הודעה לא קריאה-עזרה דחופה

אילת40

New member
הודעה לא קריאה-עזרה דחופה

ערב טוב , אבקש עזרה דחופה להאוטלוק אקספרס 6 . מזה 3 ימים מגיעות הודעות מלל לא קריאות . ההודעה מגיעה עם אותיות וספרות . לא נראה לי שמדובר בוירוס. אולם כאשר מגיעות הודעות מוואלה או הוט מייל , ניתן לקרוא את המלל הנשלח בעברית . הדבר החל לפני שלושה ימים בשני מחשבים . מצרפת קובץ לבדיקתכם . אודה על פתרון מהיר לבעיה זו . תודה רבה מראש , אאא

קיבלת הודעה כקוד מקור של קובץ HTML

- כלומר כדף אינטרנט. לא הבאת את כולו - חסר קטע למעלה. היית מעתיק את כולו ושומר במחשב יכולת לפתוח דרך האקספלורר ולקרוא הכל.

אילת40

New member
עדי-הסבירי שוב,לא מובן

עדי שלום , לא הבנתי תשובתך . אצלי בהאוט לוק הפורמט כקובץ עשיר ולא רגיל . כיצד קרה לפתע ? , אם אשמור במחשב את המייל המשובש , כיצד ניתן לפתחו דרך האקספלורר ???. אשמח לתשובה על הבעיה . תודה מראש ,,, אאאא

חשוב לדעת מאיזה אימייל קיבלת

נראה לי שהתוכנות שמשתפרות כל הזמן באתרי האימייל ובמיקרוסופט מאבדות יכולת התאמה לעברית. אז נכון שוואלה והוטמייל עדיין נראים טוב מבחינת עברית. ממש אתמול שלחתי מיהו אימיילים לחברה לאימייל הפנימי שלי pop3 והיא החזירה לי תגובה (ליהו) שהאימייל שלי מופיע כג´יבריש. אז זה שווה בדיקה. דהיינו, לא בהכרח הבעיה אצלך אלא בשדרוגים המשונים של מיקרוסופט VS אתרי האימייל השונים.

אילת40

New member
היכן הפתרון?

עמית שלום , יתכן והשדרוגים גורמים לקבלת מייל שכזה, אולם היכן הפתרון? , מה עלי לעשות לקבלת מייל ניתן לקריאה בעברית.? אותם שולחים משתמשים בתוכנת ההאוט לוק , ומיילים שלהם אינם ניתנים לקריאה. האם יש פתרון לבעיה ? כיצד יתכן מהאוט לוק להאוט לוק המייל מגיע לא קריא????. תודה מראש ,, אאאא

לא התכוונתי לזה

מאאוטלוק זה אמור להגיע תקין. אלא אם זה מגיע מאאוטלוק שאין לו גופנים עבריים ממערכת הפעלה שאין בה עברית. בכל אופן ברור שבאחת ממערכות ההפעלה (המקבלת או השולחת) יש בעיה.

אילת40

New member
מובן

ערב טוב עמית, כעת הנושא מובן , השאלה הגדולה : אותם שולחים המיילים התקבלו אצלי בעברית וניתן היה לקראם. איזה שיבוש חל אצלם בפונטים ? הרי עד לפני מספר ימים היו קריאים . היכן עלי לבקשם לבדוק נושא זה . איני יודעת אם שולחים מאאוטלוק אקספרס או 2000 האם יש שוני ? תודה מראש,,, אאא

השולח יכול לבחור באיזה פורמט לשלוח

תסבירי לשולחים אליך דואר, לשלוח או בפורמט RTF ( שזה Rich Text Format ) או ב PTF ( שזה Plain Text Format ) ולא בפורמט HTML כי אז הוא מגיע בלתי קריא ולא ניתן לפתיחה ללא העתקה אל WORD, שמירתו כק´ובץ נפרד ואז לפתוח באקספלורר ( פרוצדרורה מאוד ארוכה ולא כדאית ועלולה לגרום לאיבוד המידע, אם הקובץ לא נשמר במלואו ממש מהראש עד הזנב. ב-Microsoft Outlook ניתן להגדיר 3 סוגי כתיב, ב-Outlook Express - רק 2. בעיקרון - לא לבחור ב-HTML !

