אבל השמאל לא אלים. אף פעם לא. אלימות זה רק מימין. הפרקליטות לא מודעת לכך??על "תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות",
עקב ארועי יידוי לפידים בוערים לעבר שוטרים
פעיל טרור אחר של הארגון (דן אהרונסון, שתקף ושבר שמשות של רכב עם 3 ילדים) כבר הורשע לפני מעל חודש, אך לא פורסם גזר הדין.
באופן כללי האכיפה נגדם קלילה, ורוב פעילי הטרור חומקים ללא עונש
לצערי, אני נאלץ להסכים איתךעל "תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות",
פעיל טרור אחר של הארגון (דן אהרונסון, שתקף ושבר שמשות של רכב עם 3 ילדים) כבר הורשע לפני מעל חודש, אך לא פורסם גזר הדין.
הרפורמה איננה דיקטטורית. רק מציין . סליחה אם הפרעתי.מה גם שכל הרעיון בהתנגדות לרפורמה הדיקטטורית הוא
"בוערים"?על "תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות",
אתה יוצא מה זה ליצן"בוערים"?
לא, הלפידים כבר כבו אחרי שמוּצה חומר הבערה בהם.
"על שוטרים"?
לא! רק "לעבר שוטרים".
"לעבר" פרושו "לכיוון".
מדובר ב"מחווה" ותו לא.
החפץ המושלך לא הגיע כלל לקרבתם והמשטרה הבהירה כי לא נפגעו סוס או שוטר כלשהם.
את המקרה של אהרונסון אינני מכיר.
אני מניח כי ה"קרבן" נסתה להתקדם בתוך המון מפגין תוך התעלמות והלה חבט במכונית ברוגז.
עדיין, מפגין ימין יוצא להפגנה ובכליו אגרופן, פגיון, אקדח או רמון-יד, בעוד מפגין שמאל יוצא עם שלט/כרזה, צופר ומגפון...
"לעבר", לא "על".אתה יוצא מה זה ליצן
אני נשאתי אגרופן ופגיון וכו'"לעבר", לא "על".
אתה הליצן.
נשיאת אגרופן, פגיון, אקדח או רמון-יד בהפגנה אינם ליצנות...
שקרן פתולוגי. אין שם שום איזכור של טרור.על "תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות",
אלו פעולות טרור שמטרתם להלך איימים על הציבור בישראלשקרן פתולוגי. אין שם שום איזכור של טרור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.