הודעה חשובה:

מצב
הנושא נעול.
הודעה חשובה:

הודעה חשובה:
פריקת הקרונות הדו-קומתיים הבאה: צפי: 17.02.2004. פריקת הקטרים הבאה: צפי: 29.03.2004. לא סופי כמובן ! אני מרגיש כמו הכרוז והלוח האלקטרוני בשדה התעופה "עטרות" !!!
בגלל ה-"לא-סופי" הזה !!! ליל מנוחה לכולם ! "הדוד" !

fireman

New member
אתה עדיין חייב לנו תמונות

הודעה חשובה:
פריקת הקרונות הדו-קומתיים הבאה: צפי: 17.02.2004. פריקת הקטרים הבאה: צפי: 29.03.2004. לא סופי כמובן ! אני מרגיש כמו הכרוז והלוח האלקטרוני בשדה התעופה "עטרות" !!!
מהפריקה האחרונה של הדאבלים

אני אשלח לך את הדיסק עם כל

מהפריקה האחרונה של הדאבלים
התמונות, אתה תקטין אותן ואתה תעלה לפורום את התמונות שנראות לך הכי יפות !!! הנה יש לך משימה !!! אבל אתה קצת תשתגע כי יש כמעט 80 תמונות !!! שלח לי ישירות לאי.מייל האישי שלי את הכתובת שלך כדי שאוכל לשלוח לך ת'דיסק !!! איך היה היום בצבא איש-אש ???

fireman

New member
להקטין 80 תמונות ייקח בדיוק

התמונות, אתה תקטין אותן ואתה תעלה לפורום את התמונות שנראות לך הכי יפות !!! הנה יש לך משימה !!! אבל אתה קצת תשתגע כי יש כמעט 80 תמונות !!! שלח לי ישירות לאי.מייל האישי שלי את הכתובת שלך כדי שאוכל לשלוח לך ת'דיסק !!! איך היה היום בצבא איש-אש ???
להקטין 80 תמונות ייקח בדיוק
8 דקות
בונים action בפוטושופ....קובעים מקש קיצור וכל מה שצריך בשביל להקטין את התמונה הוא לחיצת כפתור אחת. הפרטים בדרך אלייך.

בסדר גמור !!! ממש תודה !!!

אם יש לך פוטושופ בהזדמנות
אני אשמח להדריך אותך איך לעשות את זה....
בסדר גמור !!! ממש תודה !!!
הדיסק שלך כבר נצרב לפני דקה ומחר הוא בדרך אליך ! בסה"כ יש בו 110 תמונות בדיוק מהפריקה, מתחנת מלחה, ו-2 קטרים תעשייתים בנמל אשדוד ! תהנה ותפרסם את אלה שאתה אוהב ! אני סומך עליך בעיניים עצומות ידידי היקר ! אביה.

A-T

New member
סופי מאוד!

הודעה חשובה:
סופי מאוד!
אני חושב שאם יש היום כרוז בעטרות, אלה המילים היחידות שהוא אומר: "חיילים, הקפצה"

מצב
הנושא נעול.
למעלה