האם אתר הרכבת מעודכן???!!!??!!
קטע מכתבה בYNET 2 .רכבת ישראל הגולש א. מתלונן כי אתר האינטרנט של רכבת ישראל אינו מעודכן. א. ביקש לנסוע ברכבת מתל אביב לכיוון דרום, ובטרם יציאתו מן הבית לכיוון התחנה ניסה לצלצל למודיעין הרכבת על מנת לוודא כי היא אכן יוצאת כמתוכנן. לאחר מספר ניסיונות כושלים להשיג את המוקד הטלפוני, החליט א. להיעזר באינטרנט. כאשר וידא לבסוף שאכן לא צפויים שיבושים, זאת לאחר שלא ראה שום הודעה על כך באתר, יצא לתחנת הרכבת. למרבה הצער, כאשר הגיע ליעדו נאמר לו על ידי אחת העובדות במקום "מצטערים אין רכבות היום 29.5.2004 לכיוון דרום". איך מסבירים ברכבת ישראל את חוסר העדכניות? לטענתו של בני נאור, דובר הרכבת, האתר דווקא מעודכן. "אנחנו מעדכנים את האתר ברגע שמודיעים לנו על כך. ההודעות מתפרסמות לפחות שבוע לפני". אך הגולש טוען שלא נכתב דבר על כך באתר "אולי הוא לא ראה", מציע נאור. לדבריו, "אנחנו מקפידים לעדכן את האתר כל הזמן, לחדש אותו, ולפרסם בו הודעות לציבור". דווקא לוחות זמנים ושינויים בתנועת הרכבות זה הדבר היחיד שמעודכן באתר הרכבת יאמר לזכותה...... אבל האתר אכן לא מפתוח מספיק אני במקומם הייתי מוסיף יותר תמונות ויותר מידע באתר חסרים הרבה דברים הם עשו יפה שהוסיפו את התמונות הפנורמיות האלה של תחנת האוניברסיטה אבל הייתי מוסיף עוד תמונות וקבצים ומעדכן את המפות והמידע שם.... ה29.5 היה יום שבת לכן הגיוני שהיו פחות רכבות מעניין איפה הוא גר שלא היו רכבות ביום שבת והוא צריך לכיוון דרום אם הייתה עובדת במקום כנראה שהתחנה כן הייתה פתוחה והוא פיספס את הרכבות שכן יצאו אין מספיק פרטים בכתבה הזאת אבל לדעתי האתר בנושא הזמנים כן מעודכן....