תשובותהודעה מוקדמת
בוקר טוב, אני עובדת שנה וחודש עם משכורת חודשית. אני רוצה להתפטר, כמה ימי הודעה מוקדמת אני חייבת לתת למנהל שלי? יש לי ימי חופש שלא ניצלתי, האם אני יכולה לנצל אותם כחלק מימי ההודעה המוקדמת או שיכול רק לשלם אותם (מבלי שאצא לחופש בפועל) ? תודה
תודה על התשובות, שאלה נוספתתשובות
1. הודעה מראש של 30 יום. 2. אפשר לנצל , רק בהסכמת המעסיק. לפי החוק לפחות 14 יום בתקופת ההודעה המוקדמת לא חהחן כלולים בחופשה
אין השלכה להיקף המשרה, קלנדרייםתודה על התשובות, שאלה נוספת
שכחתי לשאול, האם יש השלכה על מספר ימי ההודעה המוקדמת אם עבדתי 80% משרה ולא משרה מלאה?. והאם 30 ימים הם ימי עבודה, או ימים קלנדרים. תודה
שאלה נוספתהודעה מוקדמת
בוקר טוב, אני עובדת שנה וחודש עם משכורת חודשית. אני רוצה להתפטר, כמה ימי הודעה מוקדמת אני חייבת לתת למנהל שלי? יש לי ימי חופש שלא ניצלתי, האם אני יכולה לנצל אותם כחלק מימי ההודעה המוקדמת או שיכול רק לשלם אותם (מבלי שאצא לחופש בפועל) ? תודה
עזוב מה כתוב בחוזה, תן לנו עוד מידעשאלה נוספת
אני חתום על חוזה שבו אני מחוייב להודיע חודש מראש על התפטרות. כרגע קיבלתי הצעה קונקרטית במקום אחר ואני מעוניין לעזוב לאלתר את מקום עבודתי הנוכחי. מהן ההשלכות במקרה הזה, בהנחה שהמנהל שלי לא ייתן לי ללכת בקלות ויתעקש על התראה של חודש. האם יש סיכוי לתביעה ואם כן מהם הסיכונים? תודה
אתה או המעסיקעזוב מה כתוב בחוזה, תן לנו עוד מידע
לגבי העבודה שלך: סוג המשכורת (לפי שעה או גלובלי), כמה זמן אתה עובד ומה כתוב בדיוק בחוזה שלך.
אני עובדעזוב מה כתוב בחוזה, תן לנו עוד מידע
לגבי העבודה שלך: סוג המשכורת (לפי שעה או גלובלי), כמה זמן אתה עובד ומה כתוב בדיוק בחוזה שלך.
מקפיץשאלה נוספת
אני חתום על חוזה שבו אני מחוייב להודיע חודש מראש על התפטרות. כרגע קיבלתי הצעה קונקרטית במקום אחר ואני מעוניין לעזוב לאלתר את מקום עבודתי הנוכחי. מהן ההשלכות במקרה הזה, בהנחה שהמנהל שלי לא ייתן לי ללכת בקלות ויתעקש על התראה של חודש. האם יש סיכוי לתביעה ואם כן מהם הסיכונים? תודה
בגין אי מתן הודעה מוקדמת כדין,שאלה נוספת
תודהבגין אי מתן הודעה מוקדמת כדין,
המעסיק יכול לתבוע ממך את שווי החודש הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.