.

מקפיץ

שאלה נוספת
מקפיץ
מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

בגין אי מתן הודעה מוקדמת כדין,

שאלה נוספת
בגין אי מתן הודעה מוקדמת כדין,
המעסיק יכול לתבוע ממך את שווי החודש הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה