הודעה חשובה!

אמבר 13

New member
הודעה חשובה!

כול מי שמשתתף בסרט: שישלך אליי את המשפטים שהוא צריך להגיד לגבי פרק מספר1 ! עד סוף השבוע! מי שלא שולח זאת אומרת שמשפטיו יעוצבו על ידי!כמו כן יש לשלוח את המשפטים לאנג´ל וומן! ושנינו נעבוד עליהם!!!!!!! זכרו עד סוף השבוע הבא! (נא לשלוח במסרים)

א י ג ל

New member
יש לי שאלה !!!

אני יכולה להישתתף בסרט שלך ושל שיר ??? פליז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממני : איגל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו !!!

פית אש

New member
אמבר 13 אני ואחותי כבר שלחנו ../images/Emo29.gif

לך את המשפטים אלה עם כאן אבדת אותם ואת רוצה שנשלח אותפם שלך לילך

אמבר 13

New member
תגובה לשלושתכם

1) בהחלט אפשר עדיין להשתתף בסרט!!!!!!!!!!!!!!! יש דמות אחת ללא שחקן :ג´יימס כמו כן בקרוב יהיו עוד חדשים, וכמו כן יש כאלו שלקחו על עצמם 4 דמויות ואני בטוחה שהם יסכימו לחלוק אתכם!!! רק תבחרו דמות!!!! 2) כן יש לי את המשפטים שלך ושל אחותך

מיוני

New member
ממש מצלמים סט או שסתם עושים הדמיה?

כלומר ממש נצטרך להיפגש?

lighter

New member
../images/Emo4.gif אני מודיעה בצער רב שממש

אין לי זמן וכו´, אז לא נראה לי שאני אוכל לשחק את אבוני
... זה ממש חבל והכל, אבל אני פורשת...סליחה... גם לא ממש יצא לי לכתוב כאן בזמן האחרון, אבל חפיף...

א י ג ל

New member
אני ....

אז אני רוצה להחליף ולהיות אבוני !!!!!
פליז
... תשלחו לי מה שאני צריכה ללמוד בעל-פה ...
פליז
... שירי יודעת את האי מייל שלי !!!!! אז כן או לא ??? ממני : איגל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו !!!

אמבר 13

New member
אז ככה!

אני לא יודעת אם את יכולה להיות פטסי או קלואי כי אני לא יודעת מי משחק מה!!!!!!!!!!! אז פשוט תבברי אצל אנג´ל וומן היא יודעת אני חושבת. לגבי אבוני, איגל את יכולה לשחק אותה!!!!!! את רוצה לשרום את המשפטים או שאני ארשום?!

א י ג ל

New member
את המישפטים שאני צריכה ללמוד בעל פה

מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו !!!

אמבר 13

New member
חחחחחחחחחחחח......

למה אנחנו נפגשים? את לא צריכה ללמוד בעל פה! וחוץ מזה אני אעבוד על המשפטים בימי שישי ושבת אז לא כרגע

למעלה