הודעה חשובה מאביתר !!

מצב
הנושא נעול.
הודעה חשובה מאביתר !!

הודעה חשובה מאביתר !!
אביתר ביקש למסור כי אתמול התקלקל לו המחשב, והוא מבקש לא לשלוח לו מסרים ו/או דוא"ל ו/או שאלות בפורום בשבוע הקרוב, עד יום ו'. תודה.

צחקן

New member
תודה על ההודעה.... !.

הודעה חשובה מאביתר !!
אביתר ביקש למסור כי אתמול התקלקל לו המחשב, והוא מבקש לא לשלוח לו מסרים ו/או דוא"ל ו/או שאלות בפורום בשבוע הקרוב, עד יום ו'. תודה.
תודה על ההודעה.... !.
ב"ה וכעת : אני מבקש תמונה של איזה מנוף כל שהוא מכל הכיוונים. אפשר? . תודה מראש. (אני עושה זאת לבקשת איש אש).

איזה מנוף ?

תודה על ההודעה.... !.
ב"ה וכעת : אני מבקש תמונה של איזה מנוף כל שהוא מכל הכיוונים. אפשר? . תודה מראש. (אני עושה זאת לבקשת איש אש).
איזה מנוף ?
התכוונת למנוף רכבת ? אם כן יש במוזיאון הרכבת 2 ישנים כאלו (מופעלי קיטור) ותוכל לבקש מפול קוטרל תמונות שלהם.. לחן מלינג יש הרבה תמונות של מנופים פעילים, באתר חדשות הרכבת ואם לא תמצא פנה אליו ישירות.

fireman

New member
הוא מתכוון למנוף אופני.

איזה מנוף ?
התכוונת למנוף רכבת ? אם כן יש במוזיאון הרכבת 2 ישנים כאלו (מופעלי קיטור) ותוכל לבקש מפול קוטרל תמונות שלהם.. לחן מלינג יש הרבה תמונות של מנופים פעילים, באתר חדשות הרכבת ואם לא תמצא פנה אליו ישירות.
הוא מתכוון למנוף אופני.
הרגע בדקתי את המאגר שלי ולאכזבתי הרבה גיליתי שיש לי רק תמונות של מנופים בעבודה רובם בתצורת latic שהם לא ממש מנופים אלא משאית שעליה צריך להרכיב את המנוףאני מקווה שמחר יהיה לי פנאי לחפש לך תמונות נוספות של מנופים, בינתיים אני מצרף אחת שמצאתי.

צחקן

New member
אטוב.. מה שתיתן יהיה טוב!.

הוא מתכוון למנוף אופני.
הרגע בדקתי את המאגר שלי ולאכזבתי הרבה גיליתי שיש לי רק תמונות של מנופים בעבודה רובם בתצורת latic שהם לא ממש מנופים אלא משאית שעליה צריך להרכיב את המנוףאני מקווה שמחר יהיה לי פנאי לחפש לך תמונות נוספות של מנופים, בינתיים אני מצרף אחת שמצאתי.
אטוב.. מה שתיתן יהיה טוב!.
ב"ה כל המנופים שהם... . החל מהאלה שהרימו את הקטרים,זה ודומיו, וכלה במנופי רכבת. אני צריך סוג אחד, אך מכל הכיוונים.

צחקן

New member
נצל"ש:

הודעה חשובה מאביתר !!
נצל"ש:

יונתן32

New member
היום ראיתי 2 מפרקיות של דן ב"ש

נצל"ש:
היום ראיתי 2 מפרקיות של דן ב"ש
מספר פנימי 347 והשני לא ראיתי כי האיתי בזמן נסיעה

ארזS

New member
עוד הודעה חשובה מאביתר

הודעה חשובה מאביתר !!
עוד הודעה חשובה מאביתר
אביתר מבקש להודיע שהעמסת קרונות הדאבל-דק נדחתה לתאריכים 2 ו-3 לחודש ינואר הקרוב בנמל האמבורג שבגרמניה. האוניה אמורה לצאת לדרכה לישראל בתאריך 3/1/2004 בתקווה שלא יהיו עיכובים נוספים. האוניה אמורה להגיע לנמל אנטוורפן שבבלגיה ב- 5/1/2004 , ולאחר מכן מועד צפוי להגעתה לישראל : 14/1/2004 . אביתר מבקש להזכיר : לא לשלוח לו מיילים ו/או מסרים כי אין לו מחשב בימים האלה.

צחקן

New member
רגע... אז זה נדחה? .

עוד הודעה חשובה מאביתר
אביתר מבקש להודיע שהעמסת קרונות הדאבל-דק נדחתה לתאריכים 2 ו-3 לחודש ינואר הקרוב בנמל האמבורג שבגרמניה. האוניה אמורה לצאת לדרכה לישראל בתאריך 3/1/2004 בתקווה שלא יהיו עיכובים נוספים. האוניה אמורה להגיע לנמל אנטוורפן שבבלגיה ב- 5/1/2004 , ולאחר מכן מועד צפוי להגעתה לישראל : 14/1/2004 . אביתר מבקש להזכיר : לא לשלוח לו מיילים ו/או מסרים כי אין לו מחשב בימים האלה.
רגע... אז זה נדחה? .
ב"ה. ובינתיים, לא עולה תם כסף להחזיק קטרם מיותרים?

ארזS

New member
ככה זה נראה בינתיים...

רגע... אז זה נדחה? .
ב"ה. ובינתיים, לא עולה תם כסף להחזיק קטרם מיותרים?
ככה זה נראה בינתיים...
קבלתי טלפון מאנדי ("מסוף כרמלית") שקיבל טלפון מאביתר... ומאחר ולאביתר אין מחשב הוא ביקש מאנדי לכתוב את זה. ואנדי לא הצליח להתחבר שם בטכניון לפורום אז התקשר אלי וביקש ממני לכתוב. אז כתבתי... יותר מזה אין לי מידע.

אייל xxx

New member
למה אין לאביתר מחשב?

ככה זה נראה בינתיים...
קבלתי טלפון מאנדי ("מסוף כרמלית") שקיבל טלפון מאביתר... ומאחר ולאביתר אין מחשב הוא ביקש מאנדי לכתוב את זה. ואנדי לא הצליח להתחבר שם בטכניון לפורום אז התקשר אלי וביקש ממני לכתוב. אז כתבתי... יותר מזה אין לי מידע.
למה אין לאביתר מחשב?

55מוטי

New member
תתחדש. אתה מתכוון למסך ?

חזרתי עם סוני 24 אינטש חדש !!!
והבוקר נסגרה תחנת עד-הלום לשעה וחצי עקב דליפת חומר (גפרית) בתחומי התחנה. התקלה תוקנה וההתחנה נפתחה.
תתחדש. אתה מתכוון למסך ?
24 אינטש ? זה לא גדול מידי? ובטוח שזה יקר נורא...

מצב
הנושא נעול.
למעלה