הודעה חשובה מאוד לכל החברים שלי !!

הודעה חשובה מאוד לכל החברים שלי !!

נכנסתי היום לצ`אט וא/נשים לא התייחסו אליי בגלל שחשבו שאני קצת מסטול. אמרו לי ``לך לישון``,אני אומר להם שאין אני מסטול אלא שתוי קצת אך מודע לכל מעשיי,הנה אני משאיר לכם כאן הוכחה לכך שאני מודע למעשיי. לכשאתעורר,אבוא לחזק הודעה זו,על מנת שתבינו שאני רציני !!!! לאחר שחשבתי הרבה !!! החלטתי שאני עוזב את הצ`אט והפורום ! אני מנתק את כל קשריי איתכם. אין לי כל רצון להיות בחברת מי שלא סובל את חברתי. תודה רבה על ידידותכם הקצרה והנעימה כל כך,לאחר תקופה שהייתה קצת קשה עבורי. אהבתי להיות בחברתכם. אבל כנראה שאתם לא אהבתם להיות בחברתי !!!! אז שיהיו לכם המשך חיים יפים ונעימים ואבקש מכולם למחוק את מספר הפלא שלי מזכרונכם ואת כתובת הדואר האלקטרוני שלי ! תודה רבה על ``אהבתכם``.... בארי הברבארי ברגע של עצב ובאסה. זה היה היום הולדת הכי מבאס שהיה לי אי פעם !!! חשבתי עוד א/נשים ישמחו בשבילי ! מסתבר שלא !

הילוש

New member
בארי

טוב אז ככה דבר ראשון אני אישית שונאת להיתכתב לדבר ולהיות בחברת מסטולים מה קרה נעלבת מזה שאמרתי לך לך לישון אתה מסטול????. מה מעליב בזה?. לא אמרתי לך שאני יתקשר מחר וידבר איתך????? אתה יודע שאני חולה עליך ואל תתחיל לדבר כאן שטויות טוב בארי אני מבקשת ממך. בארי תבין תדבר אחד טוב טוב אני פשוט שונאת להיות בחברת אנשים שיכורים או מסטולים לא אוהבת ובגלל זה אמרתי לך לך לישון נדבר מחר. זה לא שאמרתי לך אני שונאת אותך מה אתה מטומטם ממש לאאא אז אם אתה לא יודע שאני חולה עליך ומתה עליך למה אני בכלל מדברת איתך אתה רוצה שאני ימחק את הפלא שלך מהזיכרון שלי אין בעיה הרי זה מה שאתה ביקשת אז אם אתה מחליט לנתק את הקשר על זה שאתה מסתמך בזה שאמרתי לך לך לישון אתה מסטול אז אני ממש לא מבינה אותך שיהיו לך חיים נפלאים ורק טובים ועדיים חולה עליך הילה

מורני !

New member
בארי..

אוףףףף. היום נכנס אחד בשם בארי לצאט... חשבתי שזה אתה... אחרי כמה זמן הסתבר לי שלא... עכשיו שבאתי.. חשבתי שזה אותו אחד. אני יודעת שזה נשמע כמו תרוץ... אבל אני באמת מתנצלת. אני מקווה שתהייה לך שנת יום הולדת טובה...

1 באפריל

נראה לכם שאני מסוגל להתנתק מכם !!!! אין סיכוי שתיפטרו ממני במהירות כזו !!!! בוקר טוב ושבוע טוב שיהיה לכם !!!!

tiger rrr.

New member
יו אני בשווווק

איזה מנייאק...!!! וואי וואי בארי.. חכה חכה שנפגש !! איזה בן **** .. אחרי שכתבתי את כול ההודעה למטה !! אוקיי מקודם היה רק עצבים, עכשיו אני עומדת לשחוט אותו 1 באפריל הא..??? סבבה בארי ...אנחנו עוד ניפגש ..!! (שיו העצבים) (-: מנייאק

גושפנדו

New member
קרעת אותי מצחוק !!!!!

וואיי אתה כזה תותח !!!! הצלחת לעשות את היום שלך !! אני שמח שלא נפלתי ברשת שלך .... וואי קרעת אותי מצחוק.... חחחחחחחחח

מי אתה בכלל?

מה אתה מדבר איתי בכלל ? לך תחפש את עצמך בדפי זהב ! אל תפנה אליי בכלל ! לפני שאתה חושב לפנות אליי,תשאל אם אתה בכלל ברמה שלי...?!!!?!!! יאללה לך חפש לעצמך כיוונים אחרים !

גושפנדו

New member
ידעתי מההתחלה....

שאתה בנאדם רע ! לא הייתי צריך לבקש ממך סליחה בהודעות הקודמות שלי אליך ! יא חתיכת.....בעצם אני לא ארד לרמה שלך. אתה לא שווה את זה !!! מניייייאק ! לך תחפש אתה חברים אחרים !!! אני בא בכייף איתך ואתה תוקף אותי ???!!! מי אתה בכלל ??? לך אתה לעזאזל !

אז כן נפלת ברשת שלי !!!

פחחחחחחח..... יא נאיבי שכמוך !!!!! עכשיו אני אומר לך 1 ב-א-פ-ר-י-ל !!!!!!! הצלחתי לעבוד עליך גם !!!!! קרעתי את עצמי עכשיו !!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט :``אני שמח שלא נפלתי ברשת שלך ...`` חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשה לי לצחוק !!!!!!

גושפנדו

New member
מממממממממ......

יפה יפה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אכן יש לך הצלחה היום !!!! לא חשבתי על זה שאתה עדיין ממשיך ביום הזה !!!! אכן כמו שנאמר , אתה ת ו ת ח !!!!! לא כועס עליך אחי. הבנתי שעוד לא שתית את הכדורים שלך היום !

בארי אחי

לא הייתי בצאט באותו זמן , ואני לא יודע מה היה בדיוק...אני רק יכול להגיד , שלדעתי דברים נאמרו בצחוק ולא על מנת לפגוע...ואני רק מקווה שתחזור בך מהודעת הפרישה שלך...כי לי אישית זה יפריע. שייק`ה

יו ה-ל-ם!

בארי יא ברבארי~ אתה לא נורמאלי הקפצת לי תלבלב יא חולה בראש אני לא מאמינה עלייך אתה פשוט לא שפוי אאאאאאאאממממממממממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא`לה חיחיחי יא תולעת יא יבחוש אחד! זה היה מדהים! בעעעעעעעעעעעעעע עלייייך יא זבלוני מאמי אחד חיחיחיחי מווווואהההההה ומומולדת שמיייייייייייייייייייייייח!

למעלה