הודעה לכולם.... ולמלאך....

itzik666

New member
הודעה לכולם.... ולמלאך....

לכולם אין לי מה להגיד חחחחח..... ולמלאך אם אתה חושב שאני מיטרד רקוב כמו ש "וי" אומר אז פשוט תגיד ואני יעוף מפה לבד אני מבטיח לא להשאיר פה שום הודעה יותר פשוט תגיד אם אתה חושב שאני צריך ללכת... אני מחכה לתשובה....

shirany

New member
דעתי.......

לאיציק אני חושבת שמלאך האהבה לא ירצה שתעזוב את הפורום אבל תודה שקצת הגזמת עם ההודעות שלך לתיקי... תיקי היא אחלה ואני חושבת שאם תכח יוזמה ואומץ ותעלה את כבודך ותתנצל תוכל להתערבב כאן בפורום בכייף... יש פה אחלה אנשים מנסיון שישמחו להכירך ושוחח עימך אז תתנצל בפני מי שמגיע לו ותעלה את כבודך... ושוב תערבב עצמך כאן ויקבלו אותך בחיוך .....

אני חושב

שאתה יכול להפוך לאחד מאיתנו רק רד מעניין הקללות ואל תתייחס למי שלא ניראה לך שאתה רוצה בקירבתו מעט נימוס יהיה טוב

itzik666

New member
טוב החלטתי....

סליחה לכול מי שקיבל ממני אנרגיות שליליות... תיקי.vdrums וכול מי ששכחתי... אבל החלטתי בכול זאת שאני לא חוזר לפה כנראה רציתי שתעיף אותי חחחח... טוב נו נראה מה יהיה... גם ככה אני נכנס לפורומים פעם באף פעם... מלאך באמת הפתעת אותי... איך אומרים בפורום של הכישופים וכול העניינים האלה... "אני שולח לך כדור אנרגיה של אהבה" סבבות נשמע טוב לא.... יאללה ביי (עד לפעם הבאה אם בכלל).

koby339

New member
ועל זה אמרו חכמים.......

לך תבין איך עובד ראשם של אנשים, יש דברים שנבצרים מבינתנו........... יש אנשים שהגיון, שיקול דעת והגינות רחוקים מהם...........

למעלה