הודעה לחברים היקרים

מצב
הנושא נעול.

ס מ י ש

New member
הודעה לחברים היקרים

הודעה לחברים היקרים
במוצאי שבת אני טס לחודש לארה"ב. אם תהיה אפשרות אתחבר משם. אם לא תהיה מקווה שנשתמע בקרוב. שבת שלום וסוף-שבוע נעים לכולם. להתראות !

ארזS

New member
סע לשלום וחזור לשלום ! ../images/Emo24.gif

הודעה לחברים היקרים
במוצאי שבת אני טס לחודש לארה"ב. אם תהיה אפשרות אתחבר משם. אם לא תהיה מקווה שנשתמע בקרוב. שבת שלום וסוף-שבוע נעים לכולם. להתראות !
סע לשלום וחזור לשלום !

ארזS

New member
לא טעיתי ! קרא נא את ההסבר בפנים.

התכוונת חזור בשלום! לבטח כשיחזור
שלום עוד לא ישכון כאן.....
בעברית נכונה אומרים : "סע לשלום וחזור לשלום" ולא "חזור בשלום". תשאל אפילו באקדמיה ללשון עברית. המושג "חזור בשלום" הוא שלא נדע כמו שאומרים על איזה ז"ל "שינוח בשלום". אז סמי ! סע לשלום וחזור לשלום !

ארזS

New member
אני מקווה שההסבר מובן.

בעברית נכונה אומרים : "סע לשלום וחזור לשלום" ולא "חזור בשלום". תשאל אפילו באקדמיה ללשון עברית. המושג "חזור בשלום" הוא שלא נדע כמו שאומרים על איזה ז"ל "שינוח בשלום". אז סמי ! סע לשלום וחזור לשלום !
אני מקווה שההסבר מובן.
אמנם הנושא שייך לפורום "עברית" ולא שייך לפורום הזה, אבל מידע כללי לא מזיק אף פעם...

צחקן2

New member
שבשולהתראות,.

הודעה לחברים היקרים
שבשולהתראות,.
ב"ה מה נעשה בלעדיך...

suprman1

New member
טיסה נעימה

הודעה לחברים היקרים
טיסה נעימה
ואל תשכח לצלם מטוסים ורכבות

ס מ י ש

New member
תודה למברכים.

הודעה לחברים היקרים
תודה למברכים.
ארז צודק בנוגע לעברית. אני מקווה לחזור לשלום ולא בשלום
מצלמה דיגיטלית אין ברשותי. רק מצלמת פילם מצ'וקמקת וישנה. אשתדל לצלם עם מה שיש. כל טוב לכולם.

ה דרומי

New member
../images/Emo57.gif סע לשלום וחזור בשלום ../images/Emo39.gif

הודעה לחברים היקרים
סע לשלום וחזור בשלום

oren*

New member
טיסה מהנה ושמור על עצמך ../images/Emo57.gif

הודעה לחברים היקרים
טיסה מהנה ושמור על עצמך

מצב
הנושא נעול.
למעלה