הודעה לאנדי ולעוד חברים:

מצב
הנושא נעול.
הודעה לאנדי ולעוד חברים:

הודעה לאנדי ולעוד חברים:
בעקבות רושם מוטעה לחלוטין שאולי נוצר פה, אין ולא היה ולא יהיה ביני לבין אנדי שום כעס ושום בעיה אישית. אנחנו חברים טובים מדי בשביל לריב ! יש בינינו יריבות: אגד - דן, מרצדס - מאן וזהו ! יש לנו שותפות גורל מדהימה והגורל מחבר אותנו לטוב ולרע ! גם בין שני אחים אין לעיתים קשר מסוג כזה ולכן כל מי שמנסה לסכסך ביני לבין אנדי (מסוף-כרמלית) מתבקש לרדת לי מקו העיניים כי הוא תורם את זמנו לקרן הצבי ! ואני מודיע לכם באופן חד-משמעי: אנדי הוא בחור זהב והוא נכס ענק לכל מי שחבר שלו ! יש פה כמה אנשים שלא מכירים מספיק לעומק את הווי הפורום אז הם מתבקשים לעבור ללימודי צוות הווי בארכיון הפורום.
ובינתיים להת' ! אנדי: נדבר מחר כהרגלנו בטלפון. לילה טוב !

ולקראת האיחוד: מתנה מהדרומי:

הודעה לאנדי ולעוד חברים:
בעקבות רושם מוטעה לחלוטין שאולי נוצר פה, אין ולא היה ולא יהיה ביני לבין אנדי שום כעס ושום בעיה אישית. אנחנו חברים טובים מדי בשביל לריב ! יש בינינו יריבות: אגד - דן, מרצדס - מאן וזהו ! יש לנו שותפות גורל מדהימה והגורל מחבר אותנו לטוב ולרע ! גם בין שני אחים אין לעיתים קשר מסוג כזה ולכן כל מי שמנסה לסכסך ביני לבין אנדי (מסוף-כרמלית) מתבקש לרדת לי מקו העיניים כי הוא תורם את זמנו לקרן הצבי ! ואני מודיע לכם באופן חד-משמעי: אנדי הוא בחור זהב והוא נכס ענק לכל מי שחבר שלו ! יש פה כמה אנשים שלא מכירים מספיק לעומק את הווי הפורום אז הם מתבקשים לעבור ללימודי צוות הווי בארכיון הפורום.
ולקראת האיחוד: מתנה מהדרומי:
מארכיב הפורום.

fireman

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

הודעה לאנדי ולעוד חברים:
כל הכבוד

יש פה לפעמים המון אווירה של מתח בין החברים..... וחבל מאוד...אתם צריכים לדעת לפעמים שבהודעות משתרבב לעיתים קמצוץ של ציניות, קצת הומור שחור ואולי קצת תחרותיות, דאגו לשמור על כל אלו שיהיו בטוב טעם, בגבול מסויים ואל תחפשו איזה "יציאה" של חבר פורום כזה או אחר בשביל לירות בחזרה.... באחת ההודעות כאן בפורום כתב מישהו "כמו שהחבר ההוא כתב" והוא לקח את זה קשה....על מה ולמה? לכולנו קורה שבמהלך כתיבת ההודעה שוכח מי היה המגיב להודעה בהקשר מסויים....וזה קורה בעיקר כשמדובר בשרשור גדול עם הרבה כותבים ונהוג להשתמש במינוח כמו "אחד מחברי הפורום האחרים" לא מדובר בזלזול חלילה וחס ואף אחד לא צריך לראות בזה זלזול.... אני מבקש מכולם, לפרוק את הנשקים לנצור ולהניח בצד, לא באנו למלחמה. גלישה מהנה לכולם!

alantan

New member
../images/Emo140.gifכולנו ח ב ר י ם בפורום

כל הכבוד

יש פה לפעמים המון אווירה של מתח בין החברים..... וחבל מאוד...אתם צריכים לדעת לפעמים שבהודעות משתרבב לעיתים קמצוץ של ציניות, קצת הומור שחור ואולי קצת תחרותיות, דאגו לשמור על כל אלו שיהיו בטוב טעם, בגבול מסויים ואל תחפשו איזה "יציאה" של חבר פורום כזה או אחר בשביל לירות בחזרה.... באחת ההודעות כאן בפורום כתב מישהו "כמו שהחבר ההוא כתב" והוא לקח את זה קשה....על מה ולמה? לכולנו קורה שבמהלך כתיבת ההודעה שוכח מי היה המגיב להודעה בהקשר מסויים....וזה קורה בעיקר כשמדובר בשרשור גדול עם הרבה כותבים ונהוג להשתמש במינוח כמו "אחד מחברי הפורום האחרים" לא מדובר בזלזול חלילה וחס ואף אחד לא צריך לראות בזה זלזול.... אני מבקש מכולם, לפרוק את הנשקים לנצור ולהניח בצד, לא באנו למלחמה. גלישה מהנה לכולם!
כולנו ח ב ר י ם בפורום

4 גורמים: יום הולדת אחד !!!!!!!!!!!

הודעה לאנדי ולעוד חברים:
4 גורמים: יום הולדת אחד !!!!!!!!!!!
אגד: 21.03.1933 דן: 21.03.1945 אביתר: 21.03.1963 אנדי: 21.03.1985 ותעיזו להגיד לי שזה רק יד המקרה !!!!!!!

