הודעה חשובה (או שלא...
)

רונה 29

New member
הודעה חשובה (או שלא...../images/Emo8.gif )

היי זאת אני "עוד מעט דודה" שיניתי את השם כי הכניסה לצ´ט של תפוז השתנתה קצת וכדי להתחיל עם בחור השם הקודם שלי לא היה אטרקטיבי...
) אז נעים מאוד שוב. קראתי את סיפורי הלידה אחד אחרי השני כמו בסרט מתח...
בבהתרגשות וקעם קצת בכי (..מודה ...) ממש מ ד ה י ם
ויש לי כמה שאלות : 1. האם להמליץ לאחותי (שבוע 30) לקרוא את הסיפורים הנ"ל (זה יכול להפחיד קצת לא ???...
) 2. משום מה היא לא רוצה ללכת לקורס הכנה ללידה (כדאי לשכנע אותה בכל זאת או שכבר מאוחר? ואם בסוף היא לא תלך .מה יהיה בלידה ?!?!?) זהו בינתיים , בטח אתן חושבות שאני "מתלהבת" יותר מדי אבל האמת שאני מתייעצת רק איתכן ואף אחד אחר לא יודע /שומע ... נכון
שיהיה לכן המשך הריון קל ונעים מכל ה-
שירלי (זהו כבר שמי האמיתי ... התבלבלתי כמעט...
)

anat_i

New member
היי שירלי!

תתחדשי על הכינוי החדש! אז ככה... קודם כל אני חושבת שכן כדאי שאחותך תקרא את הסיפורים האלה, כי כך היא תדע לקראת מה היא הולכת וזה יתן לה קצת מושג לגבי מה שעומד לקרות לה. אבל זה מאד תלוי איזה טיפוס היא ואת מכירה אותה הכי טוב ואם נראה לך שזה ילחיץ אותה יותר מידי, אז אולי לא..... לגבי קורס הכנה ללידה - אפשר גם ללדת בלי זה והרבה לא עושות קורס ומסתדרות נהדר בלידה אבל אני בכל זאת ממליצה, שוב מאותה סיבה שזה נותן קצת מושג לגבי מה שעומד לקרות, לומדים שם דברים מעבר למה שכתוב בספרים, כל מיני מונחים שהצוות משתמש בהם בחדר הלידה וכדאי לדעת על מה הם מדברים ועוד. יש גם סיור בחדר לידה, שזה שוב... קצת מלחיץ... אבל חשוב מאד לדעתי. ולגבי ההתלהבות שלך - אני חושבת שזה ממש נפלא שאת ככה משתתפת איתה בכל החוויה הזאת וכיף לה שיש לה אחות כמוך!

_גלית_

New member
לגבי קורס הכנה ללידה...

כדאי לעשות, כדי להגיע ללידה עם כמה שיותר ידע (ידע הוא כוח
) לא לפחד מעין הרע ולדעת שככל שיודעים יותר איך רוצים שהלידה תהיה, כך אפשר להשפיע על מהלכה
. לא כדאי להשאיר יותר מידי דברים למזל...
(כמו שראית בסיפורי הלידה
)

רונה 29

New member
תודה ענת וגלית...../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהדבר הטוב ביותר הוא ללכת לקורס ולא רק כי "ידע הוא כח" אלא באופן כללי ללכת כדי לדעת מה הדבר שעומד להתרחש ולהיות בפוקוס מלא בזמן המתאים ואפילו לקבל כמה שיותר טיפים בנושא אבל , לפי מה שהבנתי, "נשמות טובות" סיפרו לה שהקורס מלחיץ מדי ורואים שם כל מיני קלטות בנושא שמכניסות לחרדה מיותרת אז.. הוטל וטו....לצערי הרב . מה שכן אני אמליץ לה בחום על קריאת סיפורי הלידה המדהימים שסופרו כאן ומקווה שלזה יהיה לי שיתוף פעולה. בכל אופן המון המון תודה לכן ושבוע טוב לכולנו. שירלי

etilly

New member
עוד מעט דודה...

או אפשר לקרוא לך דודה וזהו??? הלוואי אחותי היתה מתעניינת כמו שאת מתעניינת בהריון של אחותך!!!!!!!

רונה 29

New member
חחח תודה etilly ../images/Emo24.gif

זה לא נאמר בציניות נכון
מתה כבר להיות דודה ואתן הראשונות שתדענה על כך תאמיני לי (עוד 9 שבועות +/-...
...

למעלה