איזה יופי- תודה רבההודעה זאת מיועדת לאוהבי![]()
![]()
ברצוני ליידע את אוהבי המטוסים שהעליתי מבחר גדול של תמונות של מטוסים שצילמתי לשתי גלריות בפורום: תעופה - מטוסים של חברות מישראל ומטוסים של חברות זרות. מקווה שתהנו מהתמונות.
תודה מראש.. אני רץ לבדוק... .הודעה זאת מיועדת לאוהבי![]()
![]()
ברצוני ליידע את אוהבי המטוסים שהעליתי מבחר גדול של תמונות של מטוסים שצילמתי לשתי גלריות בפורום: תעופה - מטוסים של חברות מישראל ומטוסים של חברות זרות. מקווה שתהנו מהתמונות.
היה כבר אבל שהיה עוד פעם רק נצל"שהודעה זאת מיועדת לאוהבי![]()
![]()
אני אוהב את המקום הזה רק חבל מאודהיה כבר אבל שהיה עוד פעם רק נצל"ש
707IAF שהטיס את ארונות השבוייםהודעה זאת מיועדת לאוהבי![]()
![]()
אני חושב שמה שהראו בטלויזיה707IAF שהטיס את ארונות השבויים
ראו עכשיו את נחיתת המטוס בנתבג לא ממש צילמו את זה יפה ראו את המטוס רק נוסע לעמדה אבל ראו ברקע את טרמינל 3 וזה נראה ממש ממש יפה אני מקווה שהטרמינל כבר יפתח ושלא יהיו עוד עיקובים ושיהיה אפשר לנסוע כבר ברכבת
לפני זה ראו ממש בניין עם מלא זכוכיואני חושב שמה שהראו בטלויזיה
זה טרמינל 4 ולא טרמינל 3 . זאת כמובן אם אתה מתכוון למבנה הצהוב. זה מבנה שפתחו לפני כמה שנים כשהיה לחץ גדול של נוסעים ישראלים לחו''ל לפני הפיגועים בארה''ב אבל כבר המון זמן שהטרמינל הזה לא בשימוש.
בתור בן של עובד ברשות שדות התעופהאני חושב שמה שהראו בטלויזיה
זה טרמינל 4 ולא טרמינל 3 . זאת כמובן אם אתה מתכוון למבנה הצהוב. זה מבנה שפתחו לפני כמה שנים כשהיה לחץ גדול של נוסעים ישראלים לחו''ל לפני הפיגועים בארה''ב אבל כבר המון זמן שהטרמינל הזה לא בשימוש.
זהו "טרמינל 4" הוקם בשנת 2000אני חושב שמה שהראו בטלויזיה
וזוהי תחנת כיבוי אש והצלה בש"ת לודזהו "טרמינל 4" הוקם בשנת 2000
לקדם את גל הצליינים שליוו את האפיפיור בביקורו ההיטורי בישראל בשנת 2000היום הטרמינל עומד ריק ולכן השתמשו בו לטכס האחרון.עלות הקמתו לרשות שדות התעופה 4 מיליון שקל.
4=40 היטורי=הסטוריזהו "טרמינל 4" הוקם בשנת 2000
לקדם את גל הצליינים שליוו את האפיפיור בביקורו ההיטורי בישראל בשנת 2000היום הטרמינל עומד ריק ולכן השתמשו בו לטכס האחרון.עלות הקמתו לרשות שדות התעופה 4 מיליון שקל.
אם כך אז שרון אישר את מה שאני אמרתיזהו "טרמינל 4" הוקם בשנת 2000
יפה ארזהודעה זאת מיועדת לאוהבי![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.