אילת40

New member
השולח לא שינה דבר,,

ערב טוב עדי,,, תודה רבה,,,, כאשר בררתי עם חלק מהשולחים,,אמרו לי שלא שינו אצלם את הפורמט,, אני למשל שולחת כמעט תמיד כעשיר ומגיע בסדר,,, אולם כאשר עלי לשלוח להוט מייל עלי להעביר לפורמט רגיל אצלי באאוט לוק אקספרס נמצא תמיד על פורמט עשיר,,, יתכן ועלי לבקש מהם לבדוק ולשנות בהתאם,,, ??????????????????? מה עדיף?????,,אאוט לוק 97 או אאוט לוק אקספרס????. כיצד משתמשים ב: 97 ניסיתי לשלוח הודעה ב:97 ההודעה לא עברה,,, תודה,,, אאא

אני לא ממליץ על OE או על MO בכלל

אבל מבין השתיים תמיד ממליץ על OE. היא מתעדכנת הרבה יותר מהר עם האקספלורר. ולדעתי חלק מהבעיה היא עצם זה שמיקרוסופט אאוטלוק אצלך פעילה יכול להיות שהיא השתלטה והיא ישנה מאד.

אילת40

New member
עובדת עם האקספרס 6

שבת שלום עמית עובדת עם אאוטלוק אקספרס 6 , זו המהדורה האחרונה , לכן לפי דברייך כיצד יתכן והגרסה הישנה השתלטה ?????. תודה , אאא

אז לפי מיטב ידיעתי (ממזמן מזמן)

האאוטלוק של אופיס כמה שהוא ישן ככה הוא טיפש ורוצה להשתלט. בין היתר הוא היה משתלט על תוכנת הפקס EXCHANGE שהייתה עוד ב- 95 וגורם צרות צרורות. זה או הכל או לא כלום. כשמתקינים אופיס 97 (ולדעתי כל אופיס אבל לפחות 97 ומטה) אז צריך לשים לב לא להתקין את האאוטלוק שלו. זה הכל. ואם התקנת - אז בזהירות בזהירות תסירי אותה (אחרי שגיבית את האימיילים שלך ליתר ביטחון). אז שוב, זה רק לעניות דעתי. אני בטוח שיש אנשים שעובדים בשלום ובשלווה עם שני האאוטלוקים בעת ובעונה אחת. אני לא.

אילת40

New member
האם ניתן להתקין אופיס 2000 ??

שלום עמית , יש לי מחשב עם מעבד 600 , זכרון 128 , אצלי אופיס 97 האם כדאי להתקין אופיס 2000 ????.. או המחשב זקן עבור אופיס 2000 ??????? תודה,,,,,, אאא

אופיס 2000 ידוע כזולל זכרון ועלול

לתקוע מחשב שבה ה-RAM לא מספיק גדול או הזכרון הוירטואלי לא מוגדר טוב. לדעתי כל הבעיה ניתן לסדר ללא צורך בהסרת ה-MO ( הOutlook 97 ) אלא די להגדיר מי משתיהן היא ברירת המחדל. אני משתמש בשתי תוכנות הדואר הנ"ל ( אומנם גירסת ה-MO היא 2000 ), כי לא רציתי להתעסק עם הסרת חלקי חבילה המותקנת בשלמותה. אלא ה-OE מוגדר כברירת מחדל ( גם לא כל כך משנה, כי ממילא אני מפעיל כל אחת מהם לפי רצוני ) והוא זה המופעל במקרה של בקשה אוטומטית למשלוח דואר.

אילת40

New member
כיצד מגדירים???..

ערב טוב,,,,,,, כיצד מגדירים שהאאוט לוק אקספרס יהיה ברירת המחדל ?????? אצלי כל המייל מגיע לאקספרס....... וגם הכתובת שלי רשומה באקספרס,,, האם זו ברירת המחדל????? תודה מראש,,,,,, אאא

kitt

New member
ברירת המחדל מוגדרת באקספלורר תחת

tools->internet options->programs->e-mail.

אני עובד עם וורד 200 בלי בעיות

לא בדקתי לגבי שאר חלקי האופיס. המחשב הכי חזק אצלי הוא סלרון 500 עם 256 מגה זיכרון עובד נפלא עם וורד 2000. הכל יחסי כמובן. כמובן שהייתי שמח לAMD במהירות 1800 או משהו כזה.

אילת40

New member
תודה

עמית ערב טוב תודה רבה על כל העצות מקווה להשיג את כל הפתרונות

למעלה