הודעה חשובה!!!

kjkj9

New member
הודעה חשובה!!!../images/Emo124.gif

בYNET עלתה הודעה שמעכשיו כל הסצנות של ליאור ורועי יעבור ל23 בלילה קודם כל זאת חוצפה מה זה אומר שצריכים לראות את הפרקים פעמיים? בואו נארגן עצומה ונשלח ליס מה אתם אומרים?

1sharon1

New member
גם אני בעדדדדד

כי נאי רואה בשעה 8 ולא יוצא לי לראות גם ב11..אוףף איתםםםםם

cosmos girl

New member
מה הקטע של זה?!

רוצים שנמות בבוקר? (לפחות אני - מעוייפת) חייבים לעשות משהו!

zxxc11

New member
../images/Emo93.gifאל תשאלו מה קרה!!!

קראתי באחד מהאתרים ממש עכשיו שיובל אברמוביץ התפטר מהסדרה בגלל שצינזרו אותו תגידו לי שזה לא נכון גרוססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס הלפפפפפפפפפפ

פחחחחחחחחחח נראה לך!? איזה

שטויות. קודם כל יש לו חוזה ואפשר לתבוע אותו אם הוא מפר שנית כל זה בכלל לא הגיוני. הוא שחקן והוא לא קשור לכל קטע הצינזור וזה.

ממש לא. איזה פיגור.

זה לא שהוא על דעת עצמו הכניס סצינת נשיקה. אם כבר יפטרו מישהו מההפקה שאחראי על איזה קטעים נכנסים לסדרה.

חחחחחחחחח טוב מאוד שזה בשעה

הזאתי... תבינו אתם לא רואים את הסידרה לבד יש ילדים בני 10 או 11 רואים תסידרה הזאתי ותסיכימו איתי שהם לא צריכים ליראות את זה..... אז לא תיראו בשעה 8 תנשיקה שלהם .."ביגדיל" תתחשבו לא רק בכם.. אולי אתם מסוגלים ומורשים ליראות אבל ילדים בני 10 לא....

zxxc11

New member
איזה שטות

נראה לכם שאם ילד בן שבע יראה נשיקה בין גברים הוא ירצה להיות הומו? זה לא ככה...

RachelMN

New member
../images/Emo45.gif

או שנולדים ככה או שלא. הורים חושבים שאם הגוזלים שלהם יראו נשיקה כזו, הם פתאום ירצו להיות כאלה? איזה בולשיט.

לפי דעתי

זה כן יכול להשפיע. לא על כולם אבל יש ילדים מבולבלים שכשהם יגדלו וישאלו את עצמם בקשר לנטייה המינית שלהם הם יכולים להזכר במקרים כאלה ולהיות מושפעים מזה. כמובן יש את אלה שלא מושפעים מזה...

אבל תחשבו על זה ככה-../images/Emo163.gif

נשיקה בין זוהר לנינט צנזרו? נשיקה בין נועה לזוהר צינזרו? מה כן צינזרו? בין רועי לליאור. כאילו בגלל שהם הומואים אסור שתיהיה נשיקה. לדעתי זה סתם שטויות.. אני אישית לא ראיתי את הנשיקה, אבל אם היא נשיקה בוטה גם אם היא הייתה מבוצעת ע"י בן ובת, אז זה כבר סיפור אחר. אבל לוידעת.. רק בגלל שזה בן ובן..? הממ.. יכול להיות שיש הורים שלא רוצים לחשוף את הילדים שלהם לנטיות מיניות אחרות, אז במקרה הזה באמת הצנזור הוא נכון. אבל חבל שזה ככה..

למעלה