הודעה חשובה

הודעה חשובה

ילדה 15 בואי אני אומר לך ככה עם כל הדברים שעוללת עד עכשיו... אני סלחתי... והעברתי כלא קרה היום, עכשיו, ברגע זה את ממש עברת את הגבול אני רצינית איתך ! אין לך מה לדבר איתי יותר את הגעלת אותי סופית עד עכשיו הכל היה סבבה בניינו אבל דיי ! אני מקווה שמה שכן את יודעת וכל מה שהיה בעבר... ישכח ואל תנסי אפילו לדבר איתי על זה נמחקת ממני סופית !

קטנה15

New member
ללא נושא

אני ממש לא מבינה אותך!! ניסיתי לצחוק איתך קצת!!! זה לא שאמרת לי דברים שלא ידעתי!!!!או שניסיתי לסחוט ממך מידע!!!!! הייתה לי הרגשה מוזרה שזה לא יגמר טוב... כנראה אני צריכה להקשיב לרגשות שלי יותר <מה שלא עזר לי בזמן האחרון אם את יודעת למה אני מתכוונת> תעשי מה שבא לך לפי דעתי זה סתם חבל להרסו את זה בגלל דבר שטותי שאני לא מבינה ממה את כועסת בכלל ממה נפגעת....

קטנה15

New member
למשוגעת מחוסר ירחחח

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נמאס לי ממך!!!אבל באמת נמאס!!!! מהרגע שהכרתי אותך כול דבר שעשיתי בשבילך לא היה מספיק טוב!!!!!!!!! תמיד צית יותר תמיד היו לך תלונות ואני-אני תמיד סיפקתי. למה?...לא כי אני סנג´רית לא כי אין לי מה לעשות בחיים-אלא מאהבה(לא האהבה הזו..אהבה אמיתית בין חברות)רציתי שתהיי מאושרת שלא תתעצבני עלי יום אחד-ותלכי. היום-סתם רציתי להצחיק אותך באמת לא רציתי לעשות לך משו רע אבל את-ישר לקחת את זה בעצבים-למה?-זה עוד לא הבנתי. לא מסרת לי איזשהוא מידע שלא ידעתי ולא ניסיתי לסחוט ממך מידע שרציתי לדעת! את יודעת שאם יש משהו שאני רוצה לדעת עליך אני באה ושואלת אותך ואם את לא מוכנה לומר לי אני עוזבת את זה!!!! כול שני וחמישי את זורקת את החברות הטובה שלנו לזבל.... לא נמאס לך???כול פעם כזו את מעצבנת מדברים כאלה שטותיים ובמשך איזה שלושה חודשים אנחנו לא מדברות!בגלל שטות!!!!!!!!!! זה מציק לי זה מפריע לי וזה נמאס עלי!!! אם כול שניה את זורקת את הכול לפח סימן שמהתחלה היחסים האלה לא אמרו בשבילך כלום ושאת סתם ניצלת אותי לגחמות האישיות שלך!!! אני כול כך לא מאמינה שאני אומרת לך את זה וזו גם פעם ראשונה שאני אומרת לך דברים כאלה אבל זה פשוט היה חייב לצאת החוצה!! מאוד מאוד חבל לי שככה את זורקת הכול אבל זה כנראה יהיה יותר טוב גם בשבילי. רק דבר אחד יש לי לבקש ממך-שזה לא ישפיע על הסביבה שלנו ועל המסגרת(את יודעת איזו)שבה אנו נמצאות יחד. <כבר לא יודעת מה מרגישה כלפייך> דנה

CRAZYIT

New member
את מוכנה

לשרשר את ההודעות שלך? ולא לפתוח כל פעם הודעה חדשה כשיש כבר יש הודעה שקשורה בנושא?!?!... ואם אפשר.. את הריבים האישים תעשו במסרים האישיים!!! קרייZית

קרייזע חחחחחחחחחחחחחח

אחותי למה בעצבים אעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אם הסכיןן לא אם האלה

CRAZYIT

New member
שוטר?

מה קרה?! מה עובר עלייך? איך הגעת לעצבים?... ועזוב יש לי רק סכינים מפלסטיק!!! קרייZית

אחותי זה רמת החירפון שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משלאחר שדיברנו בפון נהייתי ממש אם מצב רוח טוף בחיי

בונ´ה,נדפקה לכן הקופסית לגמרי

תגידו,אין לכן משו יותר טוב לעשות חוץ מלהתנהג כמו ילדות בנות 12 מתלהבות על גבי הפורום? לא רוצות להיות חברות אל תהיו,רק אל תזבלו לנו בשכל על זה... בשם צוות ועד העובדים-

למעלה