טוב אולי טעיתי בשנה ! אך ראה את

איך אנדי 85?
אני יליד 82 וממה שאני זוכר הוא יותר גדול ממני
טוב אולי טעיתי בשנה ! אך ראה את
היום והחודש: עשרים ואחד למרץ ! זה היום בו מתחיל האביב. אצלי, תכפיל את היום בחודש ותקבל את השנה !!!

טוארג

New member
קוריוז משעשע...

חשבתי שהוא יותר גדול ממני
כנראה טעיתי
קוריוז משעשע...
יובל - 21.10.1984 נינט טייב - 21.10.1983 מיקי מאוס - 21.10.1917 מזכרת בתיה - 21.10.1883 ביבי נתניהו - 21.10.1953 (נדמה לי שזה 53') דנה דבורין - 21.10.1977 מה זה אומר? שאני אהיה זמר ומפיק סרטים, או אולי אני אהיה חלוץ בכלל? אולי אני אהיה פוליטיקאי בערוץ הילדים?

omersi

New member
גם אני באותו היום

קוריוז משעשע...
יובל - 21.10.1984 נינט טייב - 21.10.1983 מיקי מאוס - 21.10.1917 מזכרת בתיה - 21.10.1883 ביבי נתניהו - 21.10.1953 (נדמה לי שזה 53') דנה דבורין - 21.10.1977 מה זה אומר? שאני אהיה זמר ומפיק סרטים, או אולי אני אהיה חלוץ בכלל? אולי אני אהיה פוליטיקאי בערוץ הילדים?
גם אני באותו היום
21.10.1976 כמה מאיתנו שמאליים? ביבי, דנה דבורין, אני

טוארג

New member
אולי גם מיקי מאוס? סתם...

גם אני באותו היום
21.10.1976 כמה מאיתנו שמאליים? ביבי, דנה דבורין, אני
אולי גם מיקי מאוס? סתם...
אתה יודע במקרה אם עוד סלבס נולדו ביום הזה? דרך אגב, האחיין שלי נולד ב-20/10.

ביבי נולד ב-1949 ולא ב-1953 ../images/Emo13.gif

קוריוז משעשע...
ביבי נולד ב-1949 ולא ב-1953

ומה זה אומר הצרוף הנחמד הזה
אולי שתהיה שר התחבורה
מה דעתך

טוארג

New member
אני אגור על הירח לפני שאני אכנס

ביבי נולד ב-1949 ולא ב-1953

ומה זה אומר הצרוף הנחמד הזה
אולי שתהיה שר התחבורה
מה דעתך
לכנסת... אני ממש לא מתאים לשם, שונא את ההתעסקות בקקה (סליחה על הביטוי). החיים האמיתיים מספקים אותי גם ככה, אני אוהב את מה שאני עושה. אני מקסימום אגור במזכרת בתיה (וגם זה לא יקרה כ"כ מהר)

צחקן

New member
אותי פעם שאלו למה אני לא...

לכנסת... אני ממש לא מתאים לשם, שונא את ההתעסקות בקקה (סליחה על הביטוי). החיים האמיתיים מספקים אותי גם ככה, אני אוהב את מה שאני עושה. אני מקסימום אגור במזכרת בתיה (וגם זה לא יקרה כ"כ מהר)
אותי פעם שאלו למה אני לא...
ב"ה רוצה להיות ראש ממשלה . עניתי, שאני לא רוצה להיות חבר של המשוחטים האלה... . זהוא!. אין מה להגיד. פעם המנהל באחד בתי ספר אמר " ילדים, היום אתם יוצאים לסיור בקרקס". לאחר שעה ניעה הילדים רואים שלט " ירושלים" לאחר כמה דקות "הכנסת" לאחר עוד כמה דקות בנין. המנהל אומר " הגענו לקרקס" ... . ולא, לא אגיד שאין חברי- כנסת טובים. אבל יש חלק (דיח גדול לצערי) מושחטים. כשאני אהיהי בן 18 אני לא חושב שאצביעבמידה והמצב ישאר כמו היום. באו נעזוב. פוליטקה ונסגור נושא? בסדר? .

../images/Emo6.gifטוארג אתה ממש צודק

טוארג אתה ממש צודק
גם אני לא הייתי רוצה להתעסק בכל ה-
הזה בכנסת

ארזS

New member
דבר ראשון זה שבאמת כולנו חברים

איך אנדי 85?
אני יליד 82 וממה שאני זוכר הוא יותר גדול ממני
דבר ראשון זה שבאמת כולנו חברים
גם אם לא כולם מכירים באופן אישי האחד/ת את השני/ה. ודבר שני ערן, אתה סיימת שרות חובה בצבא. אנדי "רק" לומד עכשיו במסגרת העתודה. אז איך הוא יותר "קשיש" ממך ?

איזה "דוד" קול אתה רק בשביל זה קבל

הודעה לאנדי ולעוד חברים:
איזה "דוד" קול אתה רק בשביל זה קבל
תראה כבר יש לי ארבע שיניים ואני כולה בן 9 חודשים כבר אמתי שאני "חולה" על רכבות ואוטובוס והכי חשוב "מת" על
יות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה